بله هر سه تاشون فوق لیسانس نرم افزار دارن ولی خوب دوتاشون ایران نیستن.
ببینید مثلا کشوری مثله هند رو مثال میزنم که در زمینه تولید نرم افزار در جهان مقام سوم رو داره.
ما ایرانی ها در زمینه خلاقیت در برنامه نویسی از اونا بالاتر هستیم اینرو به این دلیل میگم که در یه پروژه با اونا مدتی کار کردم.و خوده اونا هم میگفتن شما ایرانی ها دل به کار نمیدید و این تنها ضعف شما ها هست، ولی شما ها در زمینه خلاقیت و درک مسله از ماها خیلی قوی تر هستید.
من منظورم این نبود که خودم رو بخام با کسی مقایسه کنم،البته این رو بگم برای اینکه چیزی یاد بگیری باید خودت بری دنبالش،چند تا از بچه هایی که لیسانس نرم افزار دارن میرن دنباله pdf خوندن ؟
همیشه منتظره این هستیم بریم دانشگاه یه لیسانس بگیریم و چهار نفر بهمون بگن مهندس بعدش خودمون هم باورمون بشه واقعا مهندس واقعی شدیم.
استاد های خوب هم فقط میرن در دانشگاه های دولتی درس میدن و نه این دانشگاه های آزاد که ماها آرزوی قبولی در اونا رو میکنیم.
بچه های ایرانی همشون استعداد دارن ولی دل به درس خوندن یا کار کردن نمیدن.
ایرانی ها فقط امکانات میخان،اگر امکانات باشه علم و دانش تو دستهای همین بچه ایرونی هاست.
بهر حال امیدوارم ماها که میخایم مهندس بشیم حداقل با خودمون رو راست باشیم و بریم دنبال بروز شدن،و تنها راهش هم خوندن Pdf هستش.هر روز هر روز و باز هم هر روز