مثل این که اینویز باشیم بهتره حداقل تیکه کسی نمیندازه به آدم
خداحافظ تا اعلام نتایج
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
با سلام من تا بعد از انتخاب رشته هم که شده به هر جا که بتونم اعتراض می زنم چون اگر اعتراض ها زیاد باشد مجبورند که جواب بدهند تا اعتراض ها را خاموش کنند. شاید ظرفیت ها را زیاد کنند یا تکمیل ظرفیت اعلام کنند.لاجوردی نوشته شده:با سلام اگر در تاپیک های قبل دقت کرده باشید من از همان روز اول انتخاب رشته ، تاپیک اعتراض زدم. دوستان از من خواستند که هر جا اعتراض زدم آنها را هم در جریان بگذارم . دیگر فکر نمی کنم نیازی به تمسخر و استهزا باشد. بهتر است در کلامتان بیشتر دقت کنید تا باعث رنجش دیگران نشوید. در ضمن دوستان من در سایت ریاست جمهوری هم اعتراض زدم. شما هم اگر تمایل داشتید آنجا هم اعتراض بزنید.negar1989 نوشته شده:فکر نمیکنی الان یه خورده زوده....لاجوردی نوشته شده: با سلام دوستان هر کی اعتراض داره به وضعیت ظرفیت ها و نحوه سوالای کنکور امسال به سایت استاد عادلی نیا بره و اعتراض شو ثبت کنه . اساتید هم به نفع داوطلبین اعتراض زدن. سایت عادلی نیا قسمت اعتراض اساتید به کنکور 89 . شاید این اعتراض ها به گوش کسی برسه از ساکت موندن که بهتره.
همه چی تموم شد دیگه اعتراض به چه دردی میخوره

عزیزم داریم شوخی می کنیم با هم .roxana_b نوشته شده:باشه دیگه ما کلک شدیم دیگه باشه باشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خداحافظ تا اعلام نتایج
مخلص بچز با مرام هم هستیمMoh3n.Cinema نوشته شده:عزیزم داریم شوخی می کنیم با هم .roxana_b نوشته شده:باشه دیگه ما کلک شدیم دیگه باشه باشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خداحافظ تا اعلام نتایج
ما اینجا با هم وستیم و همه واسه کمک اومدیم و فقط این رفاقتاس که می مونه. مگه نه؟
اِ ؟! آقا كنعان ببخشيد مگه vpn خريدنيه؟؟؟ آخه من كامپيوترمو دادم يكي از دوستان برام همين جوري درست كرد ، يعني IP ام از يه جا تو امريكا ران ميشه ، ولي پولي نداديم!!!؟ چه جورياس؟!kanan نوشته شده:سلام دوستان
درسته اينجا جاش نيست و نگاه كردم با يدونه بحث ياهو مسنجر تاپيك رفت تو جاده خاكي و باز از بحث اصليش منحرف
هر راه حلي گفتين براي ياهو ولي من خودمو راحت كردم خيلي وقته يدونه vpn خريدم ديگه راحت شدم هر بلايي ميخوان به سر ياهو يا فيس بوك بيارن

سواله منو جواي نداديدmohamad1234 نوشته شده:آقا من الان آزادم مي خوام برم غيرانتفاعي انتقالي بگيرم به خاطر شهريه بالاي آزاد. يعني ممكنه شهريه غيرانتفاعي هم بشه 800 تومن؟ بعد آزاد چند ميشه؟

karesan081 نوشته شده:سلا به همه گی و خسته نباشید خدمت مدیران عزیز و دوست داشتنی سایت
بچه ها اگه کسی در مورد رجا قزوین اطلاعاتی داره لطفا کمکم کنه میخوام بدونم چه جور جاییه و پارسال تا چند هزار گرفته؟
آخه احتمال داره قبول شم رجا.
ممنون

B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:karesan081 نوشته شده:سلا به همه گی و خسته نباشید خدمت مدیران عزیز و دوست داشتنی سایت
بچه ها اگه کسی در مورد رجا قزوین اطلاعاتی داره لطفا کمکم کنه میخوام بدونم چه جور جاییه و پارسال تا چند هزار گرفته؟
آخه احتمال داره قبول شم رجا.
ممنون
سلام.
شما رتبتونو بگید تا بتونیم بگیم که قبول میشید یا نه. درسته که پارسال تا 1762 گرفته، ولی امسال با پارسال میفرقه![]()
منم همون جا رو زدم احتمال 99.99 درصد قبولم اونجا. رجا از هر لحاظ حرف نداره.
مکان عالی. ساختمان عالی.محیط خوب.سطح علمی بالا. شهریه بالاتر نسبت به بقیه دانشگاه های غیر انتفاعیبه گفته بعضی دوستان سخت گیری استادا و نمره ندادن. آدرس سر راست و ... دیگه همینا به ذهنم میرسید.