خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من که دارم دیوونه میشم
نمیدونم چرا ناامید شدم
دارم دیوونه میشم از استرس
نه به اون موقع که میرفتم تو رویاهای ارشد نه به حالا که میترسم مجاز نشم
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

zahramarashi68 نوشته شده:وای کی تا هفته ی دیگه صبر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من که دارم دیوونه میشم![]()
نمیدونم چرا ناامید شدم
نه به اون موقع که میرفتم تو رویاهای ارشد نه به حالا که میترسم مجاز نشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

خوش ب حالتasad_javad نوشته شده:zahramarashi68 نوشته شده:وای کی تا هفته ی دیگه صبر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من که دارم دیوونه میشم![]()
نمیدونم چرا ناامید شدم
نه به اون موقع که میرفتم تو رویاهای ارشد نه به حالا که میترسم مجاز نشم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام بچه ها می دونم واستون سخته اما من اولین نفری هستم که تو کشور نتیجمو می بینم یکی از دوستای مادرم تو سازمان هست شنبه به من می ده خبرشو بهتون می گم درصدام و رتبمو دعام کنیدبه خدا من سر نمار همتون دعا می کنم دعام کنید
ما که 7 مرداد کنکور دادیمazambita نوشته شده:خدایی همچنین از اعلام نتیجه اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: حدود 110 هزار نفر در این آزمون پذیرفته میشوند.
وی اظهار داشت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته میتوانند از دو روز پس از اعلام نتایج اولیه نسبت به انتخاب رشته در این آزمون اقدام کنند.
آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 با شرکت 389 هزار و 587 داوطلب در 5 مردادماه برگزار شد

na3imeh نوشته شده:ما که 7 مرداد کنکور دادیمazambita نوشته شده:خدایی همچنین از اعلام نتیجه اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: حدود 110 هزار نفر در این آزمون پذیرفته میشوند.
وی اظهار داشت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته میتوانند از دو روز پس از اعلام نتایج اولیه نسبت به انتخاب رشته در این آزمون اقدام کنند.
آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 با شرکت 389 هزار و 587 داوطلب در 5 مردادماه برگزار شد![]()

واااااا راست ميگي هاna3imeh نوشته شده:ما که 7 مرداد کنکور دادیمazambita نوشته شده:خدایی همچنین از اعلام نتیجه اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: حدود 110 هزار نفر در این آزمون پذیرفته میشوند.
آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 89 با شرکت 389 هزار و 587 داوطلب در 5 مردادماه برگزار شد![]()

بچه ها azambita اصولا دختر خوش خنده ای هستش!azambita نوشته شده:واااااا راست ميگي هاna3imeh نوشته شده:ما که 7 مرداد کنکور دادیمazambita نوشته شده:خدایی همچنین از اعلام نتیجه اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: حدود 110 هزار نفر در این آزمون پذیرفته میشوند.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشيد اين خنده ها همه از حرص و استرسه![]()

من از این مرحله گذشتمazambita نوشته شده:واااااا راست ميگي هاna3imeh نوشته شده:ما که 7 مرداد کنکور دادیمazambita نوشته شده:خدایی همچنین از اعلام نتیجه اولیه کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته در هفته اول شهریورماه خبر داد و گفت: حدود 110 هزار نفر در این آزمون پذیرفته میشوند.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اثرات کنکور نیست؟بچه ها azambita اصولا دختر خوش خنده ای هستش!
حتی به ترک دیوار هم میخنده!![]()
میگید نه؟ ( یه نگاه به پست هایی که ارسال کرده بندازید، داخل همشون این آیکون![]()
![]()
است!!!)

اين الانشه ولي بعد نتايج بيا ببين چه زار ميزنمiman_F-Y نوشته شده:بچه ها azambita اصولا دختر خوش خنده ای هستش!azambita نوشته شده:
واااااا راست ميگي ها
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میگید نه؟ ( یه نگاه به پست هایی که ارسال کرده بندازید، داخل همشون این آیکون![]()
![]()
است!!!)

باور کن من خیلی روحیم خوب بود.B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:من از این مرحله گذشتم
انقد این چند روزه خندیدم که الان دارم میرسم به گریه
هیچ کی تو خونه نمیتونه بیاد سمتم از بس این شکلیم
شما دیگه چرا؟؟
من که با امضاتون کلی امید به زندگی گرفتم
منم همینجوورzahramarashi68 نوشته شده:باور کن من خیلی روحیم خوب بود.B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:من از این مرحله گذشتم
انقد این چند روزه خندیدم که الان دارم میرسم به گریه
هیچ کی تو خونه نمیتونه بیاد سمتم از بس این شکلیم
شما دیگه چرا؟؟
من که با امضاتون کلی امید به زندگی گرفتم
همش میگفتم قبولم، قبولم، قبولم.
فوق فوقشم اگه قبول نشدم حتما خواست خدا بوده، حکمتی توش بوده و میشینم بهتر میخونم برا سال بعد. خیلی روحیم عالی بود.
اما امروز درب و داغون شدم. خیلی عصبیم. دلم میخاد سرمو بکوبم توی دیوار!!!!!!!!!!!!!![]()
اهههههههههههههههههههههههههههههههه

ایشالا که بعد از اعلام نتایج اینجوری میشی:azambita نوشته شده:اين الانشه ولي بعد نتايج بيا ببين چه زار ميزنمiman_F-Y نوشته شده:بچه ها azambita اصولا دختر خوش خنده ای هستش!azambita نوشته شده:
واااااا راست ميگي ها
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
است!!!)
![]()
![]()
من رفتم وسايل خوابگامو اماده كنم

دخترا هم مشکلات و بدبختیای خاص خودشونو دارن، خیالت راحت.B.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:
واقعاً خوش بحال دختر خانم ها. من که دومین بارمه کنکور میدم، قبول نشم خدای نکرده، باید برم سربازی![]()