من دفترچه ی پارسال رو خوندم... نوشته بود عکس باید 3×4 باشه و بین 200×300 و 300× 400 پیکسل باشه..... ولی من هر کاری می کنم یا عکس تو کامپیوتر 3×4 نمیشه یا وقتی می شه پیکسل هاش درست نمی شه..... لطفا کمکم کنید....( برنامه :paint )
ثبت نام
مدیر انجمن: rosa_127
ثبت نام
سلام
من دفترچه ی پارسال رو خوندم... نوشته بود عکس باید 3×4 باشه و بین 200×300 و 300× 400 پیکسل باشه..... ولی من هر کاری می کنم یا عکس تو کامپیوتر 3×4 نمیشه یا وقتی می شه پیکسل هاش درست نمی شه..... لطفا کمکم کنید....( برنامه :paint )
Re: ثبت نام
بهترین راه استفاده از نرم افزار photoshop هست باید عکست رو تو فتو شاپ باز کنی رویه عکست
راست کلیک کنی و از گزینه image size تعداد پیکسله عکست رو همونطوری که خواستن تغییر بدی
بعدم به فرمت jpg ذخیره کنی
راست کلیک کنی و از گزینه image size تعداد پیکسله عکست رو همونطوری که خواستن تغییر بدی
Re: ثبت نام
تعداد پیکسل درست مس شه ولی عکس 3×4 نمی مونه....yazdanfar نوشته شده:بهترین راه استفاده از نرم افزار photoshop هست باید عکست رو تو فتو شاپ باز کنی رویه عکست