کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 88

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
mehdiba3
کاربر ساده
کاربر ساده

کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 88

پست توسط mehdiba3 » چهارشنبه 1 مهر 1388, 6:10 pm

سلام

اگه کسی میتونه به من کمک کنه برای رضای خدا بگه چون من الان دارم دوره ی آموزشی سربازی رو میگزرونم و بهم 4 روز مرخصی دادن و تا 1 ماه دیگه دوره تموم میشه و دیگه نمیتونم تو اینترنت بیام

میخواستم بدونم زمان توزیع دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد 88 کی هستش و زمان کنکورش کی هست؟ این صحت داره که 1 ماه تاریخش عقب برگشته ؟

علمی کاربردی 88 کی هستش ؟

ممنون میشم بهم جواب بدین چون من 88/7/5 باید برگردم پادگان

با تشکر

mojtabapc
مدیر انجمن
مدیر انجمن

Re: کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 88

پست توسط mojtabapc » چهارشنبه 1 مهر 1388, 10:00 pm

mehdiba3 نوشته شده:سلام

اگه کسی میتونه به من کمک کنه برای رضای خدا بگه چون من الان دارم دوره ی آموزشی سربازی رو میگزرونم و بهم 4 روز مرخصی دادن و تا 1 ماه دیگه دوره تموم میشه و دیگه نمیتونم تو اینترنت بیام

میخواستم بدونم زمان توزیع دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد 88 کی هستش و زمان کنکورش کی هست؟ این صحت داره که 1 ماه تاریخش عقب برگشته ؟

با تشکر
به نقل از سازمان سنجش ثبت نام آزمون دانشگاه جامع علمي کاربردي در مقاطع (کارداني) و (کاردانی به کارشناسي ناپیوسته) و همینطور (کارشناسي پيوسته) سوم تا 10 آذر بوده و برگزاري آزمون نيز 25 دي ماه است.

ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مقطع کارداني به کارشناسي سال 88 به صورت رسمی هنوز اعلام نشده و جزئیاتی از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیز بیان نشده ولی به احتمال بسیار زیاد در نیمه اول مهر زمان ثبت نام بوده و و برگزاري آزمون نيز در آذر ماه است.

mehdiba3
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط mehdiba3 » پنج‌شنبه 2 مهر 1388, 7:02 am

mojtabapc نوشته شده:
mehdiba3 نوشته شده:سلام

با تشکر
به نقل از سازمان سنجش ثبت نام آزمون دانشگاه جامع علمي کاربردي در مقاطع (کارداني) و (کاردانی به کارشناسي ناپیوسته) و همینطور (کارشناسي پيوسته) سوم تا 10 آذر بوده و برگزاري آزمون نيز 25 دي ماه است.

ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مقطع کارداني به کارشناسي سال 88 به صورت رسمی هنوز اعلام نشده و جزئیاتی از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیز بیان نشده ولی به احتمال بسیار زیاد در نیمه اول مهر زمان ثبت نام بوده و و برگزاري آزمون نيز در آذر ماه است.
سلام

من هنوز اطمینان پیدا نکردم که کنکور آذر ماه باشه اخه میگن تاریخش نسبت به پارسال 1 ماه به عقب برگشته لطفان یکی توضیح بده من خیلی استرس دارم

mojtabapc
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط mojtabapc » پنج‌شنبه 2 مهر 1388, 6:09 pm

هنوز از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد خبری اعلام نشده و اگر هم کسی صحبتی کرده نه موثق خواهد بود و نه میشه به آن اکتفا کرد
حالا شما اینو در نظر داشته باش که همین روزها دفترچه ثبت نام آزاد در باجه های پستی توزیع میشه و جواب تمام سوالات مدنظر شما در این دفترچه خواهد بود
زمان ثبت نام و برگزاری کنکور علمی کاربردی هم به صورت رسمی از طرف سازمان سنجش مشخص شده و در پست بالا گفته شد.

badrang
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط badrang » سه‌شنبه 7 مهر 1388, 12:57 pm

بچه ها من زنگ زدم روابط عمومی آزمون دات نت گفتند هفته ی دیگه دفترچه ها ی آزاد کاردانی به کارشناسی 88 میاد آزمون هم 13 آذر برگزار میشه.

bboy

Re: دفترچه کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 87

پست توسط bboy » چهارشنبه 8 مهر 1388, 3:26 pm

سلام ...
من دفترچه کارد به کارش آزاد 87 رو می خوام...
خیلی مرسی... krn:

قفل شده