travian نوشته شده:عسل نوشته شده:سلام
دوست عزیز هیچ کس نمی تونه به شما کمک کنه
تنها کسی که می تونه بهت کمک کنه فقط خودت هستی
این همه دوستانت راهنماییت کردن ولی وقتی واقعا از ته دل نخواستی دیگه چه فایده که من و امثال من بیایم اینجا و بگیم اینجوری کن اونجوری کن؟
فقط و فقط خودت باید از درون خودتو متحول کنی
در ضمن یادت باشه کنکور خیلی هم مهم نیست چیزایه خیلی مهمتری هم هست که باید بهشون فکر کنی و بخاطر داشتنشون خدارو شکر کنی
برو ببین بقیه چی کم دارن که از زندگی ناراضی هستن در عوض شما داری
عینکی رو هم که به چشمت زدی عوض کن و با یه عینک زیبا به دور و برت نگاه کن
مهم اینه تو کنکور زندگی رد نشی این کنکور سازمان سنجش الکیه
سلام. بابت راهنماييتون ممنون.
من يه تار از زندگيمو با كنكور حتي با رتبه يك كنكور عوض نمي كنم ، ولي من منظورم از سوالم اين
بود كه خودم رو نمي تونم حركت بدم و كنترل كنم. من ميدونم كه بايد از درون خودم رو تكون بدم
ولي نميتونم خودم رو متحول كنم .
من ميدونم كه بايد اين عينك رو عوض كنم ولي نميدونم چجوري ، چون اين كارا رو كردم ولي نشده
من مي خوام بهتر بشم ولي راهشو بلد نيستم...
سلام
اول اینو بهتون بگم که کنکور اینقدر مهم نیست که امیدتون رو ازتون بگیره مطمئن باشید وقتی دانشگاه قبول شدید و مدرکتون رو گرفتید تازه میفهمید شما هم به جمع هزاران لیسانسیه اضافه شدید که باید به حقوق ماهی 400-500 اونم با پارتی برید سر کار
انقدر خروجی دانشگاهها بالاس که قسم میخورم تو اداره ای که مادر بنده کار میکنه 30 سال سابقه داره و مدرکش اول دبیرستان هستش ولی کارمند جدید اومده ادارشون با لیسانس ادبیات اداره رو نظافت میکنه
اگر چند بار شرکت کردید در کنکور و نتیجه دلخواه نگرفتید بچسبید به کارو با همین مدرکتون سر کنید
اگر تو دلتون میگید کار کجا هست ، من پیشنهاد میکنم با اینکه شاید سخت باشه ولی استخدام نیروی انتظامی ظرفیت بالایی داره میتونید شرکت کنید استخدام بشید یا به ارتش برید
البته اینا رو واسه زمانی میگم که کاری پیدا نشه ...
خود من اینترنتی کار میکنم و مطمئنم به اندازه یه مهندس دارم از این کار سود میبرم
یک مسئله دیگه هم اینه که شاید براتون عجیب باشه ولی یک دختر خوب برای دوستی و معاشرت میتونه باعث پیشرفتتون بشه خود من بخاطر یه دختر زندگیم این رو آن رو شد
وضع مالی خونواده من زیر متوسط هست چون مادر و پدرم کارمند هستند و در همین زمان با دختری آشنا شدم که عرض یک سال معاشرت بخاطر شوق ازدواج و... شب و روز در مورد سرور و هاست و دامین کار کردم و در عرض 1 سال بدون دخالت خانواده ماشین و خونه با وام بانکی خریدم
و حتی چون دوست دختر من لیسانس معماری داشت بخاطر اینکه ازش عقب نمونم منی که تو دوره دبیرستان هر ترم 3 تجدیدی حداقل می آوردم سراسری قبول شدم و کاردانیمو 4 ترمه گرفتم بدون افتادن
از همه جالبتر اینکه بعد از این پیشرفتها چند روزه که از این دختر جدا شدم ...