موفق باشی
بحث در مورد کنکور آزاد 88
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: بحث در مورد کنکور آزاد 88
عزیزم در مورد مدرسه چون جای بسته است at میاد قبل از school اما برای چیزای مثل کشور in میاد (in country)
موفق باشی
موفق باشی
بر نارفیقان شرم باد
-
eu_tome1362
- کاربر ساده

Kolang نوشته شده:دوستان عزیز درسته که یک عده میگن سوالات به نسبت سالهای قبل راحت تر بوده و به نظر من علتش می تونه به شرح زیر باشه:
1- درصد بیشتر شرکت کنندگان این آزمون کسانی بودن که مدرک کارشناسی پیوسته آزاد رو دارن.
2- اکثر کسانی که شرکت کردند ورودی سال 85 و 86 کاردانی خودشون بودند.
3- سال 85 و 86 دانشگاه آزاد در بعضی رشته های فنی مثل کامپیوتر در مقطع کاردانی پیوسته (کسانی که دیپلم سه ساله فنی دارن) به صورت بدون کنکور پذیرش داشت!
از این سه مورد بالا نتیجه می شود که کنکور امسال کاملا متناسب شرکت کنندگان آن بوده است...
من كه منظورت نفهميدم ميشه بيشتر توضيح بدي
-
eu_tome1362
- کاربر ساده

milad666 نوشته شده:عزیزم در مورد مدرسه چون جای بسته است at میاد قبل از school اما برای چیزای مثل کشور in میاد (in country)
موفق باشی
100% ميشه at
منظورش مشخصهeu_tome1362 نوشته شده:Kolang نوشته شده:دوستان عزیز درسته که یک عده میگن سوالات به نسبت سالهای قبل راحت تر بوده و به نظر من علتش می تونه به شرح زیر باشه:
1- درصد بیشتر شرکت کنندگان این آزمون کسانی بودن که مدرک کارشناسی پیوسته آزاد رو دارن.
3- سال 85 و 86 دانشگاه آزاد در بعضی رشته های فنی مثل کامپیوتر در مقطع کاردانی پیوسته (کسانی که دیپلم سه ساله فنی دارن) به صورت بدون کنکور پذیرش داشت!
از این سه مورد بالا نتیجه می شود که کنکور امسال کاملا متناسب شرکت کنندگان آن بوده است...
منم قبول دارم
کسی که بی کنکور اومده برای اولین بار داره کنکور میده فرق داره با کسی که کنکور داده
کسایی که ازاد میان به نسبت دولتیا خیلی کمتر درس میخونن مثل خودم و خیلی افراد دیگه که فقط به خاطر سربازی داریم درس میخونیم!
کسی که امسال مثل کاردانی گرفته وقتی به اونصورت نداشته بشینه بخونه
در هر صورت سوالا اسون بود ولی سطح افرادی که شرکت کردن هم زیاد بالا نبود
کسی که خیلی درسخون باشه میره دولتی
ازاد هیمنجور میشه دیگه
من که میگم از نظر نوع پذیرش زیاد با پارسال فرق نمیکنه
واینم هست که امسال دانشگاه ازاد خیلی هزینه کرده و باید هرجور شده این هزینه رو از شهریه که از ما میگیره در بیاره
-
eu_tome1362
- کاربر ساده

behzad-m نوشته شده:منظورش مشخصهeu_tome1362 نوشته شده:Kolang نوشته شده:دوستان عزیز درسته که یک عده میگن سوالات به نسبت سالهای قبل راحت تر بوده و به نظر من علتش می تونه به شرح زیر باشه:
منم قبول دارم
کسی که بی کنکور اومده برای اولین بار داره کنکور میده فرق داره با کسی که کنکور داده
کسایی که ازاد میان به نسبت دولتیا خیلی کمتر درس میخونن مثل خودم و خیلی افراد دیگه که فقط به خاطر سربازی داریم درس میخونیم!
کسی که امسال مثل کاردانی گرفته وقتی به اونصورت نداشته بشینه بخونه
در هر صورت سوالا اسون بود ولی سطح افرادی که شرکت کردن هم زیاد بالا نبود
کسی که خیلی درسخون باشه میره دولتی
ازاد هیمنجور میشه دیگه
من که میگم از نظر نوع پذیرش زیاد با پارسال فرق نمیکنه
واینم هست که امسال دانشگاه ازاد خیلی هزینه کرده و باید هرجور شده این هزینه رو از شهریه که از ما میگیره در بیاره![]()
من كنكور پارسال شركت كردم مدار و تخصصي فوق العاده سختتر بود نسبت به امسال
- arminjahan
- کاربر معمولي

برو بچ همين الان ايميلي از طرف سايت کاوشگران بدستم رسيد
گفتن سوالات عمومي هنوز بدستشون نرسيده
پس بيخودي دنبال پاسخنامه نريد که عمومي توش نيست
گفتن سوالات عمومي هنوز بدستشون نرسيده
پس بيخودي دنبال پاسخنامه نريد که عمومي توش نيست
آخرین ویرایش توسط arminjahan در چهارشنبه 18 آذر 1388, 12:57 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
در مملکتی که فقط دولت حق حرف زدن دارد ، هیچ حرفی را باور نکنید «دکتر شریعتی»
arminjahan نوشته شده:برو بچ يعني يک جوان مرد تهراني پيدا نمي شه بره پاسخنامه رو از کاوشگران بگيره؟؟
بابا مرديم از بس گفتيم پاسخنامه رو از کاوشگران بگيريد عموميامونو بدست بياريم
راست میگن اقا ارمین!!
یک جوانمرد نیست بره بگیره! هرکی بگیره و عمومیا رو توی سایت بگذاره همه دعای خیرش میکنیم که قبول شه
کی عمومیا میاد تو سایت؟؟ خسته شدم هرروز سر زدوم به سایتهای مختلف به خاطر کلید عمومیا
کاش حرف دل آدمها از تو چشاشون پیدا بود . . .
-
pintoricio
- کاربر ساده

البته شما در نظر بگیر در کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه دولتی به اون صورت معنا نداره یه سری دانشگاهه غیر انتفاعی که به غیر از 5 6تاش بقیش ارزش رفتن نداره بیشتر شبیه دخمه میمونه تا دانشگاه.eu_tome1362 نوشته شده:کسی که خیلی درسخون باشه میره دولتی
ali88 نوشته شده:بچه ها اگه مي دونيد تراز رو چطور محاسبه مي كنن بگيد
rosa_127 نوشته شده:Hassan_sh نوشته شده:نحوه محاسبه نمره کل تراز چطوری هستش؟
دوست عزیز، بعد از محاسبه تراز هر درس با استفاده از توزیع نرمال، ضریب هر درس روی ترازها اعمال می شود و میانگین وزنی بدست آمده دروس تخصصی، عمومی تشکیل ترازهای تخصصی و عمومی را می دهد؛ سپس با احتساب 2 برابر تراز تخصصی و 1 برابر تراز عمومی تقسیم بر 3 تراز کل بدست می آید.
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
سال 86 85 84 83 82 81 رو هم نگاه کن عزیزم!!!ادبیات 30 عدد سوال!!!!فرهنگ و معارف اسلامی 30 عدد سوال!!!!!!زبان خارجه15 عدد الان درست شد نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!arminjahan نوشته شده:دوست عزيز چطور ندونسته انقدر رو حرفت پا فشاري مي کنيbipeykar نوشته شده:سال 86 85 84 83 82 81 رو هم نگاه کن عزیزم!بالا!!!
سال 81 82 83 84 85 86 همه اين سال ها سوال معارف و ادبيات و زبان هر کدوم 30 تايي بوده که رو هم 90 تا ميشه!
منبع حرفم هم مجموعه سوالات دروس عمومي مقسمي هست
حالا بازم بگو من درست ميگم!
آقا پارسال اون سوال آمار و احتمال بود توروخدا؟!؟اون سوال عمومی بود پارسال؟اون سوال ساختمان داده بود!؟!؟ذخیره بازیابی پارسال که آسونتر بودددددددد!!!
امسال درسایی که سال قبل آسون بودن سخت شدن به نظرم!مثل ادبیات،ذخیره...و مابقی عوض شدن!!!شما انتظار دارید که همه مثل شما باشن؟؟که درس خوندید!؟خیر!!!من با چندین نفر توی حوزه ی امتحانی خودم صحبت کردم،گیت های مدار منطقی رو اسمشون رو نمیدونستن!!
اشکال دوستان اینه که سطح همه رو به اندازه ی خودشون اوردن بالا بعد یه چیزی هم میگن!!و دقت نمیکنن که چند شهر جدید اضافه شده!!!که همه از واحدهای بزرگ دانشگاه آزاد هستن!!!
کسایی که کاردانی ناپیوسته بودن بیشتر و نه همه برنامه نویسیشون خوب نیست زیاد!!!خیلیا هستن که مثلا رو مدار وقت نذاشتن!!!!در نتیجه از روی سوالات مدار راحت گذشتن رفتن!!!
آقا جان عزیزان دل بنده!خدا عمرتون بده زندگانیهای من!!!امسال رو با امسال بسنج!!!!
---
در ضمن هی میگید هرکی درسخون باشه میره دولتی!!میره دولتی!!آخه به غیر از چند تا دانشگاه بقیه که موسسه غیر انتفاعی هستن !!!شبیه یه دخمه است که زمستونا سطل میزارن وسط کلاس که آب سقف رو جمع کنن!!اونوقت دانشگاه آزاد به هر واحدش چند جور آزمایشگاه و چه و چه داره با این موسسه های در پیت یکی میکنید؟
امسال درسایی که سال قبل آسون بودن سخت شدن به نظرم!مثل ادبیات،ذخیره...و مابقی عوض شدن!!!شما انتظار دارید که همه مثل شما باشن؟؟که درس خوندید!؟خیر!!!من با چندین نفر توی حوزه ی امتحانی خودم صحبت کردم،گیت های مدار منطقی رو اسمشون رو نمیدونستن!!
اشکال دوستان اینه که سطح همه رو به اندازه ی خودشون اوردن بالا بعد یه چیزی هم میگن!!و دقت نمیکنن که چند شهر جدید اضافه شده!!!که همه از واحدهای بزرگ دانشگاه آزاد هستن!!!
کسایی که کاردانی ناپیوسته بودن بیشتر و نه همه برنامه نویسیشون خوب نیست زیاد!!!خیلیا هستن که مثلا رو مدار وقت نذاشتن!!!!در نتیجه از روی سوالات مدار راحت گذشتن رفتن!!!
آقا جان عزیزان دل بنده!خدا عمرتون بده زندگانیهای من!!!امسال رو با امسال بسنج!!!!
---
در ضمن هی میگید هرکی درسخون باشه میره دولتی!!میره دولتی!!آخه به غیر از چند تا دانشگاه بقیه که موسسه غیر انتفاعی هستن !!!شبیه یه دخمه است که زمستونا سطل میزارن وسط کلاس که آب سقف رو جمع کنن!!اونوقت دانشگاه آزاد به هر واحدش چند جور آزمایشگاه و چه و چه داره با این موسسه های در پیت یکی میکنید؟
سوال آخر زبان این بود معنیش:عمه ما می خواد بیاد پیش ما اقامت کنه.
که یکی از گزینه هاش how long for بود که فکر کنم همین جواب می شد.
سوال اول زبان را کسی یادش هست؟من تو چندتا از پست های دوستان دیدم جوابش را mind زدند.سوالش چی بود؟
اون سوال ادبیات که گفته بود مضامین شعرهای کدام شاعر قرآن عجم نامیده شده را من یه نکته ای از سوال را یادم رفت که حالا یادم اومد گفته بود شاعر مثنوی سرا.یکی از دوستان گفته بود مولوی می شه.دوستان مولوی 100%؟من نظامی را هم شک دارم می شه یا نه!
اون سوال زبان هم فکر کنم جوابش می شد هر هفته(every week)
یک سوال ادبیات هم راجب قالب های شعری بود که گفته بود شامل لطیفه و ... می شه که فکر کنم جوابش قطعه می شد.
که یکی از گزینه هاش how long for بود که فکر کنم همین جواب می شد.
سوال اول زبان را کسی یادش هست؟من تو چندتا از پست های دوستان دیدم جوابش را mind زدند.سوالش چی بود؟
اون سوال ادبیات که گفته بود مضامین شعرهای کدام شاعر قرآن عجم نامیده شده را من یه نکته ای از سوال را یادم رفت که حالا یادم اومد گفته بود شاعر مثنوی سرا.یکی از دوستان گفته بود مولوی می شه.دوستان مولوی 100%؟من نظامی را هم شک دارم می شه یا نه!
اون سوال زبان هم فکر کنم جوابش می شد هر هفته(every week)
یک سوال ادبیات هم راجب قالب های شعری بود که گفته بود شامل لطیفه و ... می شه که فکر کنم جوابش قطعه می شد.
-
eu_tome1362
- کاربر ساده

bipeykar نوشته شده:آقا پارسال اون سوال آمار و احتمال بود توروخدا؟!؟اون سوال عمومی بود پارسال؟اون سوال ساختمان داده بود!؟!؟ذخیره بازیابی پارسال که آسونتر بودددددددد!!!
---
اينكه دولتي ناپيوسته بي معني است درش شكي نيست اما طبق نظر سنجي همين سايت سوال ها
اسانتر بوده
- arminjahan
- کاربر معمولي

عزيزم به منبع حرف هام توجه نکردي؟!bipeykar نوشته شده:سال 86 85 84 83 82 81 رو هم نگاه کن عزیزم!!!ادبیات 30 عدد سوال!!!!فرهنگ و معارف اسلامی 30 عدد سوال!!!!!!زبان خارجه15 عدد الان درست شد نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!arminjahan نوشته شده:دوست عزيز چطور ندونسته انقدر رو حرفت پا فشاري مي کنيbipeykar نوشته شده:سال 86 85 84 83 82 81 رو هم نگاه کن عزیزم!بالا!!!
سال 81 82 83 84 85 86 همه اين سال ها سوال معارف و ادبيات و زبان هر کدوم 30 تايي بوده که رو هم 90 تا ميشه!
منبع حرفم هم مجموعه سوالات دروس عمومي مقسمي هست
حالا بازم بگو من درست ميگم!
کتاب مجموعه سوالات دروس عمومي مقسمي رو برو نگاه کن بعد بگو زبان 15 تا !!!!!
30 تاس 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین ویرایش توسط arminjahan در چهارشنبه 18 آذر 1388, 3:03 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
در مملکتی که فقط دولت حق حرف زدن دارد ، هیچ حرفی را باور نکنید «دکتر شریعتی»
-
bossrasoul
- کاربر متوسط

بله دقيقا درست جواب داديدmilad666 نوشته شده:یه سوال انگلیسی بود که نوشته بود گربه ی من مرده جوابش فکر کنم می شد miss
یه سوال دیگه انگلیسی این بود که چند وقت یکبار(often) به بانک میری که جوابش میشد جمله ای که اولش each داشت
در مورد معارف آیه ی لیس کمثله شی در مورد ذات بود
تعبیر ملاصدرا از اون آیه هم حرکت جوهری بود
یه سوالم فکر میکنم جوابش جبر و اختیار بود
یه سوال دیگه بود که سال 87 هم اومده بود این بود که انگیزه و اعتقاد به خدا مربوط به چه چیزی است که جوابش میشد فطرت
فعلا اینا یادمه
اولي كه ذات بود
دومي هم آيه اي بود كه مفهومش اين بود كه هر چيزي كه لباس و ظاهري جديد پيدا كنه و كامل بشه دوباره به حالت اول برنميگرده
مثل سيبي كه رسيده و ديگه هيچ وقت كال نميشه و مفهوم حركت جوهري دقيقا همين هست
سوال سوم هم در مورد اين بود كه چه موضوعي رو بيشتر فلاسفه و انديشمندان روش بحث و اختلاف نظر داشتن كه همون بحث جبر و اختيار انسان هست
سوال بعدي هم همون فطرت هست كه اعتقاد به خدا در فطرت همه انسانها وجود داره و در مواقع سختي انسان رو به سمت خدا هدايت ميكنه
دارم يواش يواش بيشتر اميدوار ميشم