72-22588167
80-22582778
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

نمیخوام نامیدت کنم ولی واقع بین باشgodfather نوشته شده:سلام و خسته نباشي!
خواهش ميكنم يكي جواب سوال منو بده ، ممنون ميشم!
نمره كل من :5025
حد نصاب : 5000
آيا اميدي دارم كه تكميل ظرفيت قبول بشم؟ كدوم شهرها؟
سلام خوبي؟zhina نوشته شده:چرا دروغ میگید؟ اخر شهریور دفترچه ها میاد!!! شایعه نکنید چیزی که وجود نداره!!!!
![]()
تا 11 شهریور باید صبر کنیم!!! این جور که من از مدیر اموزش یکی از دانشگاهای اصفهان شنیدم(راست و دروغشو نمیدونم) میگفت امسال 100% تکمیل ظرفیت میگیرن چون خیلی از دانشگاها باید ظرفیتشون تکمیل شه!!!
![]()
دوباره سلام به همه.godfather نوشته شده:سلام خوبي؟zhina نوشته شده:چرا دروغ میگید؟ اخر شهریور دفترچه ها میاد!!! شایعه نکنید چیزی که وجود نداره!!!!
![]()
تا 11 شهریور باید صبر کنیم!!! این جور که من از مدیر اموزش یکی از دانشگاهای اصفهان شنیدم(راست و دروغشو نمیدونم) میگفت امسال 100% تکمیل ظرفیت میگیرن چون خیلی از دانشگاها باید ظرفیتشون تکمیل شه!!!
![]()
نمره كل من 5025 شده ، تكميل ظرفيت قبول مي شم؟

من کسی رو نا امید نکردم.با توجه به اطلاعاتی که از ترازهای رشته های مختلف و دانشگاه های مختلف دارم نظرمو دادم.تجربم هم تو کنکور دادن و تکمیل ظرفیت به اندازه کافی بالا هست.من کی هستم که بخوام کسی رو نا امید کنم.امید همه باید به خدا باشه.در حالی که همینجا بارها افرادی بودن که منو هم ناامید کردن.amin.omrani نوشته شده:سلام
دوستان اگر تکمیلی در کار باشه بر اساس انتخاب اول شما انجام میشه شما تراز آخرین فرد قبول در انتخاب اولتون رو در نظر بگیرید و با تراز خودتون مقایسه کنید حالا اگه ترازتون 4900 هم باشه و تراز آخرین فرد قبول در انتخاب اولتون 5000 باشه شما احتمال قبولی دارین و حدودا 30 درصد تعداد قبولی اولیه تکمیل اعلام میشه دوستان اگه اطلاع ندارید الکی با اظهاراتتون بقیه رو ناراحت نکنید حالا اگه ترازتونم 7500باشه یا بالاتر
سلام آقا مهدی.mehdi4604 نوشته شده:دوستان یه نگاهی به کارنامه من بندازین
من شانسی دارم؟
این هم لینک کارنامه:::
http://mehdi4604.persiangig.com/karnameh.JPG
سلامamin.omrani نوشته شده:سلام
دوستان اگر تکمیلی در کار باشه بر اساس انتخاب اول شما انجام میشه شما تراز آخرین فرد قبول در انتخاب اولتون رو در نظر بگیرید و با تراز خودتون مقایسه کنید حالا اگه ترازتون 4900 هم باشه و تراز آخرین فرد قبول در انتخاب اولتون 5000 باشه شما احتمال قبولی دارین و حدودا 30 درصد تعداد قبولی اولیه تکمیل اعلام میشه دوستان اگه اطلاع ندارید الکی با اظهاراتتون بقیه رو ناراحت نکنید حالا اگه ترازتونم 7500باشه یا بالاتر