سلام به همه دوستان
من رشته ام برنامه نویسی کامپیوتر هست و دیپلمم رو انشاالله تا خرداد یا شهریور میگیرم ( البته من رشتم انسانی بوده و بعد تغییر رشته دادم ) حالا هم دارم برای کنکور سراسری سال 89 دارم میخونم . سوال من از شما اینه که اگه توی کنکور قبول شدم ، دیپلم من رو قبول میکنن یا نه ؟
سوال دیگه هم اینه که ریاضی 3 و زبان 3 رو چطور؟ باید پاس کنم؟ ( توی شاخه کاردانش ریاضی و زبان 3 وجود نداره ) چون یکی از دوستام همین امسال دانشگاه نیشابور قبول شده بود و بهش گفته بودن باید ریاضی 3 رو هم پاس میکردی و چون پاس نکردیثبت نامت نمیکنیم !
هر کسی که رشتش کامپیوتر کاردانش هست و الان دانشجویه لطفا به من جواب بده تا مشکل 4 نفر ( من و سه تا از دوستام ) حل بشه !
کمک فوری در مورد دیپلم کامپیوتر کار و دانش خواهش میکنم کمک ک
مدیر انجمن: fatemi
-
roya_pasargad_153
Re: کمک فوری در مورد دیپلم کامپیوتر کار و دانش خواهش میکنم کمک ک
سلام دوست عزيز
ديپلمتو حتما قبول ميكنن چون از طرف اموزش و پرورش تائيد ميشه و در مورد ريضي 3 هم بهت توصيه ميكنم حتما بري اموزش پرورش ازشون بخشنامه بگيري چون هر چند وقت يك بار درس ها عوض ميشه و يه قانون جديد مي ياد
فقط يه سوال ديپلم كامپيوترو داري تو مدرسه ميگيري يا تو اموزشكده هاي ازاد؟
اگه تو دومي داري ميگيري حتما بايد از طرف اموزش و پرورش بري يه مدرسه ثبت نام كني تا پرونده برات تشكيل بدن و ديپلم رسمي بهت بدن
ديپلمتو حتما قبول ميكنن چون از طرف اموزش و پرورش تائيد ميشه و در مورد ريضي 3 هم بهت توصيه ميكنم حتما بري اموزش پرورش ازشون بخشنامه بگيري چون هر چند وقت يك بار درس ها عوض ميشه و يه قانون جديد مي ياد
فقط يه سوال ديپلم كامپيوترو داري تو مدرسه ميگيري يا تو اموزشكده هاي ازاد؟
اگه تو دومي داري ميگيري حتما بايد از طرف اموزش و پرورش بري يه مدرسه ثبت نام كني تا پرونده برات تشكيل بدن و ديپلم رسمي بهت بدن
-
roya_pasargad_153
سلام
مرسی که جوابمو دادی
من دیپلمم رو از آموزشگاه های آزاد میگیرم و چند تا از درسهای عمومی کارو دانش ( بهداشت و ایمنی و قانون کار و ... ) رو هم توی هنرستان به صورت داوطلب آزاد امتحان دادم !
مرسی که جوابمو دادی
من دیپلمم رو از آموزشگاه های آزاد میگیرم و چند تا از درسهای عمومی کارو دانش ( بهداشت و ایمنی و قانون کار و ... ) رو هم توی هنرستان به صورت داوطلب آزاد امتحان دادم !
خواهش مي كنم
خب پس حتما برو اموزش پرورش ليست درس هاي جديد رو بگير كه اگه چيزي مونده پاس كني
خب پس حتما برو اموزش پرورش ليست درس هاي جديد رو بگير كه اگه چيزي مونده پاس كني
سلام من هم درست این شرایطو دارم اما متولد نیمه ی دوم 69 هستم کی دفترچه ی سربازی رو بفرستم لطفا یکی جواببده
یک چند به کودکی به استاد شدیم یک چند به استادی خویش شاد شدیم
پایان سخن که ما را چه رسد که از خاک آمدیم و بر باد شدیم
پایان سخن که ما را چه رسد که از خاک آمدیم و بر باد شدیم
roya_pasargad_153 نوشته شده:سلام به همه دوستان
من رشته ام برنامه نویسی کامپیوتر هست و دیپلمم رو انشاالله تا خرداد یا شهریور میگیرم ( البته من رشتم انسانی بوده و بعد تغییر رشته دادم ) حالا هم دارم برای کنکور سراسری سال 89 دارم میخونم . سوال من از شما اینه که اگه توی کنکور قبول شدم ، دیپلم من رو قبول میکنن یا نه ؟
سوال دیگه هم اینه که ریاضی 3 و زبان 3 رو چطور؟ باید پاس کنم؟ ( توی شاخه کاردانش ریاضی و زبان 3 وجود نداره ) چون یکی از دوستام همین امسال دانشگاه نیشابور قبول شده بود و بهش گفته بودن باید ریاضی 3 رو هم پاس میکردی و چون پاس نکردیثبت نامت نمیکنیم !
هر کسی که رشتش کامپیوتر کاردانش هست و الان دانشجویه لطفا به من جواب بده تا مشکل 4 نفر ( من و سه تا از دوستام ) حل بشه !
سلام
دوست جان من هم مثله شما بودم منتها تقریبا 7 سال پیش این کار رو کردم نمی دونم قوانین عوض شده یا نه !
ببینید منم رشته تحصیلیم علوم تجربی بود ، بد رفتم داوطلب آزاد همون درسهایی رو که گفتید در یک دبیرستان شبانه پاس کردم بعد واحد های عملی رو هم تو یه آموزشگاه آزاد خوندم .
بعد از اینکه کارم تموم شد و همه درسها پاس شد رفتم مدرسه و یک فرم استعلام به من دادن بعدش رفتم آموزش و پرورش منطقه اون رو تایید کردن بعدش رفتم اداره فنی و حرفه ای و واحد های عملی ای رو که تو آموزشگاه آزاد پاس کرده بودم واحد درسی پذیرفته اعلام کردن دوباره تایید آموزش و پرورش و بعدش هم گواهی دیپلم مجدد از مدرسه . اون درس هایی رو که قرار بوده به شما تطبیق بدن دادن . پس مشکلی برای ریاضی و ... نداره . وقتی یکی دیپلمش رو از آموزش و پرورش می گیره دیگه بدونید تایید شدس و مشکلی از لحاظ آموزشی نداره .
تو رفتی و من آهسته پشت سرت گفتم نرو ...