سوالات شما در مورد علمی کاربردی (90)
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: سوالات شما در مورد علمی کاربردی
در ضمن یک سوال دیگه
من که ترم بهمن هم باید بخونم..میتونم مهر ماه ثبت نام کنم؟؟
من که ترم بهمن هم باید بخونم..میتونم مهر ماه ثبت نام کنم؟؟
سلام
من اولویت رشته ها رو اشتباهی زدم آیا امکان ویرایش و اصلاح هست ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
من اولویت رشته ها رو اشتباهی زدم آیا امکان ویرایش و اصلاح هست ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
شما كلا" قيد كنكور علمي-كاربردي را بايد بزني.چون همونطور كه خودتون گفتيد كه يه ترم ديگه براتون مونده اگه علمي-كاربردي كه نتايجش را بعد از عيد مي زنند و ثبت نامش هم ميشه همون اواخر فروردين با توجه به اينكه ترم شما تير ماه 89 تموم ميشه حتي اگه علمي-كاربردي هم قبول بشيد چون ترمتون تير تموم ميشه ثبت نام از شما صورت نمي گيره.در ضمن علمي-كاربردي نه ترم اول را رزرو مي كنه و نه مرخصي تحصيلي ميده.تكميل ظرفيت هم اصلا" نداره.شما بايد فقط براي سراسري 89 كنكور بديد.علمي-كاربردي 88 فقط مخصوص فارغ التحصيلان كارداني يا كساني كه امسال بهمن 88 فارغ التحصيل ميشن هست.يعني نه اينكه شما نتوني براي آزمون ثبت نام كني شما مي توني بعنوان يه كنكور آزمايشي ثبت نام كني چون همونطور كه گفتم اگه قبول بشيد ثبت نامتون نمي كنند.ولي اگه قبول هم بشيد محروميت نداره.اين را دارم از روي تجربه سال پيش دوستام كه قبول شدن و يه ترم براشون مونده بود و ثبت نامشون نكردن مي گم.هر كاري كردن بتونند يه ترم رزرو هم بكنند دانشگاه قبول نكرد.اميدوارم كه كمك خوبي به شما كرده باشم.danielo نوشته شده:سلام.لطفا به تمام سوالات من جواب بدید.خواهش میکنم وارد بشید
من میخوام در کنکور کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی شرکت کنم.ترم بعد ترم اخر من هست.یعنی من امتحانات خرداد ماه را بدم .درسم تموم میشه.من دانشجوی دانشگاه غیرانتفاعی هستم.رشته من هم کاردانی نرم افزار کامپیوتر هست.
1:من دفترچه را گرفتم.میخواستم بدونم ثبت نامش اینترنتی هست و یا نه و من در چه تاریخی باید این ثبت نام را انجام بدم
2:در مواد ازمون تخصصی رشته من درس های ساختمان داده و ذخیره بازیابی و اطلاعات و زبان تخصصی و برنامه سازی کامپیوتر نوشته شده.میخواستم بدونم درس های دیگه ای که باید بخونم چیه؟ایا ریاضی و فیزیک جز امتحان هستند؟؟؟
3:اولویت رشته ها چگونه هست؟
چون 20 تا حق انتخاب وجود داره.من میخواستم بدونم من میتونم درس هایی که احتمال کمی هست قبول شدنم در اولویت های اول بزارم و درس هایی که احتمال میدم قبولیم بیشتر باشه در اولویت بعدی؟
چون یادمه چند سال پیش که برای کنکور سراسری و ازاد امتحان دادم.در سراسری همچنین شرایطی وجود داشت.مثلا من در اولویت 50 خودم در سراسری قبول شدم و از اینکه این دانشگاه و رشته را در اولویت 50 خودم انتخاب کردم ضرری نکردم.ولی در ازاد اینطور نبود.یعنی شما باید در اولویت اول اونی را انتخاب میکردی که شانس بیشتری داری.میخواستم بدونم کدوم یکی از اینها به علمی و کاربردی شبیه هست
4:از کجا بفهمم که کدام دانشگاه را انتخاب کنم.درصد قبولی بیشتری دارم؟یعنی در کدام دانشگاه میشه با نمره کمتر قبول شد.
5:برای علمی کاربردی و این درس ها .چه کتاب هایی برای خریدن بهتر هست؟
موفق باشيد
سلام اقا مجتبی میشه یه توضیح کامل در مورد مرکز اموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز بدین؟ بیشتر جزییاتشو بگین ممنون
2 تا ســـــــــــــوال::
1. زبان تخصصي چطوري سوال ميدن اطلاعات عمومي يا و براساس متن سوال ميدن ؟ ؟ ؟
2. قبولي در علوم و فنون قزوين چه رتبه اي رو ميخواد ؟ ؟ ؟
1. زبان تخصصي چطوري سوال ميدن اطلاعات عمومي يا و براساس متن سوال ميدن ؟ ؟ ؟
2. قبولي در علوم و فنون قزوين چه رتبه اي رو ميخواد ؟ ؟ ؟
روزگاریست که شیـــــــــــــــــــــــــــطان فریاد میزند ، آدمی پیدا کنید سجده خواهم کرد.
لطفا یکی راهنماییم کنه دارم دیوونه میشمسلام
دوستان لطفا یکی کمکم کنه من ثبت نام کردم و اولویت اولم حالا پشیمونم و میخوام عوض کنم آیا راهی هست ؟؟؟ لطفا یکی راهنماییم کنه
منهم همین شکلو دارم چیکار باید بکنمmahdi68 نوشته شده:لطفا یکی راهنماییم کنه دارم دیوونه میشمسلام
دوستان لطفا یکی کمکم کنه من ثبت نام کردم و اولویت اولم حالا پشیمونم و میخوام عوض کنم آیا راهی هست ؟؟؟ لطفا یکی راهنماییم کنه
-
amir_oyama
- کاربر ساده

پایان ثبت نام کیه؟
ثبت نام اینترنتیه؟
ثبت نام اینترنتیه؟
همین امشبamir_oyama نوشته شده:پایان ثبت نام کیه؟
ثبت نام اینترنتیه؟
بله متاسفانه اینترنتیه
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

متاسفانه چيه؟!ali1101 نوشته شده:همین امشبamir_oyama نوشته شده:پایان ثبت نام کیه؟
ثبت نام اینترنتیه؟
بله متاسفانه اینترنتیه
بايد بگي خوشبختانه اينترنتيه
اين طوري ميخوايم به سمت دولت الكترونيكي حركت كنيم؟!
روش هاي سنتي ديگه منسوخ شده...
با سلام
اساتيد محترم آيا در كنكور كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي نيازي به خوندن دروس سيستم عامل و مدار منطقي نيست؟
چون در دفترچه كه اينجوري نوشته بود و در مواد آزمون تخصصي نامي از سيستم عامل و مدار منطقي برده نشده بود؟
ممنون
اساتيد محترم آيا در كنكور كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي نيازي به خوندن دروس سيستم عامل و مدار منطقي نيست؟
چون در دفترچه كه اينجوري نوشته بود و در مواد آزمون تخصصي نامي از سيستم عامل و مدار منطقي برده نشده بود؟
ممنون
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

نيازي به خوندن اين دوتا درس نيستabyzn نوشته شده:با سلام
ممنون
موفق باشي
سلام دوستان
یکی با معرفت پیدا شه زودی بهم بگه برای انتخاب اولویت های علمی کاربردی کدوم مراکز علمی کاربردی تهران بهتره؟مثلا تراز گسترش انفورماتیک بیشتره یا داده پردازی یا ....؟
یکی با معرفت پیدا شه زودی بهم بگه برای انتخاب اولویت های علمی کاربردی کدوم مراکز علمی کاربردی تهران بهتره؟مثلا تراز گسترش انفورماتیک بیشتره یا داده پردازی یا ....؟
اي بــــــــــابـــــــــــــا
اينجا كه اصلا كسي به سوال هاي ادم جواب نميده اون وقت ميگن علمي كاربردي هم سطحه با دانشگاهاي ديگه است.!
1.رتبه لازم جهت قبولي در علوم وفنون قزوين رو ميخواستم؟
2.يكي هم اينكه سوالات زبان تخصصي براساس متن يا اطلاعات عمومي كامپيوتر ؟
3. واينكه پارسال وچند سال پيش از چه زبا ناي برنامه نويسي سوال دادن؟
اينجا كه اصلا كسي به سوال هاي ادم جواب نميده اون وقت ميگن علمي كاربردي هم سطحه با دانشگاهاي ديگه است.!
1.رتبه لازم جهت قبولي در علوم وفنون قزوين رو ميخواستم؟
2.يكي هم اينكه سوالات زبان تخصصي براساس متن يا اطلاعات عمومي كامپيوتر ؟
3. واينكه پارسال وچند سال پيش از چه زبا ناي برنامه نويسي سوال دادن؟
روزگاریست که شیـــــــــــــــــــــــــــطان فریاد میزند ، آدمی پیدا کنید سجده خواهم کرد.
اگر می خوای علمی کاربردی اهواز شرکت کنی مطمئن باش بهترین جای علمی کاربردی در استان خوزستان مجتمع عالی صنعت آب و برق خوزستان هستش و من به شما توصیه می کنم اول مجتمع آب و برق رو انتخاب کن!boyparsi نوشته شده:سلام اقا مجتبی میشه یه توضیح کامل در مورد مرکز اموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز بدین؟ بیشتر جزییاتشو بگین ممنون
در مورد جهاد دانشگاهی اهواز هم باید گفت که وضعیتش نسبت به قبل تا حدودی بهتر شده معهذا ولی باز هم خیلی خیلی از نظر کیفیت و خدمات آموزشی از مجتمع آب و برق عقب تره!!
در مورد جهاد دانشگاهی قبلاً صحبت شده، اینجا: http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... f=8&t=6676
این هم مطلبی که در صفحه اصلی سایت کارشناسی قرار داره: http://www.karshenasi.com/1388/05/jahad ... ahvaz.html