من تربت جام قبول شدم و می خوام مشهد مهمان شم. ولی تربت تو جدول همترازی گروه 8 و مشهد گروه 3
هیچ راهی نداره که من بتونم مهمان شم؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

مهدی جان این چارت قدیمهmahdi_it نوشته شده:از دانشگاه خودم شروع میکنم،در دانشگاه مبارکه
کاردانی ناپیوسته 92 واحد
کاردانی پیوسته 98 واحد
ببینید نامرد ها چه جوری واحد دادن ! فکر کنم بدترین واحد دانشگاهی از لحاظ واحد دادن مبارکه باشه

نه، متاسفانه راهی نیستMahya نوشته شده:سلام
من تربت جام قبول شدم و می خوام مشهد مهمان شم. ولی تربت تو جدول همترازی گروه 8 و مشهد گروه 3![]()
هیچ راهی نداره که من بتونم مهمان شم؟

چون پيوسته بودي دانشگاه به دلخواه خودش 20 واحد جبراني بهت دادهreza_majid68 نوشته شده:سلام بچه ها
من واحد سپیدان قبول شدم
کاردانی پیوسته بودم آموزشکده فنی لارستان
حالا واسه کاردانی پیوسته زدن92 واحد .
بعد تنظیم خانواده که تو کاردانی پاس کردم 1 واحدی بوده ولی اینجا 2 واحده قبول میکنن؟
در ترم 1 نوشتن برنامه سازی پیشرفته جبرانی ، سیستم عامل جبرانی ، ساختمان داده جبرانی
اینا رو برای چی زدن؟ اگه بخوان تطبیق بدن با کنکور تطبیق میدمن یا با نمرات این درس که تو دوران کاردانی گذروندیم؟

من كاردانيمو آزاد گرفتم يعني ديگه لازم نيست تنظيم و وصايا و قرآن رو پاس كنم؟bossrasoul نوشته شده:چون پيوسته بودي دانشگاه به دلخواه خودش 20 واحد جبراني بهت دادهreza_majid68 نوشته شده:سلام بچه ها
من واحد سپیدان قبول شدم
کاردانی پیوسته بودم آموزشکده فنی لارستان
حالا واسه کاردانی پیوسته زدن92 واحد .
بعد تنظیم خانواده که تو کاردانی پاس کردم 1 واحدی بوده ولی اینجا 2 واحده قبول میکنن؟
در ترم 1 نوشتن برنامه سازی پیشرفته جبرانی ، سیستم عامل جبرانی ، ساختمان داده جبرانی
اینا رو برای چی زدن؟ اگه بخوان تطبیق بدن با کنکور تطبیق میدمن یا با نمرات این درس که تو دوران کاردانی گذروندیم؟
و چون كارداني رو از دانشگاه آزاد نگرفتي، دوتا درس وصايا و قرآن رو هم بهت دادن
كه مجموعا ميشه 92 واحد
گفتن دروس جبراني براي تقويت ضعف بنيه علمي دانشجوها هستش
حالا اينكه ملاك اونها دروس كارداني هست يا اينكه كارنامه كارداني به كارشناسي، دقيقا براي من مشخص نيست!
چيزي كه مشخصه هر دانشگاهي ميتونه به دلخواه واحد جبراني بده، كسي هم نميتونه اعتراض كنه كه چرا فلان دانشگاه واحد جبرانيش كمتره و مال شما بيشتره!
در مورد تنظيم خانواده هم توي همون دو سالي كه من كارداني گرفتم، تعداد واحد اون چند بار تغيير كرد
ما كه ترم اول و دوم بوديم درس تنظيم خانواده دو واحدي بود
ترم سوم كه بوديم شد تك واحدي
ترم چهارم كه اومديم دوباره شد دو واحدي
واسه همين كساني كه ترم سوم گرفتن نفع كردن و با يك واحد كمتر نسبت به ما فارغ التحصيل شدن
ولي من ترم دوم گرفته بودم كه تنظيم خانواده واسم دو واحدي شد
مشكلي نيست، چه تك واحدي باشه ، چه دو واحدي ، هر دوش قابل قبوله، نگران نباش، ولي تنظيم خانواده اي كه توي كارشناسي هستش همون دو واحديه...

اگه توي كارداني اين درسها رو پاس كردي ديگه نيازي نداره مجددا پاسشون كنيmohamad1234 نوشته شده:من كاردانيمو آزاد گرفتم يعني ديگه لازم نيست تنظيم و وصايا و قرآن رو پاس كنم؟

بله، برای کسانی که این 3 درس رو پاس کردن حداکثر 90 واحد میشه(کاردانی پیوسته)reza_majid68 نوشته شده:ممنون از ارهنمایی هاتون
پس اینجور که معلومه تنظیم خانواده رو دیگه نمیخواد پاس کنیم و میشه 90 واحد
درسته؟

باید از تهران خارج بشی و بیوفتی تو اتوبان تهران ساوه.نزدیک فرودگاه امام. راحت پیدا می کنی .این لینک رو ببین :marooned753 نوشته شده:بچه ها یکی کمکم کنه. من پرند قبول شدم اما هیچ جا آدرسشو پیدا نمی کنم تو سایت خود دانشگاه پرند هم فقط نوشته 33 کاومتری اتوبان تهران ساوه - شهر جدید پرند همین.من از کجا آدرسشو پیدا کنم بابا این هفته باید برم ثبت نام.