بحث در مورد کنکور آزاد 88
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: بحث در مورد کنکور آزاد 88
طبق خبری که مدیر سایت استاد طورانی به من دادن :
طبق تماسی که امروز با مرکز آزمون داشتیم عنوان کردند نتایج آخر هفته آینده اعلام می شود.
طبق تماسی که امروز با مرکز آزمون داشتیم عنوان کردند نتایج آخر هفته آینده اعلام می شود.
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

اطلاع غیر رسمی زمان اعلام نتایج آزاد 88
اطلاع غیر رسمی زمان اعلام نتایج آزاد 88
تاريخ ثبت :1388/10/24 تاريخ بهروز رساني : 1388/10/24
بازديد : 5
کارشناس مرکز آزمون: نتایج اواخر هفته آینده اعلام می شود.
داوطلبان گرامی، طبق تماسی که امروز پنج شنبه 24 دی با مرکز آزمون دانشگاه آزاد گرفته شد کارشناس مربوطه ذکر کردند که نتایج کارشناسی ناپیوسته با چند روز تاخیر آخر هفته آینده اعلام می شود.
در صورت تمایل می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:
* 22581322 021
* 22581327 021
* 22574333 021
* 22574050 021
* 22573131 021
منبع: http://tourani.ir/3435cd18-13cf-4c32-94 ... 1e.tourani
----------
اواخر هفته آينده ميشه روزهاي چهارشنبه 30 دي، پنجشنبه 1 بهمن و جمعه 2 بهمن
اميدواريم حداكثر تا 30 دي اعلام بشه...
تاريخ ثبت :1388/10/24 تاريخ بهروز رساني : 1388/10/24
بازديد : 5
کارشناس مرکز آزمون: نتایج اواخر هفته آینده اعلام می شود.
داوطلبان گرامی، طبق تماسی که امروز پنج شنبه 24 دی با مرکز آزمون دانشگاه آزاد گرفته شد کارشناس مربوطه ذکر کردند که نتایج کارشناسی ناپیوسته با چند روز تاخیر آخر هفته آینده اعلام می شود.
در صورت تمایل می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:
* 22581322 021
* 22581327 021
* 22574333 021
* 22574050 021
* 22573131 021
منبع: http://tourani.ir/3435cd18-13cf-4c32-94 ... 1e.tourani
----------
اواخر هفته آينده ميشه روزهاي چهارشنبه 30 دي، پنجشنبه 1 بهمن و جمعه 2 بهمن
اميدواريم حداكثر تا 30 دي اعلام بشه...
بچه ها شما واسه علمی کاربردی چیزی خوندین؟من که اصلا نخوندم.به نظرتون میشه اصلا تو این مدت کم واسه علمی کاربردی چیزی خوند؟
از یه طرف حس درس خوندنو ندارم از یه طرف می ترسم اگه قبول نشم کلی ضرر کنم.شما چطور؟
از یه طرف حس درس خوندنو ندارم از یه طرف می ترسم اگه قبول نشم کلی ضرر کنم.شما چطور؟
من که اصلا برنامه ای واسه علمی کاربردی ندارم ،قبول شدن در علمی کاربردی خیلی سخت تر از آزاده ولی خوب پولش خیلی کمتره.ninash نوشته شده:بچه ها شما واسه علمی کاربردی چیزی خوندین؟من که اصلا نخوندم.به نظرتون میشه اصلا تو این مدت کم واسه علمی کاربردی چیزی خوند؟
به نظره من هرکسی میخاد واسه علمی کاربردی بخونه از همین الان باید شروع کنه با اینکه الان هم به نظر دیر میاد.
ولی میدونم خیلی ها تا وقتی جواب های آزاد نیاد انگیزه درس خوندن ندارند.
یه توصیه میکنم به کسایی که میخان علمی کاربردی امتحان بدن :
واحد های دره پیت و دور افتاده انتخاب نکنید.
با تحقیق واحد هاتون رو انتخاب کنید.
من ساله 84 رشت قبول شدم و رفتم انقدر اونجا بد بود و امکاناتش کم بود که مجبور شدم انصراف بدم
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

اين چارت دروس فرشيد خان، كاربر فعال و 5 ستاره سايت هستش
كه پارسال قبول شد واحد آيت الله آملي و توي تاپيك تكميل ظرفيت امسال، حدود 3 ماه پيش، بنا بر درخواست و سوالات دوستان، چارت دانشگاهشون رو در قالب يك فايل Word آپلود كرده و توي انجمن گذاشته
ميتونيد چارت ايشون رو ببينيد:
در چارت ايشون هم براي كارداني ناپيوسته مرتبط همون 70 واحد رو نوشته
كه به ترتيب براي غير مرتبط ها 12 واحد و فني حرفه اي ها 20 واحد جبراني اضافه شده
كه ديگه فكر نكنم شك و ترديدي باقي مونده باشه
در اين آدرس هم ميتونيد صحبت تكميلي ايشون رو بخونيد:
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... 1&start=30
كه پارسال قبول شد واحد آيت الله آملي و توي تاپيك تكميل ظرفيت امسال، حدود 3 ماه پيش، بنا بر درخواست و سوالات دوستان، چارت دانشگاهشون رو در قالب يك فايل Word آپلود كرده و توي انجمن گذاشته
ميتونيد چارت ايشون رو ببينيد:
کد: انتخاب همه
http://farshidshd.persiangig.com/K2kn(farshidshd).docكه به ترتيب براي غير مرتبط ها 12 واحد و فني حرفه اي ها 20 واحد جبراني اضافه شده
كه ديگه فكر نكنم شك و ترديدي باقي مونده باشه
در اين آدرس هم ميتونيد صحبت تكميلي ايشون رو بخونيد:
http://www.forum.karshenasi.com/viewtop ... 1&start=30
راستی من دروس چند تا از دانشگاه ها و همچنین دروس دانشگاه آیت الله آملی رو دیدم ولی در کماله تعجب درس مهم کامپایلر رو ندیدم.
جالب اینکه این درس جزء دروس کنکور ارشد هم هست ولی مثله اینکه در دوره کارشناسی ناپیوسته تدریس نمیشه
جالب اینکه این درس جزء دروس کنکور ارشد هم هست ولی مثله اینکه در دوره کارشناسی ناپیوسته تدریس نمیشه
تنها كاري كه ميشه حالا كرد اينه كه با توجه به اينكه دفترچه علمي-كاربردي رو سايت سنجش هست دانلودش كنيم و انتخاب هامون را از الان تا مياد نتايج آزاد اعلام بشه انجام بديم.زماني كه نتايج اعلام ميشه كساني كه خداي نكرده قبول نشده باشند با اينكار انتخاب هاي علمي-كاربرديشون را از قبل انجام دادن و فقط بايد برن پست كارت اعتباري و دفترچه كه روش با هم ميدن را بگيرن و ثبت نام كنند.به نظر من اگه تا 3 بهمن هم نتايج نياد ميشه صبر كرد و دفترچه نگرفت چون ثبت نام اينترنتي 5 دقيقه بيشتر كار نداره.البته شايد بگيد كه روز آخر ممكنه ترافيك سنگيني در سايت سنجش بوجود بياد ولي من بهتون قول ميدم خيلي ها اگه نتايج تا 27تم هم اعلام نشه ميرن ثبت نام مي كنند برا علمي-كاربردي.حتي اگه طرف به خودش مطمئن باشه كه آزاد قبوله.اين را به اين خاطر مي گم كه خيلي ها هستند حالا چه بنيه مالي قوي داشته باشند چه نداشته باشن ولي حاضر نيستند به اين مفتي ها پول زور يعني نزديك يك ميليون براي هر ترم آزاد پول بدن.ولي خب كساني ديگر هم هستند كه بحث مالي براشون مهم نيست زياد.
ما كه تا امروز 41 روز صبر كرديم چند روز ديگم روش.درسته اين چند روز آخر براي همه خيلي دير مي گذره و هر روز از روز قبل استرس و نگراني ها را بيشتر مي كنه ولي همون طور كه قبلا" هم گفتم بايد خودمون را هر طوري كه شده بيشتر سرگرم كنيم تا به اين موضوع كمتر فكر كنيم.ما ايراني ها بايد به اين كارا ديگه عادت كرده باشيم كه تو اين مملكت حسرت به دلمون مونده كه يه قانون درست و بموقع اجرا بشه و بلافاصله بعد از برگزاري كنكورهاي مختلف تاريخ دقيق اعلام نتايج اعلام بشه.پس ديگه نبايد حرص و جوش بخوريم و بايد به اين چيزا عادت كنيم.چون اينجا اسمش ايرانه
ما كه تا امروز 41 روز صبر كرديم چند روز ديگم روش.درسته اين چند روز آخر براي همه خيلي دير مي گذره و هر روز از روز قبل استرس و نگراني ها را بيشتر مي كنه ولي همون طور كه قبلا" هم گفتم بايد خودمون را هر طوري كه شده بيشتر سرگرم كنيم تا به اين موضوع كمتر فكر كنيم.ما ايراني ها بايد به اين كارا ديگه عادت كرده باشيم كه تو اين مملكت حسرت به دلمون مونده كه يه قانون درست و بموقع اجرا بشه و بلافاصله بعد از برگزاري كنكورهاي مختلف تاريخ دقيق اعلام نتايج اعلام بشه.پس ديگه نبايد حرص و جوش بخوريم و بايد به اين چيزا عادت كنيم.چون اينجا اسمش ايرانه
دوستاني كه دستي بر هك دارند لطفا كارشون رو از فردا پس فردا شروع كنند چون ممكنه نتايج رو توي يه لينك مخفي بزارند تا روز اعلام نتايج . 2 سه روز هم بتونيم زودتر نتيجه رو ببينيم خوبه
بچه هاي اين سايت سال هاي قبل هم تونستن نتايج رو زودتر ببينن
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

لابد پس فردام ميگي بريم يه جادوگر بياريم)mostafa( نوشته شده:دوستاني كه دستي بر هك دارند لطفا كارشون رو از فردا پس فردا شروع كنند چون ممكنه نتايج رو توي يه لينك مخفي بزارند تا روز اعلام نتايج . 2 سه روز هم بتونيم زودتر نتيجه رو ببينيم خوبه
بابا در كل اين سالها يه بار يكي از بچه ها موفق شد 24 ساعت زودتر لينك موقت نتيجه كارشناسي دولتي رو پيدا كنه
بحث هك و اين حرفا هم نبود
فرض كنيد الان 10 سال پيشه و نتايج با روزنامه اعلام ميشه
اون موقع كي ازين خبرا بود
كارمون به جايي رسيده بريم سايت دانشگاه آزاد هك كنيم
بابا دست وردار
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

ثبت نام علمي كاربردي اصلا دفتر پستي رفتن نميخوادmehran00 نوشته شده:تنها كاري كه ميشه حالا كرد اينه كه با توجه به اينكه دفترچه علمي-كاربردي رو سايت سنجش هست دانلودش كنيم و انتخاب هامون را از الان تا مياد نتايج آزاد اعلام بشه انجام بديم.زماني كه نتايج اعلام ميشه كساني كه خداي نكرده قبول نشده باشند با اينكار انتخاب هاي علمي-كاربرديشون را از قبل انجام دادن و فقط بايد برن پست كارت اعتباري و دفترچه كه روش با هم ميدن را بگيرن و ثبت نام كنند.به نظر من اگه تا 3 بهمن هم نتايج نياد ميشه صبر كرد و دفترچه نگرفت چون ثبت نام اينترنتي 5 دقيقه بيشتر كار نداره.البته شايد بگيد كه روز آخر ممكنه ترافيك سنگيني در سايت سنجش بوجود بياد ولي من بهتون قول ميدم خيلي ها اگه نتايج تا 27تم هم اعلام نشه ميرن ثبت نام مي كنند برا علمي-كاربردي.حتي اگه طرف به خودش مطمئن باشه كه آزاد قبوله.اين را به اين خاطر مي گم كه خيلي ها هستند حالا چه بنيه مالي قوي داشته باشند چه نداشته باشن ولي حاضر نيستند به اين مفتي ها پول زور يعني نزديك يك ميليون براي هر ترم آزاد پول بدن.ولي خب كساني ديگر هم هستند كه بحث مالي براشون مهم نيست زياد.
ما كه تا امروز 41 روز صبر كرديم چند روز ديگم روش.درسته اين چند روز آخر براي همه خيلي دير مي گذره و هر روز از روز قبل استرس و نگراني ها را بيشتر مي كنه ولي همون طور كه قبلا" هم گفتم بايد خودمون را هر طوري كه شده بيشتر سرگرم كنيم تا به اين موضوع كمتر فكر كنيم.ما ايراني ها بايد به اين كارا ديگه عادت كرده باشيم كه تو اين مملكت حسرت به دلمون مونده كه يه قانون درست و بموقع اجرا بشه و بلافاصله بعد از برگزاري كنكورهاي مختلف تاريخ دقيق اعلام نتايج اعلام بشه.پس ديگه نبايد حرص و جوش بخوريم و بايد به اين چيزا عادت كنيم.چون اينجا اسمش ايرانه![]()
![]()
![]()
![]()
خدا بخواد قبض اعتباريش كه رو سايت هست، دفترچشم كه همه ديديم
فقط يه كارت عابر بانك ميخواد
اگه ميخواين تا براتون بخرم
-----------
تا 30 دي فقط 5 روز ديگر باقيست...
خيلي ها از طريق عابر بانك كارت اعتباري را تهيه مي كنند ولي خيلي ها هم ترجيح مي دن برن پست دفترچه و كارت اعتباري بگيرن و بعد ثبت نام كنند.حالا شما هم به چه چيز كوچيكي گير دادي تو پست من.من اين همه تو پست قبليم حرف زدم شما به اين جمله كوچيكش(فقط بايد برن پست كارت اعتباري و دفترچه كه روش با هم ميدن را بگيرن و ثبت نام كنند.)گير دادي كه به من مي گي مي خواي برات كارت بخرم؟!bossrasoul نوشته شده:ثبت نام علمي كاربردي اصلا دفتر پستي رفتن نميخوادmehran00 نوشته شده:تنها كاري كه ميشه حالا كرد اينه كه با توجه به اينكه دفترچه علمي-كاربردي رو سايت سنجش هست دانلودش كنيم و انتخاب هامون را از الان تا مياد نتايج آزاد اعلام بشه انجام بديم.زماني كه نتايج اعلام ميشه كساني كه خداي نكرده قبول نشده باشند با اينكار انتخاب هاي علمي-كاربرديشون را از قبل انجام دادن و فقط بايد برن پست كارت اعتباري و دفترچه كه روش با هم ميدن را بگيرن و ثبت نام كنند.به نظر من اگه تا 3 بهمن هم نتايج نياد ميشه صبر كرد و دفترچه نگرفت چون ثبت نام اينترنتي 5 دقيقه بيشتر كار نداره.البته شايد بگيد كه روز آخر ممكنه ترافيك سنگيني در سايت سنجش بوجود بياد ولي من بهتون قول ميدم خيلي ها اگه نتايج تا 27تم هم اعلام نشه ميرن ثبت نام مي كنند برا علمي-كاربردي.حتي اگه طرف به خودش مطمئن باشه كه آزاد قبوله.اين را به اين خاطر مي گم كه خيلي ها هستند حالا چه بنيه مالي قوي داشته باشند چه نداشته باشن ولي حاضر نيستند به اين مفتي ها پول زور يعني نزديك يك ميليون براي هر ترم آزاد پول بدن.ولي خب كساني ديگر هم هستند كه بحث مالي براشون مهم نيست زياد.
ما كه تا امروز 41 روز صبر كرديم چند روز ديگم روش.درسته اين چند روز آخر براي همه خيلي دير مي گذره و هر روز از روز قبل استرس و نگراني ها را بيشتر مي كنه ولي همون طور كه قبلا" هم گفتم بايد خودمون را هر طوري كه شده بيشتر سرگرم كنيم تا به اين موضوع كمتر فكر كنيم.ما ايراني ها بايد به اين كارا ديگه عادت كرده باشيم كه تو اين مملكت حسرت به دلمون مونده كه يه قانون درست و بموقع اجرا بشه و بلافاصله بعد از برگزاري كنكورهاي مختلف تاريخ دقيق اعلام نتايج اعلام بشه.پس ديگه نبايد حرص و جوش بخوريم و بايد به اين چيزا عادت كنيم.چون اينجا اسمش ايرانه![]()
![]()
![]()
![]()
خدا بخواد قبض اعتباريش كه رو سايت هست، دفترچشم كه همه ديديم
فقط يه كارت عابر بانك ميخواد
اگه ميخواين تا براتون بخرم
-----------
تا 30 دي فقط 5 روز ديگر باقيست...
من حرفم اين بود كه تا مياد اين يه هفته ديگه هم بگذره بيايم انتخاب هاي علمي-كاربرديمون را از حالا انجام بديم كه اگه خداي نكرده قبول نشديم تازه روز آخر هولهولكي نخوايم انتخاب رشته-محل كنيم.يه پيشنهاد دوستانه كه براتون دارم اينه كه اينقدر به مسائل جزئي مثل همين تهيه كارت اعتباري گير نده دوست من
سال 86 بچه هاي اين سايت تونستن 6 روز زودتر نتايج رو ببينن اين هم لينكشbossrasoul نوشته شده:لابد پس فردام ميگي بريم يه جادوگر بياريم)mostafa( نوشته شده:دوستاني كه دستي بر هك دارند لطفا كارشون رو از فردا پس فردا شروع كنند چون ممكنه نتايج رو توي يه لينك مخفي بزارند تا روز اعلام نتايج . 2 سه روز هم بتونيم زودتر نتيجه رو ببينيم خوبه
بچه هاي اين سايت سال هاي قبل هم تونستن نتايج رو زودتر ببينن![]()
بابا در كل اين سالها يه بار يكي از بچه ها موفق شد 24 ساعت زودتر لينك موقت نتيجه كارشناسي دولتي رو پيدا كنه
بابا دست وردار
http://www.karshenasi.com/2008/01/post_40.html
نمي دونم هدف شما كاربر ويژه شدنه يا كاربر فعال كه همينطوري با پست هاي بيخود مي خاي تعداد پست
خودت رو بالا ببري و هركي پست ميده گير مي دي بهش باور كن ارزش نداره
من با شما نبودم كه بري سايت دانشگاه آزاد رو هك كني
شما دست وردار
مستر )mostafa( راست میگن،لینکی هم که گذاشتن گویای قضیه هست.ولی خوب این قضیه فقط یک بار اتفاق میوفته و بعید هستش که امسال با این ترفند بشه نتایج رو دید.
قطعا نتایج در حاله حاضر آماده هست و شکی در این قضیه نیست ولی خوب در پست های قبلی هم گفتم که دانشگاه آزاد میخاد با دانشگاه علمی کاربردی هماهنگ بشه از این نظر که بچه ها مجبور بشن برن دفترچه های علمی کاربردی رو بخرن و یه پولی بدن و بعدش نتایج رو اعلام کنه !
به نظره من اعلام نتایج خیلی راحت تر از این حرف ها هستش به این خاطر این رو میگم که کنکور آزاد کارشناسی ناپیوسته نسبت به کنکور های دیگه متقاضی کمتر داره و حداکثر 400 هزار نفر در رشته های مختلف شرکت میکنند.
آیا باید اعلام نتایج این تعداد که تا امروز میشه 42 روز طول بکشه ؟
این بازی ای هستش که با همه دارن انجام میدن،اگر در کارشون برنامه ریزی داشتن مطمئن باشید در مدت 20 روز هم به راحتی میشه نتایج رو اعلام کرد ولی خوب اینجا ایرانه !
قطعا نتایج در حاله حاضر آماده هست و شکی در این قضیه نیست ولی خوب در پست های قبلی هم گفتم که دانشگاه آزاد میخاد با دانشگاه علمی کاربردی هماهنگ بشه از این نظر که بچه ها مجبور بشن برن دفترچه های علمی کاربردی رو بخرن و یه پولی بدن و بعدش نتایج رو اعلام کنه !
به نظره من اعلام نتایج خیلی راحت تر از این حرف ها هستش به این خاطر این رو میگم که کنکور آزاد کارشناسی ناپیوسته نسبت به کنکور های دیگه متقاضی کمتر داره و حداکثر 400 هزار نفر در رشته های مختلف شرکت میکنند.
آیا باید اعلام نتایج این تعداد که تا امروز میشه 42 روز طول بکشه ؟
این بازی ای هستش که با همه دارن انجام میدن،اگر در کارشون برنامه ریزی داشتن مطمئن باشید در مدت 20 روز هم به راحتی میشه نتایج رو اعلام کرد ولی خوب اینجا ایرانه !
)mostafa( نوشته شده:سال 86 بچه هاي اين سايت تونستن 6 روز زودتر نتايج رو ببينن اين هم لينكشbossrasoul نوشته شده:لابد پس فردام ميگي بريم يه جادوگر بياريم)mostafa( نوشته شده:دوستاني كه دستي بر هك دارند لطفا كارشون رو از فردا پس فردا شروع كنند چون ممكنه نتايج رو توي يه لينك مخفي بزارند تا روز اعلام نتايج . 2 سه روز هم بتونيم زودتر نتيجه رو ببينيم خوبه
بچه هاي اين سايت سال هاي قبل هم تونستن نتايج رو زودتر ببينن![]()
بابا دست وردار
نمي دونم هدف شما كاربر ويژه شدنه يا كاربر فعال كه همينطوري با پست هاي بيخود مي خاي تعداد پست
خودت رو بالا ببري و هركي پست ميده گير مي دي بهش
من با شما نبودم كه بري دانشگاه آزاد رو هك كني
شما دست وردار
آره والله هر وقت که ما اومدیم یه چیزی بگیم شما پشت سرش یا طرف رو به مسخره میگیری یه میای خودشیرینی میکنی یا علامه علامه دهر میشی.. اگه میخوای تعداد پستهات زیاد شه این راهش نیست که دیگران رو به مسخره بگیری..من لینکی که آقا مصطفی داده رو دیدم..حق با ایشونه.. کامنتها هم خوندم متوجه شدم که چندروز زودتر به نتایج رسیدن..این دیگه مسخره کردن نداره..دیروز یه پست دادم از قول مدیر سایت مهندس طورانی شما اومدی پشت سرش همون رو از سایت کپی کردی گفتی..که چی اینکارا..دیگه هیچکس جز شما نباید چیزی بگه؟..دوست عزیز میدونم قصد و نیت شما کمک و راهنمایی به بچه هاس اما بعضی از پست هایی که میدین بیشترواسه اینه که آمارشو بالا ببرین...اون بارم که منو همین جوری دست انداختین....اگه دوست دارین مدیر انجمن بشین که دیگه بحثش جداس...منم میتونم تو 1 روز 100 تا پست بدم...اما
با اين که سخن به لطف آب است
کم گفتن هر سخن، صواب است
آب ارچه همه زلال خيزد
از خوردن پر، ملال خيزد
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

خب دوست عزيز اگر بنا بود اين اتفاق مجددا تكرار بشه، پارسال انجام ميشد)mostafa( نوشته شده: سال 86 بچه هاي اين سايت تونستن 6 روز زودتر نتايج رو ببينن اين هم لينكش
چرا واسه سال 87 كسي نتونست نتايج رو زودتر ببينه؟
يه ضرب المثل هست كه ميگه: آدم عاقل هيچ وقت از يك جا دوبار ضربه نميخوره!!!
مگر اينكه برنامه نويسان سايت دانشگاه آزاد عاقل نباشن!!!
شكي نيست كه از همين الان نتيجه همه مشخص شده
دعا و نذر و نياز هم فايده اي نداره، چون نتايج كاملا آمادس و فقط مونده كه بياد روي سايت
قبل از اينكه بياد روي سايت هم خوده دانشگاه آزاد قبلش اطلاع رساني ميكنه...