منم دانشگاه روزانه چمران قبول شدم واي يه حالي ميدي دانشگاه قبول شدن كه نگو
مدیر انجمن: fatemi
عجب شیرینی خوشمزه ایی ...eymanopera نوشته شده:بازم سلام یادم رفت تبریک بگم به همه دوستان تبریک می گم مبارک باشه راستی یادم رفت شیرینی بدم این شیرینی شما
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

morteza01 نوشته شده:سلام منم اموزشكده فني وحرفه اي پسران تفت قبول شدم و تهرانیم؟؟
آقا پیمان میخوام بدونم آموزشکده خوبی هست اساتید خوبی داره یا سطح دانشکده
چجوری اصلا برم یا اگه نرم محروم میشم یا نه ؟تو رو خدا آقا پیمان
کمکم کنین در ضمن خوابگاه داره و شهریه دانشکده چقدر میشه؟
تو رو خدا جواب بدین.![]()
![]()

نه ولی میتونید با بچه ها چند نفر بشید و خونه بگیریدHamoon نوشته شده:آقا تو رو خدا شبانه خوابگاه میدن ؟

سلام خدمت اقا پیمان عزیز من شهر خودم یاسوج قبول شدم ممنونم از لطفتpeyman نوشته شده:عجب شیرینی خوشمزه ایی ...eymanopera نوشته شده:بازم سلام یادم رفت تبریک بگم به همه دوستان تبریک می گم مبارک باشه راستی یادم رفت شیرینی بدم این شیرینی شما
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نگفتی کجا قبول شدی
RAPBARAN نوشته شده:اقایون تو دفترچه نوشته مجموع شهریه شبانه 190 هزار تومن اگه کار اموزی داشته باشی چرا می گید 300![]()
![]()
![]()

آرایش دروس ترم ها در همه دانشگاهها یکی نیست ولی تقریبا 80% همه جا شبیه همینهeymanopera نوشته شده:اقا پیمان ترو خدا به این سوالم جواب بدین هرکدوم از مدیرای سایت هم می دونن جواب بدن من یه لیستی از دروس کاردانی منظورم ارایش ترمی هست ایا برای همه همینه
این لینشه
http://www.raja.ac.ir/chart_computer.asp
شبانه هست123456y نوشته شده:سلام دوستان من از ذوق زدگی نمیدونم چی باید بگم!!! به همه تبریک میگم
من این دانشگاه قبول شدم
كامپيوتر/اموزشكده فني وحرفه اي پسران استانه اشرفيه
کد رشته قبولي=3298
شبانه هست یا روزانه؟
خواهشا اگه کسی دربارش اطلاعاتی من روزه دار رو از دلشوره دربیاره
یعنی من و شما یه دانشگاه قبول شدیم؟!! من استانه قبول شده ولی رفتم کد دانشگاه رو دیدم نوشته بود شبانهHamoon نوشته شده:سلام بچه ها نتایج اومد برید ببینید چیکار کردید
من قبول شدم آستانه اشرفیه روزانه خودم کرجم اما دوست دارم برم
بچه های اساتید سایت دانشگاه خوبی هستش ؟
ممنون