در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
-
parisa_bm
- محل اقامت: shomal
-
تماس:
توسط parisa_bm » سهشنبه 13 شهریور 1386, 8:32 pm
سلام وقت بخیر بچه ها کسی می تونه کمکم کنه بگه که کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی رو انتخاب کنم یا مهندسی رو - امکان قبولی تو این دو تا گرایش چه جوریه (((( منظورم کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی تو دفترچه دانشگاه آزاده نه دانشگاه جامع علمی کاربردی - اشتباه نگیرید))))
تراز برای مهندسی تو یه دانشگاه معمولی نه خیلی بالا مثل تهران جنوب نه پایین مثل بردسیر و از اون دور دورا، یه دانشگاه معمولی چنده؟ همین طور واسه کارشناسی ناپیوسته؟؟؟؟
تورو خدا جواب بدید این تلفن های دانشگاه آزاد که همش اشغالن نمی شه از اونا پرسید[/url]
-
grouhi
- کاربر معمولي

-
تماس:
توسط grouhi » سهشنبه 13 شهریور 1386, 9:46 pm
به طور كلي شانس قبولي در واحدهاي علمي كاربردي بسيار بيشتر از مهندسي است. با آنكه مدرك علمي كاربردي با مهندسي تفاوت چنداني ندارد و تنها حدود 10 واحد درسي كمتر ميخوانند و در ادامه تحصيل و شركت در آزمونهاي كارشناسي ارشد نيز مشكلي ندارند ولي بسياري از داوطلبان به خاطر واژه مهندسي به سراغ واحدهايي ميروند كه مدرك مهندسي ميدهند. لذا توصيه اكيد ما، مخصوصاً آقايان كه ميخواهند به خاطر مسأله سربازي هر جا و هر طور كه شده قبول شوند آن است كه از دسته علمي كاربردي شهر خود را انتخاب نمايند.
با سلام دوستان
من در این سایت یکسری اطلاعات مفید براتون گذاشتم که میتونین ببینین.
امیدوارم که بتونین استفاده کنید.تمام اطلاعات قابل دانلود میباشد
نمونه کارنامه های 85 هم هست
+ تراز شهر های پارسال هم هست
http://www.persianmehr.com
-
parisa_bm
- محل اقامت: shomal
-
تماس:
توسط parisa_bm » چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:55 am
سلام ، من با یکی از استادهای دوره کاردانی خودم و یکی از دوستانم که در واحد ملایر همدان داره دوره کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی نرم افزار آزاد درس میخونه تازه تونستم صحبت کنم و از اونها فرق این دو تا گرایش و جزئیات رو پرسیدم گفتم بگم تا شما هم بدونید.فرقش اینه که مهندسی ادامه درسهای کاردانی یعنی 2 یا 3 همون چیزهایی که تو کاردانی خوندیم ولی تو کارشناسی ناپیوسته بحث های جدید و دروس جدید هست و اینکه تقریبا 16 واحد بیشتر از مهندسی داره و بیشتر درس هاش کارگاهی و شهریش هم حدوداً یه 150 تا 200 هزار تومان بیشتر از مهندسی هست. و شهرهای خوبی رو هم تو کارشناسی نمی بینیم و اینکه دوست من با 5900 ملایر رو انتخاب کرد به امید اینکه حتما قبول بشه و ترس از قبول نشدن داشت و فکر می کرد تراز مهندسی بالاتره ولی یکی از هم کلاسی های اون تو کلاس کنکور با 5360 ساری مهندسی قبول شده . استاد من هم توصیه کرد مهندسی رو انتخاب بکنم چون امسال گیرایی و ظرفیت خیلی بیشتر شده و امکان قبولی خیلی بالاست.این چیزایی که من شنیدم .
در هر صورت آرزوی موفقیت برای همه شما دارم
-
mehr
- کاربر ساده

توسط mehr » چهارشنبه 14 شهریور 1386, 10:02 am
اختلاف علمی کاربردی با مهندسی:
علمی کاربردی ترازش از مهندسی 300 تا 400 اختلاف داره
هزینه علمی کاربردی بیشتره
مدرک مهندسی مسلما معتبره تا کارشناسی علمی کاربردی
خلاصه اگر می خوای حتما امسال قبول بشی علمی کاربردی رو انتخاب کن که قبولیش راحت تره در ضمن سوالاتشون هم با مهندسی فرق داره.