چرا همه فکر می کنن اگه کسی رتبه ی خوبی گرفت یعنی سهمیه داره؟! چرا اولین سوالی که هر کسی از من می پرسه اینه که حتما سهمیه داشتم.
البته بماند که من چقدر از این سهمیه ها آتیش گرفتم. یک نمونشو که می دونم بهتون می گم. یکی از هم کلاسی های من رتبش بدون سهمیه شده 1800 و با سهمیه شده 7 و این یعنی واسه من که رتبم شده 45 یعنی فاجعه.
بی عدالتی به این میگن. پس این بی عدالتی ها گریبانگیره همه شده حتی رتبه های خوب.
همه ی دروس مطمئنا به نوبه ی خودشون تاثیره بسزایی دارن ، در مورد دروس عمومی، هم نمی شه منکر تاثیرش شد ولی همون طور که دوستان گفتن چون همه دروس عمومی رو پاس کردیم حتی اگه 2 سال پیش ، باز هم از روی اطلاعات قبلی می تونیم 30-40 درصدو بزنیم ولی اگه بتونیم بالای 60-70 در صد بزنیم اون موقع هستش که تراز ما رو خیلی بالا می بره و می تونه رتبرو بالاتر ببره.
بعدشم همه ی بچه ها مطمئن باشید چندین برابر تخصصی ها رو بیشتر خوندن چون عقل سلیم اینو به آدم می گه. من خودم وقتی از دروس تخصصی خسته می شدم برای زنگ تفریح عمومی می خوندم.
در ضمن همون طور که دوستمون گفت زیاد خوندن مهم نیست بلکه خوب خوندن و با برنامه خوندن مهمه. یه مثال سادش: من و دوستم هر دو از یک زمان شروع کردیم به خوندن و یک جا کلاس و آزمون و کتابخونه می رفتیم ولی اون 37000 شد و من 45. تنها دلیلش درست و با دقت خوندن و با برنامه بودنه. و دلیله دیگش اینه که بتونیم سر جلسه آرامش خودمونو حفظ کنیم حتی اگه یکم سوالای سیستم عامل سخت باشه یا سر فصل برنامه نویسی عوض بشه. پس این توانایی هارو نباید نادیده گرفت.
نکته ی دیگه اینکه شاید خیلی از ماها توی دانشگاه جزء شاگردهای خوب باشیم ، مثلا من کاردانیو از شریعتی گرفتم می تونم بگم که از 30 نفر 23 نفر در حد عالی بودن و همه بچه ها رتبه های دو رقمی داشتن ولی توی کنکور امسال چرا فقط 5 نفر از اونا دو رقمی شدن ، پس باز هم این دلیل نمی شه.
در ضمن چه من و چه هیچ کدوم از بچه های فروم قصد اینونداریم که رتبه هامونو به رخ کسی بکشیم یا ادعایی داشته باشیم مخصوصا Ce.mohsen عزیز که از بچه های گل فروم هستش و برای همه شناخته شده هستس.
ببخشید که پر حرفی کردم ولی یادمون نره که ما همه با هم دوست هستیم و قصد توهین و تحقیر کسی رو نداریم، ما اینجا دوره هم جمع شدیم تا همدیگرو کمک کنیم و یاری بدیم.
برای همه دوستای عزیزم آرزوی موفقیت دارم.
شاد و پیروز باشید.