دمت گرم رفیق واقعا گل گفتی! ما هفته ی آینده منتظر کارنامه ی خانم "ایگرگ" هستیم! امیدواریم همونطور که ادعا می کنند کارنامشون رو به عنوان نمونه برای بچه های سال آینده توی فروم بزارند! ما که بخیل نیستیم، ان شا الله همه موفق باشند!6SlipKnoT6 نوشته شده:عزیزم در مورد چیزی که نمیدونی قضاوت نکن اگه صفحه اول کتاب فهیمی رو بخونی میبینی که نوشته 20 سال پیش هست (اون موقعه ای که منو شما نمیدونستیم ماشین حساب چی هست که بخوایم ....)با این وجود که تاحالا هیچ ویرایشی هم نداشته واسه همینه خیلی چیزاش با علم امروز متفاوتهyasi922 نوشته شده:از کتاب فهیمی اومده!!!داداش از این حرفتون من تعجب میکنم.میدونی چرا؟آخه فهیمی کتابش کجا بود؟؟؟منظور من ترجمه کردن نبود.
منظورم این بود که مباحثی که در کتاب فهیمی گفته شده، خیلی با کتاب های خارجی تفاوت داره و من از این تعجب میکنم چطور تونستی داخل کنکوری که همش از کتاب فهیمی سوال اومده جواب بدی!
لطفا توضیح بدید که شما چطور سوال 123 رو حل کردید! و یا سوال 118 !!!
اینجور سوال ها فقط جوابش داخل کتاب فهیمی هست!
بقیه کتاب ها، مباحث رو اینجوری توضیح ندادن.
فهیمی هم کتابهای منبع رو خونده و خلاصش کرده و مطالبی که به نظرش مهم بودن رو داخلش نوشته.ولی کتاب منبع کامله.من بخاطر کتاب مقسمی دیگه سراغ کتابهای کنکوری نرفتم چون سوالات پارسال رو نمیشد با کتاب کنکوری مقسمی جواب داد.اینا همه از روی منابع اصلی کتاباشون رو نوشتن.درست نمیگم داداش؟
اما کتابای سیلبرشاتس و تننباوم دور دورش برای 8سال پیشه
من قبول دارم تا حدیش کپی برداری (البته نه از اون کتابایی که شما گفتی)ولی انصافا خیلی چیزاش تو هیچ کتاب مرجعی نیست مثل سبک الگوریتم NRu و تکنیک وقفه که در یک دستگاه IBm بیست سال پیش اش که با تمامی کتابا متفاوته
اگه دوست داری مطالب بیشتری رو بگم کی خیلی متفاوته با کتابای دیگه روز دنیا![]()
مطمئنا نمیتونی با کتابای سیلبرشاتس و تننباوم به سوالای سراسری پاسخ بدی در ضمن مقسمی یه استاده فهیمی دکتر هس اگه قرار باشه مطلابش کلا کپی باشه بهش دکتر نمیگن
با این وجود پس نکنه باید گفت کتابای روحانی هم کپی برداری راستی نکه برای ذخیره هم سالزبرگ خوندی؟ مگه هرچی خارجیه جنسش بهتره و کاملتره؟
بابا به خدا تو ایران کسایی هستن که ....اصلا بیخیال
از بچه ها خواهش میکنم نیانو با درصدای من درآوردیشون فاز استرس پخش کنن اگه کسی میخواد خودشو گول بزنه فکر نکنم خوب باشه بیاد تو انجمن فکر بچه های دیگه رو مشغول کنه
گفتگو در ارتباط با كنكور سراسري 89
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: گفتگو در ارتباط با كنكور سراسري 89
پاسخ کلیه سوالات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر
دانلود دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی رشته کامپیوتر - سخت افزار
آخرین اخبار از کنکور!
در:
http://greenwood6.wordpress.com/categor ... %88%D8%B1/
آخرین اخبار از کنکور!
در:
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
6SlipKnoT6 نوشته شده:عزیزم در مورد چیزی که نمیدونی قضاوت نکن اگه صفحه اول کتاب فهیمی رو بخونی میبینی که نوشته 20 سال پیش هست (اون موقعه ای که منو شما نمیدونستیم ماشین حساب چی هست که بخوایم ....)با این وجود که تاحالا هیچ ویرایشی هم نداشته واسه همینه خیلی چیزاش با علم امروز متفاوتهyasi922 نوشته شده:از کتاب فهیمی اومده!!!داداش از این حرفتون من تعجب میکنم.میدونی چرا؟آخه فهیمی کتابش کجا بود؟؟؟منظور من ترجمه کردن نبود.
منظورم این بود که مباحثی که در کتاب فهیمی گفته شده، خیلی با کتاب های خارجی تفاوت داره و من از این تعجب میکنم چطور تونستی داخل کنکوری که همش از کتاب فهیمی سوال اومده جواب بدی!
لطفا توضیح بدید که شما چطور سوال 123 رو حل کردید! و یا سوال 118 !!!
اینجور سوال ها فقط جوابش داخل کتاب فهیمی هست!
بقیه کتاب ها، مباحث رو اینجوری توضیح ندادن.
فهیمی هم کتابهای منبع رو خونده و خلاصش کرده و مطالبی که به نظرش مهم بودن رو داخلش نوشته.ولی کتاب منبع کامله.من بخاطر کتاب مقسمی دیگه سراغ کتابهای کنکوری نرفتم چون سوالات پارسال رو نمیشد با کتاب کنکوری مقسمی جواب داد.اینا همه از روی منابع اصلی کتاباشون رو نوشتن.درست نمیگم داداش؟
اما کتابای سیلبرشاتس و تننباوم دور دورش برای 8سال پیشه
من قبول دارم تا حدیش کپی برداری (البته نه از اون کتابایی که شما گفتی)ولی انصافا خیلی چیزاش تو هیچ کتاب مرجعی نیست مثل سبک الگوریتم NRu و تکنیک وقفه که در یک دستگاه IBm بیست سال پیش اش که با تمامی کتابا متفاوته
اگه دوست داری مطالب بیشتری رو بگم کی خیلی متفاوته با کتابای دیگه روز دنیا![]()
مطمئنا نمیتونی با کتابای سیلبرشاتس و تننباوم به سوالای سراسری پاسخ بدی در ضمن مقسمی یه استاده فهیمی دکتر هس اگه قرار باشه مطلابش کلا کپی باشه بهش دکتر نمیگن
با این وجود پس نکنه باید گفت کتابای روحانی هم کپی برداری راستی نکه برای ذخیره هم سالزبرگ خوندی؟ مگه هرچی خارجیه جنسش بهتره و کاملتره؟
بابا به خدا تو ایران کسایی هستن که ....اصلا بیخیال
از بچه ها خواهش میکنم نیانو با درصدای من درآوردیشون فاز استرس پخش کنن اگه کسی میخواد خودشو گول بزنه فکر نکنم خوب باشه بیاد تو انجمن فکر بچه های دیگه رو مشغول کنه
ایمان جان greenwood و 6slipknotp عزیز و همه دوستان من
برادران من مگه ما بخیلیم ؟ از کجا معلوم درصداش راست نباشه؟
نهایتا از هر درصد احتمالیش 30 تا کمتر زده نه 40 تا... چیزی نیست که.تازه من زبان اصلی هری پاترو خوندم با فارسیش فرق میکرد این دوستمون که زبان اصلی سیستم عاملو خوندن
40% خطا تو درصد احتمالی این روزا طبیعیه نه؟
یه چیز جالب : مهندس عادلی نیا صراحتا گفته طراح هم نمیتونست 50% بزنه
نکنه این دوستمون طراحه . دم طراح گرم 70 زده .
خیلیه ها دیگه میتونه بره رجایی ... واستا مگه طراح مهندس نیست پس چرا کنکور داده؟
ممنون عالی بود اره متوجه شدم یه اشتباه خرکی کردمiman_F-Y نوشته شده:هر کاری کردم نتونستم جواب سوال 134 رو به صورت متن بزارم. آخه همش یه خطای لعنی میداد و میگفت فرم معرف صحیح نمیباشد. کسی میدونه این پیام برای چی میاد؟ باید چیکارش کرد که بر طرف بشه؟
برای همین جواب رو به صورت عکس میزارم تا دوستان استفاده کنن.
وای تا آخر اون هفته یعنی چی میشه قبول میشم یا قبول............
خسته شدم من که فکر میکنم تو شهریور نتایج بزنه سازمان رنجش
بابا ول کنید این کتاب دکتر فهمیو هی بحث می کنید درموردش این منبع ها که امسال هیچ گلی به سرمون نزدن هرچی خوندیم انگار نه انگار حالا هی بحث کنید متاسفانه طراح کار خودشو کرد
تا سال دیگه ببینیم طراح محترم چه بلایی سر کنکوریهای سال 90 کاردانی به کارشناسی میاره (بیچارهها .
بچه های کاردانی به کارشناسی)
خسته شدم من که فکر میکنم تو شهریور نتایج بزنه سازمان رنجش
بابا ول کنید این کتاب دکتر فهمیو هی بحث می کنید درموردش این منبع ها که امسال هیچ گلی به سرمون نزدن هرچی خوندیم انگار نه انگار حالا هی بحث کنید متاسفانه طراح کار خودشو کرد
تا سال دیگه ببینیم طراح محترم چه بلایی سر کنکوریهای سال 90 کاردانی به کارشناسی میاره (بیچارهها .
صبح همه ی دوستان بخیر!
فقط اومدم بگم قدر این یک ماه باقی مونده از تعطیلات تابستونی رو بدونید که تا یک سال دیگه از تابستون خبری نیست!
فقط اومدم بگم قدر این یک ماه باقی مونده از تعطیلات تابستونی رو بدونید که تا یک سال دیگه از تابستون خبری نیست!
پاسخ کلیه سوالات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر
آخرین اخبار از کنکور!
در:
آخرین اخبار از کنکور!
در:
هر یک روز که از انتظار کم میشه
یک روز از امید منم کم میشه
بابا امسال بدترین تابستونی بوده که داشتم با این استرس هاش
یک روز از امید منم کم میشه
بابا امسال بدترین تابستونی بوده که داشتم با این استرس هاش
سلام صبح شمام بخیر.
چه تعطیلاتی?
تعطیلات که بدون خوردن خوش نمی گذره
چه تعطیلاتی?
تعطیلات که بدون خوردن خوش نمی گذره
- Hamid_CPP
- کاربر متوسط

- محل اقامت: C:\WINDOWS\system32
سایت http://sanjesh.org/ زده نتایج آخزای هفته بعد میاد 
برای به دست آوردن اطلاعات درباره مرکز آموزش عالی شهرضا روی لینک زیر کلیک کنید...
http://www.shahreza-uni.blogsky.com
http://www.shahreza-uni.blogsky.com
نتایج مقاطع کارشناسی و کاردانی به کارشناسی تا پایان هفته آینده اعلام خواهد شد.
بچه ها اینا مارو می خوان بکشـــــن تا این نتایج رو بگن
بچه های پیام نور نسبت به ما در اولویت تر هستند
بچه ها اصلاً بیائید این سایت سنجش رو یا هک کنیم یا کاری کنیم یه بلائی سرش بیاد خلاصه
پایه ایدــــــد؟

بچه ها اینا مارو می خوان بکشـــــن تا این نتایج رو بگن
بچه های پیام نور نسبت به ما در اولویت تر هستند
بچه ها اصلاً بیائید این سایت سنجش رو یا هک کنیم یا کاری کنیم یه بلائی سرش بیاد خلاصه
پایه ایدــــــد؟
ایمان جان greenwood و 6slipknotp عزیز و همه دوستان من
نهایتا از هر درصد احتمالیش 30 تا کمتر زده نه 40 تا... چیزی نیست که.تازه من زبان اصلی هری پاترو خوندم با فارسیش فرق میکرد این دوستمون که زبان اصلی سیستم عاملو خوندن
خیلیه ها دیگه میتونه بره رجایی ... واستا مگه طراح مهندس نیست پس چرا کنکور داده؟[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اها بچه ها انقدر گیر ندید دیگه بالاخره این کنکور باید یک نفر اول داشته باشه دیگه!
حالا ایشون نشدن یکی دیگه درصد های نفر اول کنکور که در اومد ما مقایسه میکنیم ببینیم
ایشون راست گفتن یا نه
تازه باید قول بده رفت تو تلویزیون اسم ماهارو بگه
lol
یک هری پاتری هم یافتم به به تبریک آقا
فکر میکردم من تنها هری پاتری هستم که اومدم دانشگاه
دوستان یک نظری دارم id هاشون رو بذارید یا پیغام شخصی بدید یه ذره بشینیم بحث کنیم مزاحم این کارشناسی دات کام هم نشیم هان؟
خیلیه ها دیگه میتونه بره رجایی ... واستا مگه طراح مهندس نیست پس چرا کنکور داده؟[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اها بچه ها انقدر گیر ندید دیگه بالاخره این کنکور باید یک نفر اول داشته باشه دیگه!
حالا ایشون نشدن یکی دیگه درصد های نفر اول کنکور که در اومد ما مقایسه میکنیم ببینیم
ایشون راست گفتن یا نه
تازه باید قول بده رفت تو تلویزیون اسم ماهارو بگه
lolیک هری پاتری هم یافتم به به تبریک آقا
فکر میکردم من تنها هری پاتری هستم که اومدم دانشگاه
دوستان یک نظری دارم id هاشون رو بذارید یا پیغام شخصی بدید یه ذره بشینیم بحث کنیم مزاحم این کارشناسی دات کام هم نشیم هان؟
I don’t care what people think about me... Sorry I am me.
If you don't like my words, don't listen
If you don't like my appearance, don't look
If you don't like my actions, turn your head
It's as simple as that
------------------------------------------------------------------
تاپیک دهخدا
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... 88#p123488
If you don't like my words, don't listen
If you don't like my appearance, don't look
If you don't like my actions, turn your head
It's as simple as that
------------------------------------------------------------------
تاپیک دهخدا
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... 88#p123488
- azambita
- کاربر معمولي

- محل اقامت: تربت حيدريه-تاريخ تولد(27 /1/1358)
- تماس:
6SlipKnoT6 نوشته شده:یه نکته مهم دیگه که مونده اینه که آخه بابا جانه من مگه میشه کسی سیستم عامل اونم دو کتابه مرجع بزگ که جمعا حدوده 1000صفحه میشه رو زبان اصلیEn بخونه با اون همه کلمات عجیب غریبش بعد زبان تخصصی رو 66%بزنه؟وقتی آدم بخواد کاری رو انجام بده هیچ چیزی غیر ممکن نیست.تا حدودی زبانم خوبه.اونجاهایی که متوجه نمیشدم از مترجم گوگل و مترجم های تخصصی کامپیوتر استفاده کردم.![]()
![]()
![]()
قابل توجه دوستي كه ميگه من به ترك ديوار ميخندم.
گاه براي ساختن بايد ويران كرد، گاه براي داشتن بايد گذشت.... و گاه در اوج تمنا بايد نخواست
- azambita
- کاربر معمولي

- تماس:
پيام بازرگاني بود اين بچه هااgreenwood نوشته شده:صبح همه ی دوستان بخیر!
فقط اومدم بگم قدر این یک ماه باقی مونده از تعطیلات تابستونی رو بدونید که تا یک سال دیگه از تابستون خبری نیست!![]()
![]()
گاه براي ساختن بايد ويران كرد، گاه براي داشتن بايد گذشت.... و گاه در اوج تمنا بايد نخواست
- rain girl68
- كاربر عالي

- تماس:
متاسفانه حوصله بحث کردن ندارم باهات.greenwood نوشته شده:بله خب شما دخترید! تو بدترین حالت یک سال از زندگیتون رو میزارید و دوباره برای سال دیگه می خونید ولی ما پسرها چی؟!zahramarashi68 نوشته شده:من از این مرحله گذشتم
انقد این چند روزه خندیدم که الان دارم میرسم به گریه
هیچ کی تو خونه نمیتونه بیاد سمتم از بس این شکلیم
باور کن من خیلی روحیم خوب بود.
همش میگفتم قبولم، قبولم، قبولم.
فوق فوقشم اگه قبول نشدم حتما خواست خدا بوده، حکمتی توش بوده و میشینم بهتر میخونم برا سال بعد. خیلی روحیم عالی بود.
اما امروز درب و داغون شدم. خیلی عصبیم. دلم میخاد سرمو بکوبم توی دیوار!!!!!!!!!!!!!![]()
اههههههههههههههههههههههههههههههههباید بریم زیر پرچم مقدس واستیم آش بخوریم!!
![]()
![]()
فکر کنم همه بدونن که شرایط جامعه ی امروز ایران کاملا به نفع پسراست...
بیخیال
حرف زدنم نمیاد.
نمیخام دوباره جر و بحث بشه.
به من بگو : نگو
نمی گویم
اما نگو : نفهم
که من نمی توانم نفهمم !
من می فهمم !
"دکتر علی شریعتی"
نمی گویم
اما نگو : نفهم
که من نمی توانم نفهمم !
من می فهمم !
"دکتر علی شریعتی"
- azambita
- کاربر معمولي

- تماس:
نه نميخوام بيشتر از اين به انتظار بشينم. بذار بعد كه اعلام كردن هك كنيم. من پايه مparsiangroup نوشته شده:نتایج مقاطع کارشناسی و کاردانی به کارشناسی تا پایان هفته آینده اعلام خواهد شد.
بچه ها اینا مارو می خوان بکشـــــن تا این نتایج رو بگن![]()
بچه های پیام نور نسبت به ما در اولویت تر هستند![]()
پایه ایدــــــد؟
![]()
![]()
- azambita
- کاربر معمولي

- تماس:
من از طرف همه دختراي با جنبه فروم ميگم راحت باشB.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:yasi922 نوشته شده:آقا به نظر من کسی که نتونه بعد دوبار کنکور دانشگاه قبول بشه بهتره بیخیال بشه و عمر خودشو بیخودی تلف نکنه.ما دخترا مشکلاتمون 1000 برابر شما پسرهاس.واقعاً خوش بحال دختر خانم ها. من که دومین بارمه کنکور میدم، قبول نشم خدای نکرده، باید برم سربازی
اینو جواب نمیدادم نمیشد![]()
آخه خانم عزیز، اولاً من که از اون دوستمون معذرت خواستم، چون میدونم دخترا هم مشکل دارن، ولی ولی ولی هر چقدر هم مشکل داشته باشن، این یه دونه مشکل سربازی رو ندارن، واسه همین تا 5 بار هم بخوان میتونن کنکور بدن. تا ازدواج کنن.
بعدشم من هدفم لیسانس گرفتنه اونم توی یه دانشگاه سطح متوسط. حتی اگه شده توی سربازیم هم درس میخونم دانشگاه قبول میشم، به قول خودتون باید به هدفتون اعتقاد داشته باشید که من دارم، شما میگی 800 شدی دانشگاه نرفتی، منم 10000 شدم دانشگاه نرفتمهر 2 مون نرفتیم در حالیکه میتونستیم یه دانشگاه دیگه بریم.
امیدوارم درصد هاتون همین باشه که گقتین، روزی که نتیجه ها میاد خیلی خیلی خوشحال میشم همین درصد ها رو از شما ببینم. چون اگه واقعاً راست گفته باشین باید به شما مدال افتخار بدن، و بفرستنتون خارج چون حیف اینجا بمونید کنار ماها درس بخونید![]()
از همه خانم های این فروم هم معذرت خواهی میکنم، بابت اون حرف منظوری نداشتم.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
آخرین ویرایش توسط azambita در پنجشنبه 28 مرداد 1389, 11:49 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.