خدمت سربازی و کمک در ثبت نام !

سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید

مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی

قفل شده
sina3
کاربر ساده
کاربر ساده

خدمت سربازی و کمک در ثبت نام !

پست توسط sina3 » شنبه 20 شهریور 1389, 12:20 pm

با سلام
من متولد 7/3/1370 هستم .
30/6/88 پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
امشال دومین سال کنکور دادن من هست و قم قبول شدم.
من الان وضعیتم چجوریاست؟
اعزام ؟
آخه دانشگاه گفته برای ثبت نام باید وضعیت نظام وظیفه ات مشخص بشه !
باید چی ببرم؟

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

Re: خدمت سربازی و کمک در ثبت نام !

پست توسط farshidshd » شنبه 20 شهریور 1389, 1:29 pm

sina3 نوشته شده:با سلام
من متولد 7/3/1370 هستم .
30/6/88 پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
امشال دومین سال کنکور دادن من هست و قم قبول شدم.
من الان وضعیتم چجوریاست؟
اعزام ؟
آخه دانشگاه گفته برای ثبت نام باید وضعیت نظام وظیفه ات مشخص بشه !
باید چی ببرم؟

احتمالا غیبت خوردی و دانشگاه ثبت نامت نمیکنن...

باید بری نظام وظیفه ی شهر خودتون و ازشون استعلام بگیری...

.

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

sina3
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط sina3 » یک‌شنبه 21 شهریور 1389, 12:42 pm

آخه موقع ثبت نام گفتن متولدین سال 70 و بعد از آن نیازی به اخذ دفترچه ندارن !
نگاه کنید:
مقررات‌ وظیفه‌ عمومی‌
بر اساس‌ اعلام‌ رسمی‌ معاونت‌ وظیفه‌ عمومی‌ نیروی‌ انتظامی‌ داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ یكی‌ از شرایط مشروحه ذیل را دارا باشند:
(1) كارت‌ پایان‌ خدمت‌.
(2) كارت‌ معافیت‌ كفالت یا پزشكی‌ دایم‌ و یا كارت‌ معافیت‌ زمان‌ صلح‌ با فرم‌ كامپیوتری.
(3) كارت‌ معافیت‌ موقت‌ در مدت‌ اعتبار آن.
(4) پرسنل‌ شاغل‌ رسمی‌ در نیروهای‌ نظامی‌ و انتظامی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ با ارائه‌ گواهی‌ موافقت‌ از یگان‌ مربوط.
(5) فارغ‌التحصیلان‌ و دانش‌آموزان سال آخر دوره‌ متوسطه‌ روزانه‌ و شبانه‌ نظام‌ قدیم‌ آموزش‌ متوسطه‌ و همچنین‌ فارغ‌التحصیلان‌ دوره‌ پیش‌دانشگاهی‌ و دانش‌آموزان‌ دوره‌ پیش‌دانشگاهی ‌نظام‌ جدید آموزش‌ متوسطه‌ متولد سال‌ 1370 و بعد از آن‌.
تبصره‌- این‌ افراد برای‌ ثبت‌نام‌ و شركت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال‌ 1389 احتیاجی‌ به ‌اخذ دفترچه‌ آماده‌ به ‌خدمت‌ ندارند، ولی ‌لازم‌ است ‌در تاریخی‌ كه‌ توسط معاونت‌ وظیفه‌ عمومی‌ نیروی‌ انتظامی‌ اعلام‌ می‌گردد، به‌ خدمت‌ اعزام‌ شوند. بدیهی‌ است‌ در صورت‌ پذیرفته‌ شدن‌ در آزمون‌ سراسری‌، در هر مرحله‌ای‌ از خدمت‌ ترخیص‌ خواهند شد. در غیر اینصورت‌ غایب‌ محسوب‌ شده‌ و پذیرش‌ آنها در آزمون‌ سراسری‌ سال‌ 1389 ملغی‌ می‌گردد.
(6) ثبت‌نام و شركت در آزمون متولدین نیمه دوم سال 1369 (1/7/1369 به بعد) كه به صورت حضوری مدرك پیش‌دانشگاهی اخذ نموده‌اند، با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غیبت كه تاریخ اعزام آنان در نیمه دوم سال 1389 خواهد بود، بلامانع است. ضمناً در صورت برخورداری از معافیت تحصیلی دانشگاهی در سال تحصیلی 89-1388 مجاز به شركت در آزمون سراسری سال 1389 نخواهند بود.
(7) متولدین سال 1338 تا‌ 1354 در صورت قبولی در دانشگاه با ارائه كارت معافیت.
(8) مشمولان‌ دیپلمه‌ اعزامی‌ در نیروهای‌ نظامی‌ و انتظامی‌ در هر مرحله‌ از خدمت‌ وظیفه‌ كه‌ باشند، به‌ شرط نداشتن‌ غیبت‌ قبل‌ از اعزام‌ به‌ خدمت‌ و نداشتن ‌سابقه‌ تحصیل‌ در مقطع‌ بالاتر از دیپلم.
تبصره‌- برگه‌های‌ اعزام‌ باید فاقد مهر غیبت‌ بوده‌ و مهلت قانونی اعزام ‌با تاریخ‌ شروع‌ به‌ خدمت‌ منطبق‌ باشد. بدیهی‌ است‌ برادرانی‌ كه‌ با غیبت‌ به‌ خدمت‌ اعزام‌ شده ‌باشند در صورت‌ قبولی‌ ترخیص‌ نخواهند شد.
(9) طلبه‌ دارنده‌ دیپلم‌ كامل‌ متوسطه‌، به‌ شرطی‌ كه‌ شورای‌ مدیریت‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ یا شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان تأیید نماید كه‌ معافیت‌ تحصیلی‌ در حوزه‌، پوششی‌ برای‌ ادامه‌ تحصیل‌ در دانشگاه‌ نمی‌باشد و طلبه‌ قادر است‌ ضمن‌ اینكه‌ در حوزه‌ به‌ تحصیل‌ اشتغال‌ دارد به‌ موازات‌ آن‌ در دانشگاه‌ نیز تحصیل‌ نماید، با همان‌ معافیت‌ تحصیلی‌ حوزه‌، اشتغال‌ به‌ تحصیل‌ وی‌ در دانشگاه‌ بلامانع‌ است‌. بدیهی‌ است‌ در هر زمانی كه حوزه‌ علمیه‌ معافیت‌ تحصیلی‌ طلبه‌ را خاتمه‌ یافته‌ اعلام‌ نماید، مشمول‌ دیگر نمی‌تواند به‌ عنوان‌ دانشجو از معافیت‌ تحصیلی‌ دانشگاه‌ استفاده‌ كند و باید خود را به‌ سازمان‌ وظیفه‌ عمومی‌ محل‌ معرفی‌ نماید.
تبصره‌- افراد مشمول‌ بند 9 فوق‌ قبل‌ از ثبت‌نام‌ در آزمون‌ باید موافقتنامه‌ مذكور را از شورای مدیریت حوزه علمیه قم و یا شورای مدیریت حوزه علمیه خراسان دریافت‌ دارند و به‌ هنگام‌ قبولی‌ در دانشگاه‌ ارائه‌ نمایند.
(10) متعهدین‌ خدمت‌ در وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها كه‌ پس‌ از انجام‌ تعهد خدمت‌ معاف‌ می‌باشند، در صورت‌ ارائه‌ موافقتنامه‌ از بالاترین‌ مقام‌ وزارت‌ یا سازمان‌ متبوع‌. بدیهی‌‌ است‌‌ با شروع‌ ‌تحصیل‌، تعهد آنان‌ قطع‌ شده‌ و پس‌ از اتمام‌ تحصیلات‌ باید بقیه‌ خدمت‌ مورد تعهد را در وزارتخانه‌ و یا سازمان‌ متبوعه‌ به‌ اتمام‌ برسانند.

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » یک‌شنبه 21 شهریور 1389, 2:32 pm

بند 5 گفته دانش‌آموزان‌ دوره‌ پیش‌دانشگاهی ‌نظام‌ جدید آموزش‌ متوسطه‌ متولد سال‌ 1370 و بعد از آن‌.

یعنی اینکه الان در حال حاضر دانش آموز باشید...
که شما فرمودید سال 88 تموم کردید...

و تا حالا هم هیچ جا نه دانش آموز نه دانشجو بودید.

بنا براین مشمول هستین...

بازم میگم از نظام وظیفه استعلام بگیر تا خیالت راحت بشه

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

sina3
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط sina3 » یک‌شنبه 21 شهریور 1389, 5:04 pm

ممنون از جوابتون.

مگه هر کس حق 2بار شرکت کردن در کنکور رو نداره؟
ثانیا الان من دانشگاه تماس گرفتم گفتن که اگه متولد 70 هستی و سرباز نیستی بیا صبت نام می کنیم !
خب وقتی اینا میگن بیا برای ثبت نام یعنی بعدا مشکل پیش میاد؟
و سوم اینکه چجوری استعلام بگیرم؟

sina3
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط sina3 » یک‌شنبه 21 شهریور 1389, 5:11 pm

فارغ‌التحصیلان‌ و دانش‌آموزان سال آخر دوره‌ متوسطه‌ روزانه‌ و شبانه‌ نظام‌ قدیم‌ آموزش‌ متوسطه‌ و همچنینفارغ‌التحصیلان‌ دوره‌ پیش‌دانشگاهی‌ و دانش‌آموزان‌ دوره‌ پیش‌دانشگاهی ‌نظام‌ جدید آموزش‌ متوسطه‌ متولد سال‌ 1370 و بعد از آن‌.

خواهشا به این قسمت توجه کنید. خب مگه این شامل من نمیشه؟ قسمت قرمز رنگ

غلط املایی ها رو به بزرگیتون ببخشید خیلی عجله دارم و استرس حوصله درست نوشتن رو ندارم

قفل شده