شهرهایی که دارای مراکز خوب علمی کاربردی هستن
مدیر انجمن: مهيار
شهرهایی که دارای مراکز خوب علمی کاربردی هستن
از تمام دوستانی که در مورد مراکز خوبی که علمی کاربردی داره اطلاعاتی داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن ممنون.
- Ali_Computer69
- کاربر متوسط

- محل اقامت: سرزمین مفرغ ها
Re: شهرهایی که دارای مراکز خوب علمی کاربردی هستن
دوست عزیز خوب بود شما میگفتی شهرتون کجا تا اول ببینیم شهرخودتون مرکزش چجوریه ولی یک مشخصه کلی اینکه که مرکز علمی کاربردی، جهاد دانشگاهی باشه بهتره
دوست عزیز سوالو دقیق متوجه نشدی من گفتم مراکزی که دارای علمی کاربردی های خوب هستن یعنی از لحاظ امکانات ، سطح سواد استادها ، مدیریت و ... مثلا غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران بهتر از آق قلا گلستان هست اگه میتونی در این مورد بگی ممنون میشم.Ali_Computer69 نوشته شده:دوست عزیز خوب بود شما میگفتی شهرتون کجا تا اول ببینیم شهرخودتون مرکزش چجوریه ولی یک مشخصه کلی اینکه که مرکز علمی کاربردی، جهاد دانشگاهی باشه بهتره
سلام من خودم دانشگاه علمی کاربردی کرمان درس میخونم.تقریبا راضیم ولی خوب معلومه که در سطح دانشگاه سراسری نیست
.به نظر من جهاد دانشگاهی علمی وکاربردی خیلی بهتره.
مراکز نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی:mamaa_sas نوشته شده:از تمام دوستانی که در مورد مراکز خوبی که علمی کاربردی داره اطلاعاتی داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن ممنون.
مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خوزستان ( وزارت نیرو )
مرکز علمی کاربردی علوم پزشکی شیراز
موسسه ساپکو تهران
موسسه جهاد دانشگاهی مشهد
موسسه هلال ایران
موسسه علوم و فنون قزوین
ممنون فقط اگه میتونی دانشگاه های علمی کاربردی که از ترم بهمن پذیرش میکنن در تهران بگی ممنون میشم.mojtabapc نوشته شده:مراکز نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی:mamaa_sas نوشته شده:از تمام دوستانی که در مورد مراکز خوبی که علمی کاربردی داره اطلاعاتی داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن ممنون.
موسسه ساپکو تهران
موسسه جهاد دانشگاهی مشهد
موسسه هلال ایران
موسسه علوم و فنون قزوین
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
سلامmamaa_sas نوشته شده:ممنون فقط اگه میتونی دانشگاه های علمی کاربردی که از ترم بهمن پذیرش میکنن در تهران بگی ممنون میشم.mojtabapc نوشته شده:مراکز نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی:mamaa_sas نوشته شده:از تمام دوستانی که در مورد مراکز خوبی که علمی کاربردی داره اطلاعاتی داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن ممنون.
موسسه ساپکو تهران
موسسه جهاد دانشگاهی مشهد
موسسه هلال ایران
موسسه علوم و فنون قزوین
دوست عزیز
تا جایی که ما می دونیم.
همه مراکز علمی کاربردی فقط پذیرش بهمن دارند.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
با تشکر ویژه از دوست و رفیق عزیز پیربابا ( پیر کاردانی )پیر کاردانی نوشته شده:سلام
دوست عزیز
تا جایی که ما می دونیم.
همه مراکز علمی کاربردی فقط پذیرش بهمن دارند.
یا علی
همانطوری که پدر معنوی سایت کارشناسی عنوان کردند در دانشگاه علمی کاربردی پذیرش دوره های ترمی تمام مراکز در نیمسال دوم ( ترم بهمن ) هست .