وقت براي درس خوندن
مدیر انجمن: rosa_127
-
mohammad_uni
وقت براي درس خوندن
سلام.من يك ماه تا كنكور علمي كاربردي بيشتر وقت ندارم و مي خوام حنما قبول شم چه جوري سه تا درس تخصصي رشته ي كامپيوتر بخونم وخودم آماده كنم ممنون 
-
annaashrafi
Re: وقت براي درس خوندن
سلام
بچه ها خسته نباشيد ،مي خواستم بگم از چه سايتي بايد مشكلات سخت افزاري كامپيوترم رو رفع كنم ، خواهش مي كنم راهنمايي ام كنيد
بچه ها خسته نباشيد ،مي خواستم بگم از چه سايتي بايد مشكلات سخت افزاري كامپيوترم رو رفع كنم ، خواهش مي كنم راهنمايي ام كنيد
دوست عزیز لطفا سوال خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنیدannaashrafi نوشته شده:سلام
نبوده
............. نیست
........................ نخواهد بود
از تو عزیزتر
.............کسی برای من...
............. نیست
از تو عزیزتر
باید یه برنامه ریزی داشته باشی و درسا رو همروند بخونیmohammad_uni نوشته شده:سلام.من يك ماه تا كنكور علمي كاربردي بيشتر وقت ندارم و مي خوام حنما قبول شم چه جوري سه تا درس تخصصي رشته ي كامپيوتر بخونم وخودم آماده كنم ممنون
مهم فقط خوندن درس نیست مهم اینه که اون چیزی که می خونی حتی واسه تایم خیلی کمی مفید باشه و چیزی از درس بفهمی نه اینکه شبانه روز درسی رو بخونی و چیزی نفهمی
خودت قابلیت هایه خودت رو بهتر می دونی پس بهتره واسه خوددت برنامه ریزی کنی و درس بخونی
موفق باشی
نبوده
............. نیست
از تو عزیزتر
............. نیست
از تو عزیزتر