این تاپیک برای این ایجاد شده تا شما دوستان عزیز بتونید سوالات خوتون در ارتباط با دانشگاه های غیر انتفاعی رو در
این تاپیک قرار بدید تا من و دیگر دوستان بتونیم به سوالات شما جواب بدیم.
منتظر سوالات شما هستیم.
موفق و پاینده باشید
مدیر انجمن: مهيار
Era نوشته شده:سلام
می خواستم در مورده دانشگاه غیر انتفاعی و برترییاش نسبت به علمی کاربردی توضیح بدید(اگه امکان داره)
ضمــــــــــــــنا در مورد علم و فرهنگ چه نظری دارید؟مرسی
با توجه به اطلاعاتی که من کسب کردم طبق آمار سال های گذشته افراد با رتبه های زیر 500 می تونن به قبولی در این دانشگاه امیدوار باشن اما با توجه به شرایط امسال وضع کمی متفاوت است.Era نوشته شده: می دونید واسه قبولی در غیرانتفاعی های تاپ مثه علم و فرهنگ چه تراز و رتبه ای می خواد؟![]()
مرسی
البته باید عرض شود شمال الان موسسه نیست بلکه به جمع دانشگاههای غیر انتفاعی پیوسته که از امکانات خوبی برخوردار استsamaneh69 نوشته شده:Era نوشته شده:سلام
می خواستم در مورده دانشگاه غیر انتفاعی و برترییاش نسبت به علمی کاربردی توضیح بدید(اگه امکان داره)
دانشگاههای غیر انتفاعی
منظور از دانشگاههای غیرانتفاعی، دانشگاههایی هستند که از بودجه غیردولتی استفاده نموده و به صورت مستقل زیرنظر هیئت امنای دانشگاه اداره میگردند. در این دانشگاهها، تحصیل غیر رایگان و همراه با اخذ شهریه بوده و دانشجویان از طریق آزمونهای سراسری سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش میشوند. مدارک بسیاری از این دانشگاها بعد از دانشگاه های دولتی بسیار حائظ اهمیت می باشد.
.
.
.
اطلاعات بیش تر در ارتباط با دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ رو در همین انجمن می تونید پیدا کنید!
دوست عزیز هزینه غیرانتفاعی و شبانه زیاد تفاوت خاصی نداره، مثلا یه ترمی که شما 20 واحد برداری تو شبانه اگه بشه 300 توی غیر انتفاعی نهایت بین 350-400 میشه.mononok نوشته شده:با سلام و تشكر از صرف وقتتون براي پاسخگويي
من شنيدم شهريه موسسات غير انتفاعي (به فرض علم و فرهنگ) معادل شهريه دوره هاي شبانه دولتي هست؟ آيا اين درسته؟
اگه پاسختون منفي هست ممكنه اطلاعاتي رو كه درباره شهريه مراكز غير انتفاعي داريد رو بگيد!
samaneh69 نوشته شده:Era نوشته شده:سلام