بحث در مورد کنکور آزاد 88

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده

سطح سوالات کنکور آزاد 88 را در مقایسه با کنکورهای قبلی آزاد چگونه ارزیابی می کنید؟

دشوار
11
10%
متوسط
50
45%
ساده
51
46%

مجموع رأی ها: 112

javadebrahimi
کاربر ساده
کاربر ساده

Re: بحث در مورد کنکور آزاد 88

پست توسط javadebrahimi » یک‌شنبه 20 دی 1388, 4:21 pm

من رشته ام الکترونيکه وامسال امتحان دادم بر عکس همه شما خدا خدا ميکنم قبول نشم چون برا ادامه تحصيل دودلم .ضمن اينکه شاغل هم هستم بيشتر بخاطر هزينه هاشه اگه قبول بشم حيفم مياد نرم .حداقل اونجوري ديگه ميگم خوب قبول نشدم نرفتم.

arash88
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط arash88 » یک‌شنبه 20 دی 1388, 6:18 pm

javadebrahimi نوشته شده:من رشته ام الکترونيکه وامسال امتحان دادم بر عکس همه شما خدا خدا ميکنم قبول نشم چون برا ادامه تحصيل دودلم .ضمن اينکه شاغل هم هستم بيشتر بخاطر هزينه هاشه اگه قبول بشم حيفم مياد نرم .حداقل اونجوري ديگه ميگم خوب قبول نشدم نرفتم.
اول اینکه که اینجا انجمن بچه های کامپیوتر...دوم اینکه شما که نمیخواستین دانشگاه برین چرا کنکور دادی ؟ پیش خودتون فکر نکردین اگه شهر اول قبول بشین و نخواین برین جای یه بنده خدایی رو پر کردین...با اینکه 1 سال هم محروم میشین از کنکور آزاد..ولی شاید شما سهمیه یه بنده خدایی رو پر کرده باشین که با هزار تا امید شرکت کرده....نکنین اینکارا رو..خدا رو خوش نمیاد....

mehran00
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط mehran00 » یک‌شنبه 20 دی 1388, 6:23 pm

سال 86 كه هفته اول آذر(روزش دقيق يادم نيست)آزمون كارشناسي ناپيوسته برگزار شد نتايجش 3 بهمن اعلام شد.پارسال هم 29 آذر روز آزمون بوده كه 38 روز بعدش يعني 7 بهمن نتايج اومد.كه داوطلبان 86 بيشترين زجر و استرس را تحمل كردن كه نتايج بعد از حدودا" 2ماه اعلام بشه.
امسال 37 روزه كه از برگزاري آزمون مي گذره و چون شروع ترم مهر 88 از هفته آخر شهريور بوده و همين طور ترم بهمن به جاي اينكه مثل پارسال از 20-25 بهمن شروع بشه قراره از 15 بهمن شروع بشه كه دانشجويان بايد از اوايل بهمن انتخاب واحد ترم جديد را بكنند به احتمال زياد شايد امسال نتايج همون هفته آخر دي اعلام بشه كه اون موقع ميشه گفت به قولشون عمل كردن كه تا آخر دي نتايج اعلام بشه.
مطمئن باشيد همين الان هم همه كارنامه ها تصحيح شده و در سيستمشون موجوده كه فقط رو سايت نزاشتن.چون هميشه نتايج را 2هفته قبل از شروع ترم جديد مي زنن تا تو اين دو هفته كساني كه قبول شدن برن كاراي ثبت نام را بكنند.هيچ وقت نميان يك ماه قبل از شروع ترم جديد نتايج را بزنند.
اين 37 روز سريع گذشت و اين 10 روز براي داوطلبان سخت تر و ديرتر مي گذره.مخصوصا" كساني كه فارغ التحصيل كارداني شدن و شغلي در حال حاضر ندارن كه اين افراد بايد خودشون را سرگرم و مشغول كنند تا كمتر به اين موضوع فكر كنند.كساني هم كه ترم آخر هستند و امتحان دارن و همين طور كساني كه شاغل هستند كه خوب مشغول درس خوندن و كارند.ولي به هر حال همه كنكوري ها اين استرس را تا زمان اعلام نتايج و سپري شدن اين 10 روز دارن كه براي كمتر كردن اين استرس بايد خودمون را مشغول و سرگرم كنيم در طول شبانه روز.

javadebrahimi
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط javadebrahimi » یک‌شنبه 20 دی 1388, 7:17 pm

arash88 نوشته شده:
javadebrahimi نوشته شده:من رشته ام الکترونيکه وامسال امتحان دادم بر عکس همه شما خدا خدا ميکنم قبول نشم چون برا ادامه تحصيل دودلم .ضمن اينکه شاغل هم هستم بيشتر بخاطر هزينه هاشه اگه قبول بشم حيفم مياد نرم .حداقل اونجوري ديگه ميگم خوب قبول نشدم نرفتم.
اول اینکه که اینجا انجمن بچه های کامپیوتر...دوم اینکه شما که نمیخواستین دانشگاه برین چرا کنکور دادی ؟ پیش خودتون فکر نکردین اگه شهر اول قبول بشین و نخواین برین جای یه بنده خدایی رو پر کردین...با اینکه 1 سال هم محروم میشین از کنکور آزاد..ولی شاید شما سهمیه یه بنده خدایی رو پر کرده باشین که با هزار تا امید شرکت کرده....نکنین اینکارا رو..خدا رو خوش نمیاد....
اولش اشتياق داشتم شرکت کردم الان يه مقدار بي انگيزه شدم فقط هم بخاطر هزينشه ولي خيلي به رشته ام علاقه مندم اولويت اولم رو مجلسي زدم فقط هم بخاطر موقعيت کاريم انتخابش کردم سوالات عمومي در حد 5 تا از هرکدام وتخصصي ها رو حدود 40% از هرکدام زدم .البته ببخشيد ميدونستم اينجا انجمن کامپيوتره ولي خوب جواب سوالاتمو که حداقل ميتونم بگيرم .سوالمم اينه که برا ما که شاغليم وهمه کلاسها رو نميتونيم بريم وضعيت غيبت ها به چه صورت هست وچند جلسه حتما بايد سرکلاس بريم در کل باهامون راه ميان يا نه .شايد با نظرات شما منم با انگيزه تر بشم ممنون

bossrasoul
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط bossrasoul » یک‌شنبه 20 دی 1388, 8:14 pm

javadebrahimi نوشته شده:
arash88 نوشته شده:
اولش اشتياق داشتم شرکت کردم الان يه مقدار بي انگيزه شدم فقط هم بخاطر هزينشه ولي خيلي به رشته ام علاقه مندم اولويت اولم رو مجلسي زدم فقط هم بخاطر موقعيت کاريم انتخابش کردم سوالات عمومي در حد 5 تا از هرکدام وتخصصي ها رو حدود 40% از هرکدام زدم .البته ببخشيد ميدونستم اينجا انجمن کامپيوتره ولي خوب جواب سوالاتمو که حداقل ميتونم بگيرم .سوالمم اينه که برا ما که شاغليم وهمه کلاسها رو نميتونيم بريم وضعيت غيبت ها به چه صورت هست وچند جلسه حتما بايد سرکلاس بريم در کل باهامون راه ميان يا نه .شايد با نظرات شما منم با انگيزه تر بشم ممنون
ماده 31: غيبت غير موجه دانشجو در بيش از سه شانزدهم ساعات هر يك از دروس تا حد سه درس در طول نيمسال موجب حذف آن درس خواهد شد ولي براي بيش از سه درس نمره صفر در آن درس يا دروس منظور ميگردد.

ماده 32: غيبت موجه در بيش از سه شانزدهم ساعات هر يك از دروس در طول نيمسال موجب حذف آن درس ميشود.

يعني اگه درسي 16 ساعت باشه و هر جلسش يك و نيم ساعت باشه
شما حداكثر ميتوني 3 جلسه غيبت كني

البته اين قانونه
بستگي به استادش داره و اينكه اون درس چقدر مهم باشه
مثلا براي درس اصول سرپرستي از مجموع 12 جلسه من فقط 4 جلسه رفتم سره كلاس
آخر سرم تو امتحان پاياني 17 گرفتم

bossrasoul
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط bossrasoul » دوشنبه 21 دی 1388, 12:27 am

حداكثر 9 روز ديگر باقيست
بشتابيد...

PERSIANSOFTWARE
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط PERSIANSOFTWARE » دوشنبه 21 دی 1388, 9:58 am

bossrasoul نوشته شده:حداكثر 9 روز ديگر باقيست
بشتابيد...
سلام عزیزم.به کجا بشتابیم؟ :D
امیدوارم که نتایج رو زودتر بزنن.تا9 روز دیگه فکر نکنم زنده مونده باشم :wink:

hamid_khakzad
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hamid_khakzad » دوشنبه 21 دی 1388, 10:10 am

بشتابيد...
سلام
می گم یه سوال؟
البته از نوع دوستانه
شما کار و زندگی نداری که هر روز تو این تاپیک پست می زنی؟هز روز که چه عرض کنم هر دقیقه :lol:
البته به دل نگیر، چون خودمم مثل شما سما هستم با این تفاوت که میام یه سر می زنم و می رم :D

bossrasoul
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط bossrasoul » دوشنبه 21 دی 1388, 10:12 am

PERSIANSOFTWARE نوشته شده:
بشتابيد...
سلام عزیزم.به کجا بشتابیم؟ :D
امیدوارم که نتایج رو زودتر بزنن.تا9 روز دیگه فکر نکنم زنده مونده باشم :wink:
من اميد دارم زودتر اعلام ميشه
احتمالا 27 دى

طبق گفته روزنامه آفرينش هم كه چند روز پيش منتشر شد، نتايج به بهمن ماه كشيده نميشه و توي همين دي ماه تكليفش معلوم ميشه nme

ثبت نام علمي كاربردي هم از 27 دي هستش تا 3 بهمن(البته اگه تمديد نشه)
پس قاعدتا بايد نتايج آزاد قبل از 3 بهمن اعلام بشه
آخرین ویرایش توسط bossrasoul در دوشنبه 21 دی 1388, 10:25 am، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

bossrasoul
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط bossrasoul » دوشنبه 21 دی 1388, 10:17 am

hamid_khakzad نوشته شده: سلام
می گم یه سوال؟
البته از نوع دوستانه
شما کار و زندگی نداری که هر روز تو این تاپیک پست می زنی؟هز روز که چه عرض کنم هر دقیقه :lol:
البته به دل نگیر، چون خودمم مثل شما سما هستم با این تفاوت که میام یه سر می زنم و می رم :D
هيجان از نوع افراطيه
زياد جدي نگير :wink:
نتايج كه اعلام بشه و همه برن سره كلاساشون
ما ها ميريم و دوباره يه سري آدماي جديد ميان توي اين انجمن
مثلا از بچه هاي پارسال كه قبول شدن ديگه كسي نيستش
اون تعداد انگشت شمار هم كه توي تكميل ظرفيت قبول شدن ديگه نيستشون
حالا هم باز اگه كسي قبول نشه همچنان مهمون اين انجمنه، اگه قبول بشه ميره و پشت سرشم نگاه نميكنه go:

آواتار کاربر
mahdi_it
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط mahdi_it » دوشنبه 21 دی 1388, 11:49 am

سلام به تمام دوستان.
بابا انقدر واسه خودتون زمان تعیین نکنید چون اینجوری بیشتر استرس می گیرید و اذیت میشید.
بالاخره نتیجه ها میاد. دسته بالاش دیگه تا 7 بهمن میاد. امروز هم یکی از بچه ها زنگ بزنه روابط عمومی دانشگاه آزاد زمان دقیقه آمدن نتیجه ها رو بپرسه bil:

آواتار کاربر
zhina
کاربر معمولي
کاربر معمولي
محل اقامت: اصفهان

پست توسط zhina » دوشنبه 21 دی 1388, 11:56 am

hamid_khakzad منم مثل bossrasoul همیشه اینجام اما زیادپست نمیدم
واسه این اینجام که از این استرس نا جور راحت شم!
وقتی میام اینجا میبینم همه مثل من استرس دارن و من تنها نیستم دلم گرم میشه bil:

من این فروم رو خیلی دوست دارم !! دوستان خوبی هم داره اینجا 9-5 روز دیگه نتایج میاد
امیدوارم همه شاد از این فروم بریم rgs rgs rgs str: ssb:
کاش حرف دل آدمها از تو چشاشون پیدا بود . . .

ninash
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط ninash » دوشنبه 21 دی 1388, 12:50 pm

من که امیدوارم این روزهای به اصلاح کوتاه دیماه ولی طولانی برای ما،زودی بگذره و خیال همه راحت شه.

من که از نگرانی دارم مریض می شم. amuz: شما رو به خدا واسه همه اونایی که حقشونه قبول شن دعا کنین منم از یاد نبرین his:
امیدوارم همه شما دوستان این انجمن بعد از اعلام نتایج اینجوری باشین => shd: rgs

hamid_khakzad
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط hamid_khakzad » دوشنبه 21 دی 1388, 1:13 pm

من شنبه بعد از 5 6 بار تلاش با مرکز آزمون تماس گرفتم
و آقایی که گوشی را برداشتن واقعا خیلی زحمت کشیدند و به خودشون فشار اوردند و گفتند اواخر دی
منم هم بهشهون گفتم واقعا شما خیلی خودتون را خسته می کنین که همچین جواب هایی به مردم می دین :D :lol:

bossrasoul
کاربر متوسط
کاربر متوسط

پست توسط bossrasoul » دوشنبه 21 دی 1388, 1:33 pm

hamid_khakzad نوشته شده:من شنبه بعد از 5 6 بار تلاش با مرکز آزمون تماس گرفتم
و آقایی که گوشی را برداشتن واقعا خیلی زحمت کشیدند و به خودشون فشار اوردند و گفتند اواخر دی
منم هم بهشهون گفتم واقعا شما خیلی خودتون را خسته می کنین که همچین جواب هایی به مردم می دین :D :lol:
اواخر دي براي امسال قطعيه
حالا روز و ساعت و دقيقه و ثانيش كه دقيقا مشخص نيست
ولي احتمال يكي از اين 4 روز از همه قوي تره
27
28
29
30

ولي مطمئن باشيد به بهمن كشيده نميشه

هر چي خودمو مشغول ميكنم
ميرم بيرون، برميگردم
باز دوباره ناخودآگاه ميام تو اين فروم
چون بالاخره يه وجه مشترك داريم

كارنامه ها رو كه نگاه ميكردم
3 تا درس رو اكثرا پايين ميزنن
زبان انگليسي
زبان تخصصي
و رياضي

اون كساني هم كه يه خورده رياضي ميزنن واسه خاطر اينه كه سوالاي آمارشو جواب ميدن
اگه رياضي خالي بود اون چند درصد رو هم نميزدن
حالا توي دانشگاه 3 تا درس رياضي هست
رياضي مهندسي
رياضي گسسته
معادلات ديفرانسيل
و بعضي ها به صورت جبراني رياضي 2 رو هم دارن

با اين وصف، به نظر ميرسه براي كساني كه پايه رياضيشون ضعيفه مشكل ساز بشه
توصيه ميكنم بعد از قبولي اگه رياضيتون ضعيفه حتما رياضي پيش دانشگاهي و رياضي عمومي 1 رو يك بار دوره كنيد

درس رياضي توي كنكور هم خيلي تاثير گذاره
چون اكثرا زير 10 درصد ميزنن، زماني كه كسي رياضي رو 25 درصد بزنه خيلي ترازشو بالا ميبره
كه خودم به عينه توي كارنامه ها ديدم

دروس تخصصي هم به خاطر داشتن ضريب 5 حتي يك درصدش هم تاثير گذاره...

قفل شده