انداختنم نیمسال دوم!!! ولی اشکال نداره انصافا دانشکده هی خیلی خوبی بود.
تو محوطه ی ما هم پیام نور هم هست از نظر نزدیک بودن به جنس مخالف مشکلی داریم!!!
ولی کسی به شما نگفت اخه کلاس های نیمسال دوم از کسی شروع میشه دقیقا؟!
کی برنامه ی هفتگی رو میدن؟
مدیر انجمن: مهيار
دقیقا منم مثل شما موندم!mtu نوشته شده:از ساعت 8 صبح رفتم اینجا برای ثبت نام ساعت 5 بعد از ظهر کارم تمام شد!!!
ولی کسی به شما نگفت اخه کلاس های نیمسال دوم از کسی شروع میشه دقیقا؟!
کی برنامه ی هفتگی رو میدن؟
Hamoon نوشته شده:من این آموزشکده قبول شدم از کرج هم هستم اما نمیرم
به دو دلیل
یک اینکه دوره و من شبانه هستم بهم خوابگاه نمیدن
دوم اینکه دانشگاه آزاد واحد کرج قبول شدم
پس نتیجه میگیریم برم واحد کرج بهتره![]()
رو این چیزا حساس نباش .mtu نوشته شده:اگه هم بخواد بیاد دیگه الان نمیشه!چون مهلت تمام شده...
حالا کسی نگفت که برای گرفتن برنامه ی هفتگی نیمسال دوم کی باید بیایید؟(همون طور که میدونی ترم اول رو خودشون انتخاب واحد میکنند)!

البته اين دوست عزيز مقداري کم لطفي کردند،بنده دانشجوي ترم 3 اين اموزشکده هستم.doktor نوشته شده:سلام بر دوستان كنكوري
من خودم در اين دانشگاه درس خوندم و كارداني گرفتم (نرم افزار) از نظر اساتيد بايد بگم كه اكثر اساتيد دانشگاه مخصوصا رشته كامپيوتر براي دانشجوشون دل موسوزونن اما خود دانشگاه نه امكانات داره نه خوابگاه درست و حسابي و نه حتي يه غذاي خوب !!!!!!!!!
استاداش سعي مي كنن خوب ياد بدن اما خودمونيم بعضياشون خيلي بارشون نيست . از رياست دانشگاه و بقيشون ديگه نگو جون ميدن براي در رفتن از زير كار و حال گيري از بچه ها
سه تا رشته كامپيوتر (نرم افزار) - حسابداري و برق صنعتي داره كه كارگاه برق و كلا امكانات اين رشته خيلي تعريفي نداره .
اگه از كادر اساتيد بخوان بدونين اين ليست استاداي كامپيوتره :
استاد قرباني مديرگروه متخصص SQL
استاد عباسپور كاردرست تو شبكه
استاد كالوخ كه مخ سخت افزاره اگه اين درس و بهش بدن ولي تو اين دانشگاه بيشتر چند رسانه اي ميگه
استاد مودب كه ساختمان وبرنامه نويسي 1 و بعضي وقتا اسمبلي هم بر مي داره
و بلا خره استاد كوچكي ، استاد مسلم برنامه نويسي مخصوصا c++ كه خيلي با بچها خوب تا ميكنه
***اگه نظر منو كه تو اين دانشگاه درس خوندم و با اكثر اساتيد اين دانشگاه آشنايي كاملي دارم بخواين مي گين بدترين دانشگاه شهرتون و برين اما پاتون و تو اين دانشگاه نذارين چون استاداش كجا و امكاناتش كجا***
راستي خود بچهاي آموزشكده بهش مي گن آموزشدكه البته لقب جزيره هم داره چون خيلي امكانات اطراف دانشگاه نيست و ...
--- من بهمن 88 درسم تمون شد ---
از ما گفتن بود