گفتگو در ارتباط با كنكور سراسري 89
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: گفتگو در ارتباط با كنكور سراسري 89
آقای به ظاهر متشخص ،آقای مهندس ،مهندس آینده این جوری صحبت کردن برای شما زشته من همدانی نیستم ولی وقتی دیدم تو در مورد مردم همدان این جوری داری توهین می کنیی بر خودم وظیفه دونستم که این تذکر را بدم (من به خودم گفتم یک انسان متشخص ،یک ایرانی در مورد هم وطن خودش که این حرف ها رو نمیزنه حتما ......................... ) اگه این اخلاقتونو کنار نگذارید هیچ وقت پیشرفت نمی کنید (اشتباه نگیرید درس اخلاق نیست وظیفم ایجاب می کرد که یک تذکر بدم)
استادی خودتم می بینیم آقای مهندس
استادی خودتم می بینیم آقای مهندس
- azambita
- کاربر معمولي

- محل اقامت: تربت حيدريه-تاريخ تولد(27 /1/1358)
- تماس:
داداش ايمان عقب بشين نفر اول كنكور مشخص شدmosi_mostafa نوشته شده:salam mishe begin man koja ghabool misham va rotbam chand mishe
adbiat 60%
binesh 70%
zaban 37%
zaban takhasoosi 70%
madar 25%
barnamesazi 17%
zakhire 37%
sakhteman 39%
system 25%
تو خود تهران قبولي اقا مصطفي. در ضمن بچه ها جوابتو دادن توي پستاي قبل ولي چون سرعت بچه ها توي پست زدن بالا رفته بايد يك كم بگردي تا پيداش كني
گاه براي ساختن بايد ويران كرد، گاه براي داشتن بايد گذشت.... و گاه در اوج تمنا بايد نخواست
- 6SlipKnoT6
- کاربر معمولي

- محل اقامت: Teh.Sharyati
- تماس:
من خودم همدانی نیستم و دانشگاهم همدان نبوده ولی با حرفات موافقم چون از این دانشگاههایی که میگی تو ایران فراوان میشه فقط یه نکته که میخواستم بهت پیشنهاد کنم اینه که وقتی داری در مورد تعداد زیادی از مردم حرف میزنی ادبیات درست تری بکار ببری همین!!!parvaz_azad نوشته شده:سلام می خواهم درباره دانشگاه های همدان توضیح دهم حتما بخونید اشتباه نکنید
شهر همدان شهر زیباییاست اما درباره مردمانش باید گفت بیشتر همدان را بیشتر کردها کرمانشاه وسنندج گرفتند
درابره سواد آن باید گفت سواد استاد های آنها زیر صفر است زیر استاد های آنها با بند پ درجه استاد نایل می شوند وبیشتر آنها دانشجویان ترم اول کارشناسی هستند هرچی استاد خوب بود رفتند به شهر های دیگر مثل تهران یا کانادا ویونان
اما استاد های بی سواد کتابها ی استاد سپیدنام را به صورت اسلاید در آورده وبه نام خود وجزوه درسی خود که سالیان زحمت کشیده اند چاپ می کند خنددار تر ازآن این است که بایک جستجوی کوچک می توانید سوالات امتحانی را بدست آورید یا از طریق اینترنت یا از طریق بند پ
دانشگاه های غیر انتفاعی آن خیلی راحت هستند وبه آقایان فقط گیر می دند وبه دختر خانم ها چندان کار ندارند اما این بگم که مردم این جا بسیار به دختران بی حجاب با یک نگاه خاص آن را دنبال می کند وزیر آب آن شخص را طوری میزنند که آن فرد نمی داند از کجا خورده است .
درباره کرایه ماشین با نزدیک به 4000 تومان کل همدان را زیر پا می گذارید نه این که کوچیکه نه بزرگ وتقریبا شهر ارزونی
اگر فرد مد طلبی باشید این مد بعد از دو یا سه بعد به این شهر می یاد
چه بیمنطق به چشمات، میشه عادت کرد توی دستای تو باید، به سیگارهم حسادت کرد
اولا که پیشنهاد میکنم قبل از اینکه از ایران بری حتما درست صحبت کردنو یاد بگیری بدردت میخوره..... ثانیا کسی درباره پول و مایه داری چیزی نگفت که شما سریع پول باباتو کشیدی وسط.....نمیدونم با اوردن این جمله که بابام خیلی مایه داره میخواستی چی رو ثابت کنی....شما که ادعا میکنی بی تفاوت نیستی و از همه بیشتر واسه گرفتن حقت تلاش میکنی بگو ببینم چیکار کردی؟؟؟؟؟....شما که مثل من نیستی که از حقت بگذری و از کنار مشکلات رد بشی بگو ببینم چطوری اعتراض کردی؟؟؟؟؟؟.....شما که مثل من جز عوام نیستی بگو ببینم چیکار کردی؟؟؟؟.....من اصلا باهات دعوا ندارم فقط میخوام بدونم شما چیکار کردی که شدی روشنفکر که من عوام همون کارو بکنم.....رفتی یه طومار اینترنتی رو 3 بار امضا کردی...همین دیگه.....فکر کردی اگه جای 3 نفر امضا کنی یعنی خیلی دل و جرات داری؟؟؟....فکر کردی اگه یه طومارو امضا کنی اونم 3 بار یعنی روشنفکری.....مگه امضای یه طومار اینترنتی هم جرات میخاد؟؟؟؟؟؟.....من اونو امضا نکردم و نمیکنم چون میدونم هیشکی نگاشم نمیکنه.........چون خوب کشورمو میشناسم.....خیلی بهتر از شما اقای روشنفکر....شما اصلا نگرفتی من چی گفتم .....من گفتم تو این کشور هر اعتراضی به هر شکلی نادیده گرفته میشه چه برسه به اعتراض اینترنتی....اگه نادیده گرفته نمیشد سال پیش تو همین روزا اون همه جوون بدبخت کشته نمیشدن......اگه اعتراض تو ایران دیده میشد دوستای من هم سن و سالای من اونطوری نمیرفتن.....شما چه حرفی زدی که بچه های فنی به تکاپو وادار شدن؟؟؟؟گفتی اشتباه کردیم اومدیم فنی ...همین.......دوست عزیز یه روشنفکر اولین صفتی که داره تواضعه و یه انسان فقط باید به تواضعش افتخار کنه.... شما که قبل از همه چی درباره پول بابات حرف میزنی و به بقیه میگی عوام ترسو واقعا فکر کردی روشنفکری؟؟؟؟؟؟ ....ای کاش همه جای اینکه به اسم کوروش کبیر افتخار کنن یه کم از تواضع اون مرد بزرگ رو یاد میگرفتن................اگه خوب فکر کنی میفهمی باید واسه کی تاسف بخوری...lorn نوشته شده:بايد حرفتو طلا گرفت خوب اومدي اين يكيو ولي با كمال تاسف بايد بگم ادم هايي مثل شما كم يابه تو ايران كه زمين و زمان رو به مبارزه مي طلبنمن اگر قبول هم نشم اجازه نمي دم 4 تا آدم واقعا بي سواد و از خدا بي خبر سرنوشت زندگيم رو تغيير بدن چرا كه من و شما از بازمانده هاي حكومت مرد بزرگي
چون كوروش كبيريم كه با اراده و تلاشش دنيا رو تغيير داد و بنيان گذار راهي نو شد . . .
ولي در جواب مهندس fibonachiبايد بگم كه
الف . خودت كه از تاپيكات لغت املايي مي باره حق نداري غلط هاي ديگران رو بگيري
ب . متاسفان با وجود ادم هاي كم تلاش و بي تفاوتي مثل شما جامعه ما به همچين شكلي در امده
كه جرات و جسارت كه هيچ حتي از ذره اي اراده بر خوردار نيستن جهت گرفت حق خودشون و ترجيح مي دن از كنار مشكلات رد شن تا از روي مشكل
ج . در جواب شما كه گفتين نفستون از جاي گرمي در مياد بايد بگم درست گفتين من بابا انقدر مايع داره كه فكرشم نمي توني بكني مشكل سربازي نداشتم عمرا ايران مي موندم حالا كه اينطور شد تحصيل در كابل رو به تحصيل كنار ادم هايي مثل شما رو ترجيح مي دم واقعا تاسف مي خورم براي روشن فكران ايراني كه فكر مي كنن ملت عوام ايران شايسته زندگي بهتر از اين هستن
كلام اخر به مهندس fibonachi داداش عذر من رو بپذير اگه حرفي زدم كه شايد باعث مي شد بچه هاي فني به تكاپو و فعاليت بيشتري بپردازن يادم نبود همه ي بچه هاي فني مثل شما راحت طلب هستن
البته بلا نسبت كسايي كه مثل بهنام عزيز فكر مي كنن
يا علي
وقتی تنهای تنهایم...باز هم خدا هست
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
بازم که شروع شد
توروخدا فیبو جان خواهش میکنم ازت دیگه اامه نه
عزیزم من همه حرفاتو میفهمم اما من و تو چیککار میتونیم بکنیم وقتی بعضیا چشماشونو بستن رو حقایق؟
بهتره بی خیال شیم
عزیزم من همه حرفاتو میفهمم اما من و تو چیککار میتونیم بکنیم وقتی بعضیا چشماشونو بستن رو حقایق؟
بهتره بی خیال شیم
Fibonachi نوشته شده:اولا که پیشنهاد میکنم قبل از اینکه از ایران بری حتما درست صحبت کردنو یاد بگیری بدردت میخوره..... ثانیا کسی درباره پول و مایه داری چیزی نگفت که شما سریع پول باباتو کشیدی وسط.....نمیدونم با اوردن این جمله که بابام خیلی مایه داره میخواستی چی رو ثابت کنی....شما که ادعا میکنی بی تفاوت نیستی و از همه بیشتر واسه گرفتن حقت تلاش میکنی بگو ببینم چیکار کردی؟؟؟؟؟....شما که مثل من نیستی که از حقت بگذری و از کنار مشکلات رد بشی بگو ببینم چطوری اعتراض کردی؟؟؟؟؟؟.....شما که مثل من جز عوام نیستی بگو ببینم چیکار کردی؟؟؟؟.....من اصلا باهات دعوا ندارم فقط میخوام بدونم شما چیکار کردی که شدی روشنفکر که من عوام همون کارو بکنم.....رفتی یه طومار اینترنتی رو 3 بار امضا کردی...همین دیگه.....فکر کردی اگه جای 3 نفر امضا کنی یعنی خیلی دل و جرات داری؟؟؟....فکر کردی اگه یه طومارو امضا کنی اونم 3 بار یعنی روشنفکری.....مگه امضای یه طومار اینترنتی هم جرات میخاد؟؟؟؟؟؟.....من اونو امضا نکردم و نمیکنم چون میدونم هیشکی نگاشم نمیکنه.........چون خوب کشورمو میشناسم.....خیلی بهتر از شما اقای روشنفکر....شما اصلا نگرفتی من چی گفتم .....من گفتم تو این کشور هر اعتراضی به هر شکلی نادیده گرفته میشه چه برسه به اعتراض اینترنتی....اگه نادیده گرفته نمیشد سال پیش تو همین روزا اون همه جوون بدبخت کشته نمیشدن......اگه اعتراض تو ایران دیده میشد دوستای من هم سن و سالای من اونطوری نمیرفتن.....شما چه حرفی زدی که بچه های فنی به تکاپو وادار شدن؟؟؟؟گفتی اشتباه کردیم اومدیم فنی ...همین.......دوست عزیز یه روشنفکر اولین صفتی که داره تواضعه و یه انسان فقط باید به تواضعش افتخار کنه.... شما که قبل از همه چی درباره پول بابات حرف میزنی و به بقیه میگی عوام ترسو واقعا فکر کردی روشنفکری؟؟؟؟؟؟ ....ای کاش همه جای اینکه به اسم کوروش کبیر افتخار کنن یه کم از تواضع اون مرد بزرگ رو یاد میگرفتن................اگه خوب فکر کنی میفهمی باید واسه کی تاسف بخوری...lorn نوشته شده:بايد حرفتو طلا گرفت خوب اومدي اين يكيو ولي با كمال تاسف بايد بگم ادم هايي مثل شما كم يابه تو ايران كه زمين و زمان رو به مبارزه مي طلبنمن اگر قبول هم نشم اجازه نمي دم 4 تا آدم واقعا بي سواد و از خدا بي خبر سرنوشت زندگيم رو تغيير بدن چرا كه من و شما از بازمانده هاي حكومت مرد بزرگي
چون كوروش كبيريم كه با اراده و تلاشش دنيا رو تغيير داد و بنيان گذار راهي نو شد . . .
ولي در جواب مهندس fibonachiبايد بگم كه
الف . خودت كه از تاپيكات لغت املايي مي باره حق نداري غلط هاي ديگران رو بگيري
ب . متاسفان با وجود ادم هاي كم تلاش و بي تفاوتي مثل شما جامعه ما به همچين شكلي در امده
كه جرات و جسارت كه هيچ حتي از ذره اي اراده بر خوردار نيستن جهت گرفت حق خودشون و ترجيح مي دن از كنار مشكلات رد شن تا از روي مشكل
ج . در جواب شما كه گفتين نفستون از جاي گرمي در مياد بايد بگم درست گفتين من بابا انقدر مايع داره كه فكرشم نمي توني بكني مشكل سربازي نداشتم عمرا ايران مي موندم حالا كه اينطور شد تحصيل در كابل رو به تحصيل كنار ادم هايي مثل شما رو ترجيح مي دم واقعا تاسف مي خورم براي روشن فكران ايراني كه فكر مي كنن ملت عوام ايران شايسته زندگي بهتر از اين هستن
كلام اخر به مهندس fibonachi داداش عذر من رو بپذير اگه حرفي زدم كه شايد باعث مي شد بچه هاي فني به تكاپو و فعاليت بيشتري بپردازن يادم نبود همه ي بچه هاي فني مثل شما راحت طلب هستن
البته بلا نسبت كسايي كه مثل بهنام عزيز فكر مي كنن
يا علي
داداش (فیبو) خدایی گل گفتی .
احسنت به تو که حرفات تمامو کمال حقیقیت هستش.
به جون خودم باید این تاپیکت رو پرینت گرفتو زد تو اتاق تا همیشه جلو چشم باشه.
من که خیلی حال کردم چون که هم حرفات حق بود و هم حرف دل منو خیلی دیگه ازبچه ها بود .
MO.AZ.CI.FO.3 نوشته شده:بازم که شروع شد
بهتره بی خیال شیم
بخدا منم خیلی دلم میخاد این بحث تموم شه ولی نمیتونم ببینم بعضیا یه حرف بی منطق رو میزنن و مطمئنن حرفشون از همه درست تره و بقیه بی سوادن........
وقتی تنهای تنهایم...باز هم خدا هست
سلام به همه بچه ها
من فکر میکنم که اشتباه کردم که تو این forum یه تاپیک زدم . میدونید چــرا؟؟!!!!
چون من از یه در خوب وارد شدم اما بعضی از بچه ها نمیدونم چــرا ، ولی بحث رو به جاهای بد کشیدند .
اون موقعی که من تاپیک زدم فکر می کنم همه خواب بودن چون هیچ کسی تو این forum نبود .
اما الان میانو فقط به هم میتوپن و میرن .
بچه ها من با تمامی شما موافق ( آقا ایمان ، آقای فیبونانچی و....) باشه شما درست میگید ، اما دوست دارم تو این 7-8 روز که مونده تا نتایج رو اعلام کنن بیاید مثل چند تا دوست خوب با هم باشیم و طوری باشه که هر کی اومد تو این forum حال کنه نه این که بگه تحصیل کرده های مملکت مارو باش .
اصلاً هر کی بیاد لیست دانشگاه دولتی و غیر انتفاعی و ... دانشگاه شهر خودشو بگه و بگه پارسال ترازش چقدر بوده ، دانشگاه خوبی هیت یانه ؟ توضیح بده . حداقل 2 تا بنده خدا از این نوشته ها استفاده کنند.
به نظر من اگر کسی این دعوا ها رو ادامه داد مدیران سایت باید با اون ها بر خورد جدی کنند .
من مخلص تمام بچه های ایرونی هستم .
چـــاکر شما محـــــســـــن .

من فکر میکنم که اشتباه کردم که تو این forum یه تاپیک زدم . میدونید چــرا؟؟!!!!
چون من از یه در خوب وارد شدم اما بعضی از بچه ها نمیدونم چــرا ، ولی بحث رو به جاهای بد کشیدند .
اون موقعی که من تاپیک زدم فکر می کنم همه خواب بودن چون هیچ کسی تو این forum نبود .
اما الان میانو فقط به هم میتوپن و میرن .
بچه ها من با تمامی شما موافق ( آقا ایمان ، آقای فیبونانچی و....) باشه شما درست میگید ، اما دوست دارم تو این 7-8 روز که مونده تا نتایج رو اعلام کنن بیاید مثل چند تا دوست خوب با هم باشیم و طوری باشه که هر کی اومد تو این forum حال کنه نه این که بگه تحصیل کرده های مملکت مارو باش .
اصلاً هر کی بیاد لیست دانشگاه دولتی و غیر انتفاعی و ... دانشگاه شهر خودشو بگه و بگه پارسال ترازش چقدر بوده ، دانشگاه خوبی هیت یانه ؟ توضیح بده . حداقل 2 تا بنده خدا از این نوشته ها استفاده کنند.
به نظر من اگر کسی این دعوا ها رو ادامه داد مدیران سایت باید با اون ها بر خورد جدی کنند .
من مخلص تمام بچه های ایرونی هستم .
چـــاکر شما محـــــســـــن .

سلام به دوستان
نتایج کی اعلام می شه؟
نتایج کی اعلام می شه؟
سلام دوست عزیز 8 روز دیگه احتمالاً ، اگه سازمان سنجش بد قولی نکنه .omideeeee نوشته شده:سلام به دوستان
نتایج کی اعلام می شه؟
شمارش معکوس برای اعلام نتایج
8

8
از کجا میدونید 8 روز دیگه اعلام می کنن ؟parsiangroup نوشته شده:شمارش معکوس برای اعلام نتایج
8
![]()
![]()
![]()
- fartash742000
- کاربر معمولي

بچه ها منم برای چندمین بار از همگی خواهش می کنم آروم باشید
پست وسوسه انگیز و مخرب نندازید خواهشا ساز مخالف بقیه هم نزنید
از دوستان هم خواهش می کنم به نظرات همدیگه احترام بزارید .
در ضمن اون دوستی که به مردم همدان توهین کرد باید بگم اولا این کارتون
کاملا اشتباه بود عزیز شما اگه تعدادی از همشهریان خودتونو کم فرهنگ میبینید
لطفا با یه ادبیات مناسب تر بگید مثلا تعدادی از مردم همدان این جورین نه این انگ رو به همه بزنید .
من تا حالا بارها به شهر همدان و چندتا از دانشگاهاش مثل بوعلی رفتم خداییش
هم استاداش و هم مسولینش بسیار فهمیده و سنجیده رفتار می کنن درک بالایی هم دارن .
پس خواهشا مراعات هم شهری ها و به طور کلی ایرانی ها رو بکنید . ممنون میشم .البته ببخشید.
طبق قول سازمان سنجش باید تا آخر هفته نتایج بیاد اما شما که دیگه سازمان سنجش رو
باید خوب شناخته باشید که عزیزان معمولا زیر قولشون می زنند .
پست وسوسه انگیز و مخرب نندازید خواهشا ساز مخالف بقیه هم نزنید
از دوستان هم خواهش می کنم به نظرات همدیگه احترام بزارید .
در ضمن اون دوستی که به مردم همدان توهین کرد باید بگم اولا این کارتون
کاملا اشتباه بود عزیز شما اگه تعدادی از همشهریان خودتونو کم فرهنگ میبینید
لطفا با یه ادبیات مناسب تر بگید مثلا تعدادی از مردم همدان این جورین نه این انگ رو به همه بزنید .
من تا حالا بارها به شهر همدان و چندتا از دانشگاهاش مثل بوعلی رفتم خداییش
هم استاداش و هم مسولینش بسیار فهمیده و سنجیده رفتار می کنن درک بالایی هم دارن .
پس خواهشا مراعات هم شهری ها و به طور کلی ایرانی ها رو بکنید . ممنون میشم .البته ببخشید.
طبق قول سازمان سنجش باید تا آخر هفته نتایج بیاد اما شما که دیگه سازمان سنجش رو
باید خوب شناخته باشید که عزیزان معمولا زیر قولشون می زنند .
پارسال امتحانش اول مرداد بود جوابش هم اول شهریورB.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:سلام
فکر کنم مثل پارسال اول شهریور اعلام بشه.
امسال امتحانش هفت مرداد بود جوابش به نظرتون کی میشه؟
به هر حال ما منتظریم
خوب دقیقاً معلوم نیست اما میشه گفت به احتمال 99.5% توی هفته آینده بین 1 شنبه تا 4 شنبه اعلام نتایج کنند این بروبچ سازمان سنجیشhamid333 نوشته شده:پارسال امتحانش اول مرداد بود جوابش هم اول شهریورB.I.O.H.A.Z.A.R.D نوشته شده:سلام
فکر کنم مثل پارسال اول شهریور اعلام بشه.
امسال امتحانش هفت مرداد بود جوابش به نظرتون کی میشه؟![]()
به هر حال ما منتظریم
اوه ببخشید سازمان سنجش !