در صد های من
زبان:غیر قابل محاسبه
دروس مشترک:35
پایگاه داده ها:85
هوش مصنوعی :50
سیستم عامل:28
معماری :50
به نظرتون قبولم؟:
مدیر انجمن: rosa_127
comp نوشته شده:سلام دوست من
سوال 40 کاملا درسته و اشکالی بهش وارد نیست
سوال 47 هم به نظر من 4 درست نیست (البته گزینه 1 هم درست نیست)
سوال 55 رو من 2 زدم با توجه به گفته شما مثل اینکه درسته![]()
سوال 67 رو هم با شما موافقم
سوال 86 هم اشکالی بهش وارد نیست چون امکان این هست که اسامی تولید گنندگان تکرار بشه
در مورد بقیه موارد هم نظری ندارم
موفق و موید باشید
با توجه به اینکه امسال سطح سوالات پایین بود و اکثر بچه درصدهای بالایی زدنcriminalminal نوشته شده: به نظرتون قبولم؟:
داداش نمی خواستم که دچار استرس بشی ولی این یه واقعیته که بایدقبول کرد که تحقق رتبه زیر 100 با این درصدا کمی دورcriminalminal نوشته شده:از روزی هم که برادر COMP نوشت باید به فکر مجازی بشم دچار بحران روحی شدم
به نظر من سوالا متوسط و استاندارد بودن. اگه امسال رو با سالهای قبل مقاسه کنیدcriminalminal نوشته شده: می خوام ببینم بعد اومدن کلید ها هم به نظرتون اسون بوده؟
اگه توی گرایش های 1 و 4 رتبه زیر 100 بیاری 100% توی یکی از دانشگاه هایcriminalminal نوشته شده: حاضرم بری گرایش شبکه روستاهای کردستانم برم![]()
comp نوشته شده:داداش نمی خواستم که دچار استرس بشی ولی این یه واقعیته که بایدقبول کرد که تحقق رتبه زیر 100 با این درصدا کمی دورcriminalminal نوشته شده:از روزی هم که برادر COMP نوشت باید به فکر مجازی بشم دچار بحران روحی شدم
از دسترسه مخصوصا برای من که مدیریت و گند زدم(البته بقیه درسا رو نسبتا خوب زدم.)
من نظرمو بیشتر بر اساس آزمون های پارسه و کارنامه های سال قبل (البته نمی دونم دستکاری شده بودن یا نه )گفتم به این ترتیب که :
اگه این درصدا و رو تو پارسه می زدید رتبه ای حول و حوش 40 تا 100 رو می آوردید.
با توجه به این که جامعه آماری وسیع تر شده امید می رهوضعه رتبه مون بدتر هم بشه.
به نظر من سوالا متوسط و استاندارد بودن. اگه امسال رو با سالهای قبل مقاسه کنیدcriminalminal نوشته شده: می خوام ببینم بعد اومدن کلید ها هم به نظرتون اسون بوده؟
متوجه می شید که از درجه دشواری آزمون کاسته شده بود.اگه توی گرایش های 1 و 4 رتبه زیر 100 بیاری 100% توی یکی از دانشگاه هایcriminalminal نوشته شده: حاضرم بری گرایش شبکه روستاهای کردستانم برم![]()
تهران قبول می شی ولی در مورد گرایش 3 و 2 اطلاعی ندارم.
من که می خوام برای مهندسی نرم افزار آزاد هم استارت بزنم.![]()
ولی امیدوارم که شما بتونی به معشوقت برسی
چرا که نه دوست عزیزcriminalminal نوشته شده: راستی نفهمیدم این که می گی مجازی منظورت خودتی یا من یا شما هم نزدیکه در صد های من زدی؟
می شه اینو بگی؟
اگه جسارت نباشه شما چطوری توی پایگاه داده 85 درصد زدی؟به هر ترتیبی که تست ها رو زده باشیcriminalminal نوشته شده: در صد های من
زبان:غیر قابل محاسبه
دروس مشترک:35
پایگاه داده ها:85
هوش مصنوعی :50
سیستم عامل:28
معماری :50
فکر کنم علاوه بر پارسه دوستان ماهانی و سنجش و دانشی ها هم هستن.(و کسانی که توی هیچ آزمون آزمایشی هم شرکت نکردنcriminalminal نوشته شده:یه نکته دیگه درسته که جامعه اماری زیاد می شه اما یادتون باشه کسی که می اد تو پارسه ثبت نام می کنه می خواد که بخونه و داره می خونه اما همه کسایی که تو کنکور شرکت می کنن نخوندن.