اين درسته كه براي علمي كاربردي اولويت رو به كارمندا و شاغلين ميدن؟؟؟؟
يعني چي اين قانونا؟؟؟؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
نیمه دوم فروردین ماهhappyboy نوشته شده:بچه ها جواب كنكور علمي كاربردي كي مياد؟؟؟؟؟
happyboy نوشته شده:سلام دوستان سال نو مبارك.
اين درسته كه براي علمي كاربردي اولويت رو به كارمندا و شاغلين ميدن؟؟؟؟
يعني چي اين قانونا؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه درصدهاتون رو دقیقا با کلید چک کردید، 100%tina409423 نوشته شده:سلام من عمومی هارو به غیر از ریاضی که نزدم بنجاه درصد زدم اختصاصی هارو یکی رو صد دو تارو بالای هشتاد دو تارو بالای هفتاد دو تارو چهل درصد زدم به نظرتو ن من از ارومیه قبول میشم خواهش میکنم بگید

من هم کاملا موافقم ، خیلی ها ممکنه اتفاقی قبول بشن و حق دیگران ضایع بشه !setayesh_mj نوشته شده:بعضي از دوستان واقعا بي انصاف هستند![]()
توي همين انجمن خيليا گفتند الكي توي كنكور شركت كردند
و قصد رفتن به دانشگاه علمي كاربردي را ندارند و فقط براي براي محك زدن خودشون شركت كردند
"اما نميدونم چرا اينقدر درصداشون را بالا زدن" يه موقع هم ديدي همينا الكي الكي قبول شدند
اونوقت يكي مثله من كه همه اميدم اين كنكوره بايد برم غاز بچرونم
خوب دوستاي گلم كه ميخواهيد خودتون را محك بزنيد
يه خورده صبر ميكرديد تا كنكور برگزار بشه بعد سوالاتش را دانلود ميكرديد تا خودتون را بسنجيد
اينطوري حقي هم از كسي زايع نميشه
به خدا انصاف هم خوب چيزيه!

peyman نوشته شده:اگه درصدهاتون رو دقیقا با کلید چک کردید، 100%tina409423 نوشته شده:سلام من عمومی هارو به غیر از ریاضی که نزدم بنجاه درصد زدم اختصاصی هارو یکی رو صد دو تارو بالای هشتاد دو تارو بالای هفتاد دو تارو چهل درصد زدم به نظرتو ن من از ارومیه قبول میشم خواهش میکنم بگید