سلام
اگه کسی میتونه به من کمک کنه برای رضای خدا بگه چون من الان دارم دوره ی آموزشی سربازی رو میگزرونم و بهم 4 روز مرخصی دادن و تا 1 ماه دیگه دوره تموم میشه و دیگه نمیتونم تو اینترنت بیام
میخواستم بدونم زمان توزیع دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد 88 کی هستش و زمان کنکورش کی هست؟ این صحت داره که 1 ماه تاریخش عقب برگشته ؟
علمی کاربردی 88 کی هستش ؟
ممنون میشم بهم جواب بدین چون من 88/7/5 باید برگردم پادگان
با تشکر
کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 88
مدیر انجمن: rosa_127
Re: کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 88
به نقل از سازمان سنجش ثبت نام آزمون دانشگاه جامع علمي کاربردي در مقاطع (کارداني) و (کاردانی به کارشناسي ناپیوسته) و همینطور (کارشناسي پيوسته) سوم تا 10 آذر بوده و برگزاري آزمون نيز 25 دي ماه است.mehdiba3 نوشته شده:سلام
اگه کسی میتونه به من کمک کنه برای رضای خدا بگه چون من الان دارم دوره ی آموزشی سربازی رو میگزرونم و بهم 4 روز مرخصی دادن و تا 1 ماه دیگه دوره تموم میشه و دیگه نمیتونم تو اینترنت بیام
میخواستم بدونم زمان توزیع دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد 88 کی هستش و زمان کنکورش کی هست؟ این صحت داره که 1 ماه تاریخش عقب برگشته ؟
با تشکر
ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مقطع کارداني به کارشناسي سال 88 به صورت رسمی هنوز اعلام نشده و جزئیاتی از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیز بیان نشده ولی به احتمال بسیار زیاد در نیمه اول مهر زمان ثبت نام بوده و و برگزاري آزمون نيز در آذر ماه است.
سلامmojtabapc نوشته شده:به نقل از سازمان سنجش ثبت نام آزمون دانشگاه جامع علمي کاربردي در مقاطع (کارداني) و (کاردانی به کارشناسي ناپیوسته) و همینطور (کارشناسي پيوسته) سوم تا 10 آذر بوده و برگزاري آزمون نيز 25 دي ماه است.mehdiba3 نوشته شده:سلام
با تشکر
ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مقطع کارداني به کارشناسي سال 88 به صورت رسمی هنوز اعلام نشده و جزئیاتی از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد نیز بیان نشده ولی به احتمال بسیار زیاد در نیمه اول مهر زمان ثبت نام بوده و و برگزاري آزمون نيز در آذر ماه است.
من هنوز اطمینان پیدا نکردم که کنکور آذر ماه باشه اخه میگن تاریخش نسبت به پارسال 1 ماه به عقب برگشته لطفان یکی توضیح بده من خیلی استرس دارم
هنوز از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد خبری اعلام نشده و اگر هم کسی صحبتی کرده نه موثق خواهد بود و نه میشه به آن اکتفا کرد
حالا شما اینو در نظر داشته باش که همین روزها دفترچه ثبت نام آزاد در باجه های پستی توزیع میشه و جواب تمام سوالات مدنظر شما در این دفترچه خواهد بود
زمان ثبت نام و برگزاری کنکور علمی کاربردی هم به صورت رسمی از طرف سازمان سنجش مشخص شده و در پست بالا گفته شد.
حالا شما اینو در نظر داشته باش که همین روزها دفترچه ثبت نام آزاد در باجه های پستی توزیع میشه و جواب تمام سوالات مدنظر شما در این دفترچه خواهد بود
زمان ثبت نام و برگزاری کنکور علمی کاربردی هم به صورت رسمی از طرف سازمان سنجش مشخص شده و در پست بالا گفته شد.
بچه ها من زنگ زدم روابط عمومی آزمون دات نت گفتند هفته ی دیگه دفترچه ها ی آزاد کاردانی به کارشناسی 88 میاد آزمون هم 13 آذر برگزار میشه.
Re: دفترچه کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد 87
سلام ...
من دفترچه کارد به کارش آزاد 87 رو می خوام...
خیلی مرسی...
من دفترچه کارد به کارش آزاد 87 رو می خوام...
خیلی مرسی...