mohem
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- سعید شیطونه
- سرباز پرافتخار سایت
- محل اقامت: تهران-صادقیه
- تماس:
-
masoud khafan
- کاربر متوسط

سلام
مسعود جان منم این طوری شنیدم.
در مورد استخدام در شرکتهای دولتی که مطمئن هستم اولویت اول با سراسری ,بعد آزاد و بعد غیر انتفاعی هستش.
ولی در کل همش یه چیزه چرا اهمیت میدین؟؟؟
مثلا ببین شما در رشته مهندسی نرم افزار (آزاد) باید 94 واحد پاس کنی ولی در علمی کاربردی و سراسری و غیر انتفاعی 72 واحد؟؟؟؟
اینجا هیچ چیز حساب کتاب نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مسعود جان منم این طوری شنیدم.
در مورد استخدام در شرکتهای دولتی که مطمئن هستم اولویت اول با سراسری ,بعد آزاد و بعد غیر انتفاعی هستش.
ولی در کل همش یه چیزه چرا اهمیت میدین؟؟؟
مثلا ببین شما در رشته مهندسی نرم افزار (آزاد) باید 94 واحد پاس کنی ولی در علمی کاربردی و سراسری و غیر انتفاعی 72 واحد؟؟؟؟
اینجا هیچ چیز حساب کتاب نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
masoud khafan
- کاربر متوسط

سلام به همه
من خودم مدرکم از دانشگاه آزاد هستش لازم دونستم 2 نکته رو بگم
1:چند وقط پیش ما(من و یکی از دوستانم) خواستیم یه حرکتی بزنیم و یه شرکتی دستو پا کنیم ما رفتیم مرکز قسمتی که باید مجوز کارمونو میدادن گفت حداقل مدرکت باید کارشناسی و به تاییدسازمان سنجش و وزارت علوم باشه
بله دوستان فقط مهر سنجش رو قبول دارند به همین سادگی حالا می خواد علمی کاربردی باشه می خواد غیره انتفاعی تو خونه اجاره ای باشه حالا می خواد هر چی باشه فقط سارمان سنجش و وزارت علوم باشه
2:من و باز یکی از دوستان رفتیم برای استخدامی تو جا های دولتی اولین سوالی که میپرسند اینکه مدرک مورد تایید وزارت علوم یا همون سازمان سنجش هست یا نه؟اگه نیست که خوش اومدی
ببینید آزاد هم خوبه ولی بعضی جا ها مثل همون مجوز گرفتن به درد سطل آشغال می خوره من اصلا فکر شو نمیکردم که به آزاد گیر بدند
امیدوارم که به دردتون خورده باشه
من خودم مدرکم از دانشگاه آزاد هستش لازم دونستم 2 نکته رو بگم
1:چند وقط پیش ما(من و یکی از دوستانم) خواستیم یه حرکتی بزنیم و یه شرکتی دستو پا کنیم ما رفتیم مرکز قسمتی که باید مجوز کارمونو میدادن گفت حداقل مدرکت باید کارشناسی و به تاییدسازمان سنجش و وزارت علوم باشه
بله دوستان فقط مهر سنجش رو قبول دارند به همین سادگی حالا می خواد علمی کاربردی باشه می خواد غیره انتفاعی تو خونه اجاره ای باشه حالا می خواد هر چی باشه فقط سارمان سنجش و وزارت علوم باشه
2:من و باز یکی از دوستان رفتیم برای استخدامی تو جا های دولتی اولین سوالی که میپرسند اینکه مدرک مورد تایید وزارت علوم یا همون سازمان سنجش هست یا نه؟اگه نیست که خوش اومدی
ببینید آزاد هم خوبه ولی بعضی جا ها مثل همون مجوز گرفتن به درد سطل آشغال می خوره من اصلا فکر شو نمیکردم که به آزاد گیر بدند
امیدوارم که به دردتون خورده باشه
مرسی آقای مسعود، بله دقیقا همین طوره که شما می گید، سراسری حتی غیرانتفاعیشم در مملکت ما بیشتر براش ارزش قائلند، چون همه می گن بالاخره سراسریه و آزاد رو یه جورایی پولکی و ... به حساب میارن، مهم همون کارشناسی کامپیوتره با مهر سازمان سنجش، دیگه خیلی کاری ندارند چند واحد پاس کردی و سر مدرکت مهندسی داره یا نداره...
وسیع باش، تنها و سخت ...
- سعید شیطونه
- سرباز پرافتخار سایت
- محل اقامت: تهران-صادقیه
- تماس:
پس با این حساب مدرکمون (ازاد یزد خوندم)به درد سطل اشغالم نمیخوره
بابا اول یه موقعیت کاری تو این زمونه جامعه نشون بدید به ما بعد بگید مدرک . الان که نه استخدامی نه ......
تازه منت بزارن قرارداد ی یه جا مشغول شی ما الان فقط دنبال درسیم اما خداییش اینده درس خوندنمون مبهمه که با مدرکش چیکار کنیم حالا
نمیگم درس خوندن و مدارک بالاتر بده اما خدایی من که 2 سال ازاد خوندم کلی پول خرج کردم الانم باید یا برم خدمت یا خدا بخواد قبول شیم دانشگاه همین نه کاری نه فرصتی ....
اما دوستم درس نخوند 2 سال سریازی هم نرفت رفت جوشکاری الان هم مغازه داره (اجاره ای)هم اوستا کار شده هم یه ماشین زیر پاشه
تو کشور ما کی به درس اهمیت میده
پول و پارتی
پارتی داشته باش مهر سازمان سنجش خر کیه بابا 
بابا اول یه موقعیت کاری تو این زمونه جامعه نشون بدید به ما بعد بگید مدرک . الان که نه استخدامی نه ......
تازه منت بزارن قرارداد ی یه جا مشغول شی ما الان فقط دنبال درسیم اما خداییش اینده درس خوندنمون مبهمه که با مدرکش چیکار کنیم حالا
نمیگم درس خوندن و مدارک بالاتر بده اما خدایی من که 2 سال ازاد خوندم کلی پول خرج کردم الانم باید یا برم خدمت یا خدا بخواد قبول شیم دانشگاه همین نه کاری نه فرصتی ....
اما دوستم درس نخوند 2 سال سریازی هم نرفت رفت جوشکاری الان هم مغازه داره (اجاره ای)هم اوستا کار شده هم یه ماشین زیر پاشه
تو کشور ما کی به درس اهمیت میده
پول و پارتی
-
masoud khafan
- کاربر متوسط

اطلاعات مفید
با سلام دوستان
من در این سایت یکسری اطلاعات مفید براتون گذاشتم که میتونین ببینین.
امیدوارم که بتونین استفاده کنید.تمام اطلاعات قابل دانلود میباشد
نمونه کارنامه های 85 هم هست
http://www.persianmehr.com/Karshenasi.html
http://www.persianmehr.com
من در این سایت یکسری اطلاعات مفید براتون گذاشتم که میتونین ببینین.
امیدوارم که بتونین استفاده کنید.تمام اطلاعات قابل دانلود میباشد
نمونه کارنامه های 85 هم هست
http://www.persianmehr.com/Karshenasi.html
http://www.persianmehr.com
-
masoud khafan
- کاربر متوسط