قابل توجه آقا amin

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
ravaniye oop
کاربر ساده
کاربر ساده

قابل توجه آقا amin

پست توسط ravaniye oop » شنبه 30 تیر 1386, 10:56 pm

سلام
:D
قابل توجه کسانی که نسبت به post آقا امین که کفته بود که درصد هاتون رو بنویسید.
--------------------------
والا این درصد هایی که من می بینم باید همه خوشحال باشند و اگر همه این جوری زدند پس این همه اعتراض و تومار و تحصن برای چیه !!!!!!!!!!! بگید بریم دنباله کارمون :lol:

-------------------
من موندم فقط تواین که این همه آدم که روزهای اول اعتراض می کردند اگر امکان دیدن قیافه هاشون بود , مطمئنا این آدمها همه گریه می کردن و دپرس می بودن :(
-------------------
شاید قضیه این جوریه که همه خوب زدند و فقط من خراب کردم. :lol: :( :evil:
--------------
والله اعلم.
ravaniye oop

آواتار کاربر
mahyar
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط mahyar » شنبه 30 تیر 1386, 11:57 pm

ّبه نظر میرسه هدف اصلی بعضی ها ظرفیت روزانه شمسی پوره اما چون میدونستند که با یکی دو نفر نمیتونن کاری انجام بدن اقدام به بازی با احساسات بچه ها کردن تا از این طریق یتونند جمعیت معترضین رو افزایش بدن و به هدف اصلی خودشون برسن.
با این حرفهای ضد و نقیضی که میبینیم یه کاسه ای زیر نیم کاسه است:
یه روز میگین مقسمی گفت سوالها غیراستاندارده اما دو روز بعد میگید مسمی گفته فقط یکی دو سوال مشکل داشه و ....
یا لطیف، ارحم عبدک الضعیف.

آواتار کاربر
rosa_127
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: Tehran
تماس:

پست توسط rosa_127 » یک‌شنبه 31 تیر 1386, 12:38 am

سلام بايد چند نكته رو در مورد پستهاي خودم توضيح بدم تا برداشت اشتباهي نشود:

1-"سوالات مشكلي نداشته و سوالات خوبي هم بوده" اين گفته استاد ذخيره در موسسه كاوشگران (گروه آقاي مقسمي) است نه خود آقاي مقسمي و امضاي ايشان در نامه آقاي مقسمي نيست.

2- من دوره كارداني را در شريعتي خواندم و براي امسال خيلي خونده بودم ولي از چيزي كه انتظار داشتم بزنم خيلي پايين تر زدم.

3- اين درصدا همان طور كه بقيه دوستان هم گفتن تقريبيه و با حدس و گمانه و اگر دقت كرده باشين كسايي كه درصداي بالايي گفتن در پستهاي قبلي گفتن كه خيلي خونده بودن.

با همه اينها من از همه خواهش مي كنم براي اينكه اين سوتفاهم ها برطرف شه هر جا لازم مي دونن توضيح بدن.

پيشنهاد به mahyar: بهتره نامه اساتيد رو بخوني.

آواتار کاربر
forugh
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: بين زمين و آسمون

پست توسط forugh » یک‌شنبه 31 تیر 1386, 4:28 pm

اي بابا منم نامشو خوندم . خودشم گفته هر سال نامه ميديم ولي جوابي دريافت نمي شه

اين يعني چي ؟ يعني آقايون و خانوماي خوشكل ............ بابا بشينين سرجاتون دهناتونم

ببنديد . آآآآآآآآآآههههههههههههان . همين ! اينا اگه مي خواستن كنكور درست كنن والا كنكور

سراسري كه يك ميليون داوطلب داره رو سروسامون ميدادن . هه هه .

shahab
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

پست توسط shahab » یک‌شنبه 31 تیر 1386, 6:19 pm

شما خودتونم می دونید که سوالات امسال فوق العاده غیر استاندارد بوده چون خودتون دیگه کنکور دادین ! به هر حال به این فکر نکنید که مقسمی چی می گه ، شیرافکن چی می گه !
در مورد اعتراض هم شما به هر حال باید از حقتون دفاع کنید یا نه ؟ این که ظرفیت هامون بر داشتن خودش خیلی مشکله بعد شما نشستین می گین ، ای بابا این کارا چه فایده ای داره ؟ ولی دقیقا در اشتباهید ! کل بچه ها کاردانی به کارشناسی باید اعتراض می کردن . شما اگه رشتتون مکانیک بود ، وقتی دفترچه رو می گرفتید می دیدید که هیچ جایی واستون نیست چکار می کردین !
ما هم تا اونجوری نشدیم باید کاری می کردیم تا فکر نکنن تو سری خوریم .
ما که هر کاری از دستمون بر اومد انجام دادیم . نامه بردیم مجلس ، وزارت علوم ، روزنامه ها ، سنجش ، تا ساعت 5 بدون ناهار بودیم .
ولی این کارا رو انجام دادیم تا بفهمن که ما ها خر نیستیم بشینیم نگاه کنیم .
تا می شد ابروشونو حسابی ریخیم همین که کل روزنامه ها خبرشو چاپ کردن خودش برای یک سازمان مثل سنجش کلی ابروریزی !

در مورد درصد ها هم باید بگم اگه سوالات استاندارد بود احتمال 100 زدم وجود داشت نه اینکه بگیم اااااااا بابا این که 40 زده !!! ترکونده دیگه ! اگه یکی کارنامتونو ببینه بهتون نمی خنده ؟!

آواتار کاربر
amin
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: زنجان
تماس:

پست توسط amin » یک‌شنبه 31 تیر 1386, 7:38 pm

mahyar نوشته شده:ّبه نظر میرسه هدف اصلی بعضی ها ظرفیت روزانه شمسی پوره اما چون میدونستند که با یکی دو نفر نمیتونن کاری انجام بدن اقدام به بازی با احساسات بچه ها کردن تا از این طریق یتونند جمعیت معترضین رو افزایش بدن و به هدف اصلی خودشون برسن.
با این حرفهای ضد و نقیضی که میبینیم یه کاسه ای زیر نیم کاسه است:
یه روز میگین مقسمی گفت سوالها غیراستاندارده اما دو روز بعد میگید مسمی گفته فقط یکی دو سوال مشکل داشه و ....

آقا مهیار و ravaniye oop اولا من خودم زنجانیم و برای همین جا تلاش میکنم و در انتخاب شهر هم حتی اگه شمسی پور هم بودمن اونو انتخاب نمی کردم.
من با اینکه تهرانی نیستم و نمی خوام اونجارو بزنم، در همه ی 50 و خورده ای نامه ها و ایمیل هایی که دیروز در 10 دقیقه فرستادم از این کمبود ظرفیت و دادن شمسی پور و شریعتی به فرهنگیا هم شکایت کردم .
امروز هم حدود 50-60 تا نامه ی دیگه رو آماده کردم با ضمیمه ی نامه اساتید(شدم یه پا spamer)
خواهشا ما بچه ها رو با اون آشغالا ی طراح و سنجش که با این کاراشون به قول خودت با احساسات بچه ها دارن بازی میکنن یکی نکن
من بخاطر اینکه آخرین رتبه ی قبولی زنجان سال پیش 56 بوده دارم خودمو می کشم
rosa عزیز هم کاملا درست میگه ، خود من در 120 روز 445.5 ساعت جون کندم و چون قبلا هم اصلا بچه ی درس خونی نبودم الان تا اون تهم داره می سوزه و باید حق خودمو بگیرم

قفل شده