رقبای ما در ارشد

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کارشناسی ارشد بپردازید

مدیر انجمن: rosa_127

mehrsa
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط mehrsa » پنج‌شنبه 15 شهریور 1386, 12:10 pm

mer3000000000000000000 آقا محسن
شما همیشه به من لطف دارید

rana
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط rana » دوشنبه 19 شهریور 1386, 3:15 pm

urom نوشته شده:سلام بچه ها دمت گرم آقا محسن من هم می خواستم قبلا یک تاپیکی به این نام بزنم واقعا رقبای ما خیلی سرسختند دیگه از این دانشگاه و اموزشکده های درپیت رقیب نداریم از دانشگاههای بزرگ رقیبهای زیادی خواهیم داشت ولی کورسوی امید ی هنوز وجو د داره درضمن ریاضی رو باید بیشتر بخونیم وبیشتر سوالهای ارشد مفهومی هستند یعنی حفظی نیستند که همینطوری جواب بدیم ویک نکته دیگه بیشتر طراحان سوال ارشد از دانشگاه تهران وصنعتی شریف و امیرکبیر هستش در نتیجه دانشجوهای اونها با جزوه های اون اساتید اولویت بیشتری نسبت به ما دارند
خب دوستان گل و طلا (با عیار بی نهایت) اگه براتون مقدوره اون جزوه ها رو از دانشجوها کش برید و بذارید توی فروم تا همه استفاده کنند . البته جایی درز نکنه هااااااااااااااااا

alireza
کاربر ساده
کاربر ساده
تماس:

tashkile grohe darsi

پست توسط alireza » پنج‌شنبه 29 شهریور 1386, 5:44 pm

سلام
من هم انشاالله ميخوام براس ارشد بخونم
البته رتبه كارشناسيم خوب نبود چون هم كم خونده بودم هم مشكلاتي برام پيش امد كه نتونستم خوب بخونم اما ...
براي ارشد تصميم گرفتم از همين اوايل كارشناسي شروع كنم به خوندن؟!
من خيلي فكر كردم ويك نتيجه عالي گرفتم و اونم تشكيل يك گروه علمي و درسي براي موفقيت در كنكور ارشده.
حالا هر كس با من موافقه بگه تا اعضاي گروه بيشتر بشه؟!
راستي اولين عضو گروه ، فعلا خودمم
منتظرم ...خدانگهدارتون
پاسكال :محبت بالاتر از عقله؟
نظر شما چيه؟

آواتار کاربر
ce.mohsen
همکار قدیمی
همکار قدیمی
محل اقامت: پشت دریاها
تماس:

پست توسط ce.mohsen » دوشنبه 9 مهر 1386, 5:15 pm

با سلام
همه نتیجه هامون رو گرفتیم و ثبت نام هم کردیم و 90 درصد بچه ها (غیر از ما نیمه دومی های طفلک) رفتن سر کلاس و فروم هم خیلی خلوت شد . فکر نکنم از این به بعد بیشتر از روزی 10 تا Post داشته باشیم ، که به نظر من مهم هم نیست
چون اون 10 تا Post رو بچه های پایه و ثابت فروم میزارن
خیلی ها الان که تازه وارد کارشناسی شدن و هنوز روز های خاکستری اعلام نتایج رو از یاد نبردن ، تصمیمات خیلی جدی واسه ارشد گرفتن و می خوان راهشون رو عوض کنن . البته معمولا و متاسفانه 1 یا 2 ماه دیگه از تب و تاب می افتن و همون راه قبلی و شب امتحانی رو ادامه میدن (البته امیدوارم که همچین اتفاقی نیفته)
خیلی ها به کنکور ارشد مثل یه تسویه حساب با سنجش نگاه می کنن که باید توی اون حقشون رو بگیرن و خودشون رو ثابت کنن (به خانواده ، دوستان ، آشناها و ....)
خیلی ها فقط به ادامه تحصیل فکر می کنن و به نظر خودشون کنکور ارشد واسشون حیاتیه و حاضر خیلی چیزا مثل کار رو فدای ارشد کنن تا حتما قبول شن (من خودم جز این دسته هستم ، کار رو فدا می کنم اما یادگیری رو نه)
و خیلی های دیگه که الان به ارشد فکر می کنن.....
اما یه چیزی بگم
اکثر رقبای ما فنی نیستن ، از آموزشکده ها نمیان ، اصلا آموزشکده ها و فنی ها رو قبول ندارن (شرمنده ، ولی باید بگم که هیچ کدوم از ریاضی ها ، فنی ها رو قبول ندارن مثل ارتش که سپاه رو قبول نداره)
رقبای اصلی ما اصلا به این چیز ها فکر نمی کنن
اون ها فقط میرن سر کلاسها ، درس هاشون رو خوب می خونن و تلاششون رو می کنن و کنکور می دن و خیلی هاشون به راحتی دولتی قبول می شن و اونها معمولا پایه های خیلی قوی تو دروسی مثل ریاضی دارن و انصافا از استادها و امکانات آموزش خیلی خوبی هم استفاده می کنن
البته با دیدن کارنامه های ارشد 86 فکر نکین چون رتبه زیره 10 ریاضی رو 30 درصد زده ، پس ریاضیش ضعیف بوده . نه کنکور ارشد امسال ریاضیش فوق العاده سخت بوده .من اینو از چند تاشون پرسیدم که مخ ریاضی هستن و همشون تو کنکور سراسری ریاضی رو بالای 80 زده بودن. اکثر بچه های این فروم (بیشتر از 95%) فنی هستن و شاید به خوبی درک نکنن ریاضی بالای 80% تو کنکور کارشناسی یعنی چی :!:
توی دلتون رو خالی نمی کنم ، اما اگه بخوام حقیقت رو بگم اونا تو ریاضی ما رو درسته قورت میدن :cry: (قورت با ق یا غ :lol: ) (من هم تو ریاضی فرق زیادی با فنی ها ندارم :( )
خلاصه اگه واقعا تصمیمتون واسه ارشد جدیه ، حتما اول برید و دروس پایه (ریاضی) خودتون رو فوق العاده تقویت کنید که بدون ریاضی اصلا خواب قبولی رو دیدن هم حرومه ، مگر اینکه دروس اختصاصی و مشترک بالای 70 یا 80 بزنید که اون هم کاره حضرت فیله
آقا محسن، رزا جان، آقا محمد ، شما هم جزء رقبای سرسخت محسوب می شید دیگه ، رتبه های امسالتون که اینو می گه، این طور نیست؟
اصلا روی این رتبه ها حساب نکنید ، چون هیچ ارزشی ندارن و مفت هم نمی ارزن
من ناراحت بودم که چرا دیر این سایت رو پیدا کردم... ولی وقتی قسمت ارشد رو دیدم خیلی خوشحال شدم
بابک عزیز ، تو این مدت که کمی با هم چت کردیم و آشنا شدیم خوب فهمیدم که تو از اون دسته هستی که تلاش زیادی واسه اهدافت می کنی . موفق باشی
خب دوستان گل و طلا (با عیار بی نهایت) اگه براتون مقدوره اون جزوه ها رو از دانشجوها کش برید و بذارید توی فروم تا همه استفاده کنند . البته جایی درز نکنه هااااااااااااااااا
فکر نکنم جزوه تاثیر زیادی داشته باشی ، من پسر خالم تو دانشگاه تهران درس می خونه و تقریبا می تونم بگم جزوه نداره و اکثر مطالب رو از رو کتاب می خونه (البته جزوات آماده 200 یا 300 صفحه ای هم که معمولا کپی کتابهای زبان اصلی هستن رو بهشون می دن )
براي ارشد تصميم گرفتم از همين اوايل كارشناسي شروع كنم به خوندن؟!
فقط یادمون باشه که سنگ بزرگ برداشتن ، نشانه نزدنه . پس بهتره قدم به قدم و آروم شروع کنیم
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی

ahmad87

Re:

پست توسط ahmad87 » پنج‌شنبه 11 مهر 1387, 8:38 pm

aie_saber نوشته شده:شاید بی ربط باشه ولی رتبه یک ارشد 84 در رشته حسابداری یه دیپلمه هنرستان بود !!!
مصاحبه اش رو یه جا خونده بودم ولی یادم نیست
فقط اینو یادمه که گفته حدود یک سال فقط برای ارشد درس خونده روزی حدود 8 ساعت !!!
به شدت از منابع مختلف استفاده کرده بوده یعنی کامل میدونسته منابع کنکور ارشد حسابداری چیا هستند و اونا رو فول خونده بوده درصدهاش هم همه حول و حوش 80 بود !!! فقط زبانش تا جایی که یادم مونده 38 بود !!! اونم از ریاضی و آمار گله داشت ولی میگفت بصورت ویژه ریاضی رو خونده بوده تا عقب افتادگی از دانشجوهای سایر دانشگاه ها مثل تهران رو جبران کنه !!!
سلام بچه ها
آره امسال هم نفر اول دکترای حسابداری هنرستانی بود که از دوستای منه :lol: (آقای مهدی محمدی )

قفل شده