آخرین رتبه بدون سهمیه: 165شما میدونید آخرین رتبه ای که پارسال رجایی قبول شد چند بوده؟
گفتگو در ارتباط با كنكور سراسري 89
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: گفتگو در ارتباط با كنكور سراسري 89
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
ریاضی؟!majid6621 نوشته شده:لطفا اگه کسی جواب این سوالو میدونه بگه ممنون میشم.
حاصل عبارت (Arccos1/x+Arcsin√x2+x+1+Arctg√x(x+1 کدام است؟
1) 2/∏
2) ∏
3) 2/∏3
4) تعریف نشده
سوال اول ریاضی است.
میتونی بری تو این سایت تا برات حلش کنه
http://www.mathway.com/
roxana_b نوشته شده:فکر کنم تنها دفترچه A ای این جا من و شما باشیمtakotanha نوشته شده:دوستان سوال 141 که گزینه هاش ترکیبی بودن و
جواب (ب-د) که گزینه درست بود تو دفترچه A گزینه 2 میشد ؟؟![]()
کاش همون موقع که سوال 139 رو میپرسیدی اینم میپرسیدی مغزم انگار الان خالیه![]()
اصلا یادم نمیاد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه اینطورم که میگی باشه یه دنیا ازت ممنونم.
حالا اگه دوستی آشنایی میشناسی که اونم A بود ممنونت میشم که لطف کنی و بپرسی.
فقط یادمه گزینه 2 زدم.
ایشاالله که بتونی یا بتونم پیداش کنی یا کنم.
- Moh3n II
- کاربر ویژه بخش فیلم و سینما

- محل اقامت: پونک
- تماس:
دوستان همنطور که دوستم گفت دیگه این دفترچه و اون دفترچه بحث راجع به ش بی فایده است
کلید سولا اومده خوب ببینید چی زدین. یه هفته از ازمون ذگذشته دیگه فکر نمیکنم فایه داشته باشه به چیزای مهمتر و بهتری فکر کنید همتون موفق باشین
کلید سولا اومده خوب ببینید چی زدین. یه هفته از ازمون ذگذشته دیگه فکر نمیکنم فایه داشته باشه به چیزای مهمتر و بهتری فکر کنید همتون موفق باشین
- vahidwhite
برخی از دوستان لطف کردن گفتند قبول میشیvahidwhite نوشته شده:سلام دوستان درصدهای من هم اینطوری اند
معارف 25
ادبیات 3
زبان عمومی 18
زبان تخصصی 50
مدار 11
برنامه سازی 47
سیستم 30
ذخیره 7
ساختمان 33
در ضمن میخوام تو محدوده آذربایجان شرقی باشم به نظرتون وضعم چه جوریه؟
متشکرم
اول اینکه دوست خوب و عزیز من اخه سوال کردن من چه سختی واسه شما داره عزیزم؟؟؟MO.AZ.CI.FO.3 نوشته شده:دوستان همنطور که دوستم گفت دیگه این دفترچه و اون دفترچه بحث راجع به ش بی فایده است
ثانیا شما که میگی کلید اومده اینو نمیگی که فقط واسه دفترچه c داداشه من؟؟؟؟
اخه تو که نمیدونی من چی میکشم.
تمام آیندم به این کنکور لعنتی وابسته است.
با سلام
درسته اصلا به اينجا و اين قسمت ربطي نداره فقط يه سوالي داشتم از شما دوست عزيز takotanha
ميخواستم بدونم ID ياهو شما اين هست tak_va_tanha شرمنده ها درسته به اين قسمت مربوط نيست فقط خواستم يه سوالي بپرسم ازتون
درسته اصلا به اينجا و اين قسمت ربطي نداره فقط يه سوالي داشتم از شما دوست عزيز takotanha
ميخواستم بدونم ID ياهو شما اين هست tak_va_tanha شرمنده ها درسته به اين قسمت مربوط نيست فقط خواستم يه سوالي بپرسم ازتون
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
ن
نه عزیزم.kanan نوشته شده:با سلام
- vahidwhite
دوستان خواهشا نظرتونو بگین ...(در ضمن ببخشین من هی این پست رو میدم چون میخام تا حدودی تکلیفم معین شه.مرسی)vahidwhite نوشته شده:برخی از دوستان لطف کردن گفتند قبول میشیvahidwhite نوشته شده:سلام دوستان درصدهای من هم اینطوری اند
معارف 25
ادبیات 3
زبان عمومی 18
زبان تخصصی 50
مدار 11
برنامه سازی 47
سیستم 30
ذخیره 7
ساختمان 33
متشکرمخوب حالا قبولی در روزانه شبانه یا غیر انتفاعی؟ خب من مشکل دیگه ای هم دارم اونم اینه که اگه مجاز هم بشم فقط ترم دوم میتونم انتخاب کنم آخه هنوز تموم نکردم.واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم
آخرین ویرایش توسط vahidwhite در چهارشنبه 13 مرداد 1389, 1:31 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
- fartash742000
- کاربر معمولي

آخ دوست عزیز هم دردیم . چون تو دفترچه اولی هیچ مرکزی نیمسال دوم نرم افزار نمی خوادvahidwhite نوشته شده:برخی از دوستان لطف کردن گفتند قبول میشیvahidwhite نوشته شده:سلام دوستان درصدهای من هم اینطوری اند
معارف 25
ادبیات 3
زبان عمومی 18
زبان تخصصی 50
مدار 11
برنامه سازی 47
سیستم 30
ذخیره 7
ساختمان 33
متشکرمخوب حالا قبولی در روزانه شبانه یا غیر انتفاعی؟ خب من مشکل دیگه ای هم دارم اونم اینه که اگه مجاز هم بشم فقط ترم دوم میتونم انتخاب کنم آخه هنوز تموم نکردم.واقعا از راهنمایی هاتون متشکرم
فقط باید شانس بیاریم تو دفترچه دومی پذیرش داشته باشن ولی مگه اونم همش چند تا اضافه
کردن آخه تو این مدت ؟ بد بخت میشیم . حالا ببین با این سیستم عزیز چه بلایی سرمون بیاد
- Moh3n II

- تماس:
takotanha نوشته شده:اول اینکه دوست خوب و عزیز من اخه سوال کردن من چه سختی واسه شما داره عزیزم؟؟؟MO.AZ.CI.FO.3 نوشته شده:دوستان همنطور که دوستم گفت دیگه این دفترچه و اون دفترچه بحث راجع به ش بی فایده است
آخه میدونی اداش من این واسم مبهمه که شما یه گزینه ای زدی یعنی نمیدونی محتواش چی بوده که با c تطبیق بدی؟
ببخشید
قبو ه میشیم ان شاالله من شاید نرم سال دیگه بخونم باز
تو 130 تا سوال ادم 2 تارو به شک بیوفته عجیبه ؟؟؟؟؟؟؟؟MO.AZ.CI.FO.3 نوشته شده:takotanha نوشته شده:اول اینکه دوست خوب و عزیز من اخه سوال کردن من چه سختی واسه شما داره عزیزم؟؟؟MO.AZ.CI.FO.3 نوشته شده:دوستان همنطور که دوستم گفت دیگه این دفترچه و اون دفترچه بحث راجع به ش بی فایده است
آخه میدونی اداش من این واسم مبهمه که شما یه گزینه ای زدی یعنی نمیدونی محتواش چی بوده که با c تطبیق بدی؟
ببخشید
قبو ه میشیم ان شاالله من شاید نرم سال دیگه بخونم باز
- azambita
- کاربر معمولي

- محل اقامت: تربت حيدريه-تاريخ تولد(27 /1/1358)
- تماس:
مي بينم كه هنوز بازار استرس داغه
به همه دوستان پيشنهاد ميكنم يك كم مثبت نگر باشين . درسته گند زدين(ولي يادتون باشه كه همه گند زدن حتي اوني كه براي رتبه تك رقمي ميخونده) پس بدونين كه شانس قبولي هنوز هم هست.
پس :
به خدا توكل كنيد
مثبت فكر كنيد(به هر چي فكر كنيد اتفاق ميفته پس .....)
اميد داشته باشين
به همه دوستان پيشنهاد ميكنم يك كم مثبت نگر باشين . درسته گند زدين(ولي يادتون باشه كه همه گند زدن حتي اوني كه براي رتبه تك رقمي ميخونده) پس بدونين كه شانس قبولي هنوز هم هست.
پس :
به خدا توكل كنيد
مثبت فكر كنيد(به هر چي فكر كنيد اتفاق ميفته پس .....)
اميد داشته باشين

گاه براي ساختن بايد ويران كرد، گاه براي داشتن بايد گذشت.... و گاه در اوج تمنا بايد نخواست
- Moh3n II

- تماس:
فرتاش جان منم مثل شمام مهر واحد دارمfartash742000 نوشته شده:آخ دوست عزیز هم دردیم . چون تو دفترچه اولی هیچ مرکزی نیمسال دوم نرم افزار نمی خوادvahidwhite نوشته شده:برخی از دوستان لطف کردن گفتند قبول میشیvahidwhite نوشته شده:سلام دوستان درصدهای من هم اینطوری اند
معارف 25
ادبیات 3
زبان عمومی 18
زبان تخصصی 50
مدار 11
برنامه سازی 47
سیستم 30
ذخیره 7
ساختمان 33
فقط باید شانس بیاریم تو دفترچه دومی پذیرش داشته باشن ولی مگه اونم همش چند تا اضافه
کردن آخه تو این مدت ؟ بد بخت میشیم . حالا ببین با این سیستم عزیز چه بلایی سرمون بیاد
البته امسال من ان چنانم جدی نبودم و در واقع میخواستم 90 بخونم
اما 1 ماه خوندم رتبه هم 2500 تخمین زده شده
واگه جایی باشه که نتونم برم سال دیگهم که غیر انتفاعی داررم مییخونم آخه 90 % غیرانتفاعیه اره؟
-
taknamecom
- کاربر ساده

من رتبه م تو سایت تهیین سطح که معرفی کرده بودید شده 750
بنظرتون کدوم دانشگاه تو تهران قبول میشم !!! منتظرم مرسی
بنظرتون کدوم دانشگاه تو تهران قبول میشم !!! منتظرم مرسی