لطفا اساتید من هم راهنمایی کنند یکم غمگینم
رتبه من شده 10264 و بومی مشهد هستم میخواستم بدونم احتمال قبول شدنم در یکی از غیر انتفاعی های مشهد هست .
متشکر

سلامdvb_hamed نوشته شده:فكر كنم اكثريت دوست داريم يكي از اعضاي سايت يا مديران انجمن بياد به ما بگه شما با اين رتبه كه اوردي 100% همين جايي كه انتظار داري قبولي!!!
من هم از صبح هي كانكت ميشم ببينم چيز جديدي كسي گفته يا نه ولي باز هم ميبينم كه دوستان دنبال يه حرف 100% درست ميگردن يا بعضي ها هم تنشون واسه تير خلاص ميخواره
به خدا توكل كنيد و بس
اگه يكم باور به نيروي ماورا و خداي قادر داشته باشيد،اين خيال نميتونه زياد دور از زهن باشه كه مثلا نفر اخر كه مجاز شده علم و فرهنگ تهران قبول بشه(البته اگه معدلش بالاي 14 باشه)
بابا خدا رو تو اين ماه دسته كم نگيريد.
خودت رو عذاب نده با فكر و خيال.بسپار به اوستا كريم.هرچي قسمتت باشه همونه.اخه تو تلاشت رو كردي و فقت مونده بركت كه تو توش هچ كاراي
همه دنيا بخواد و تو بگي نه ، نخواد و تو بگي اره تمومه
بله دوست عزیزnavid10000 نوشته شده:سلام خسته نباشین من دیروز عضو شدم
لطفا اساتید من هم راهنمایی کنند یکم غمگینم![]()
رتبه من شده 10264 و بومی مشهد هستم میخواستم بدونم احتمال قبول شدنم در یکی از غیر انتفاعی های مشهد هست .
متشکر

DrXoX نوشته شده:قم،گرمسار،قزوین،شمالye-d0ost نوشته شده:سلام كسي هست كه من رو راهنمايي كنه ؟
آخه من حس مي كنم با توجه به درصدهايي كه زدم و با مقايسه كارنامه دوستان رتبم خيلي كمتر شده و اينكه آيا مي شه كاري كرد كه دوباره بررسي بشه؟![]()
20/00 فرهنگ ومعارف اسلامي
48/33 زبان وادبيات فارسي
سفيد زبان خارجي
سفيد رياضي وامار
46/66 زبان تخصصي
28/88 مدارمنطقي
6/66 برنامه سازي كامپيوتر
46/66 دروس تخصصي نرم افزار
سفيد دروس تخصصي سخت افزار
رتبه در گرايش 1( بدون سهميه ) 1762
واينكه با توجه به اين رتبه به چه ترتيبي مي شه شهر ها رو انتخاب كرد (من بومي تهرانم)
خواهش مي كنم هر چه سريع تر جواب منو بدين
شما با این رتبه شانس قبولی در موسسه غیرانتفاعی خیام رو هم دارینmanager_66 نوشته شده:سلام من با رتبه 2994کجاها میتونم تو مشهد قبول شم؟
ایا در خیام احتمال قبولی هست ؟![]()
اگه خیام نشد شما کدم دانشگاه در مشهد رو پیشنهاد میکنید (از لحاظ امکانات و سطح علمی کادر علمی دانشگاه) ؟

علوم و فنون ==>2609،3131Freedman نوشته شده:DrXoX نوشته شده:سلامFreedman نوشته شده:سلام! چشمون روشن زیر 2000 می پریدیم شدیم 3900! هنوز تو شوکم! دوستان غیر انتفاعی آمل- شمال تا چه رتبه ای می گیره؟ با این رتبه پیشنهاد می کنین کجا رو بزنم؟ بومی سمنان هستم اما نمی خوام سمنان باشم. کاردانیم اینجا بود کافیه!!! شهرهای اطراف سمنان مثل آمل رو ترجیح می دم. نظرم رو آمل شمال بود که رتبم شد این! حالا چی می شه؟
شمال_آمل==>1300،1600،3400
البته اینا آخرین رتبه ها نیستند و همین طور با توجه به اضافه شدن چند غیر انتفاعی در شمال کشور شانس قبولی شما هم بالاست.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی! اما می خواستم بدونم مراکز دیگه ی شمال تو چه سطحی هستن؟ علوم و فنون مازندران تو کدوم شهر؟ تا چه رتبه ای می گیره؟ آمل- آمل خیلی سطحش پایین تر از شمال - آمل هست؟

بله می تونید به بعضی از غیر انتفاعی های مشهد امیدوار باشیدnavid10000 نوشته شده:سلام خسته نباشین من دیروز عضو شدم
متشکر
mojtabapc نوشته شده:بله دوست عزیزnavid10000 نوشته شده:سلام خسته نباشین من دیروز عضو شدم
متشکر
ماشالله مشهد که چپ و راست مثل قارچ موسسه های غیرانتفاعی زده!!!
به قول دوستان هر استادی برای خودش در مشهد یک موسسه غیرانتفاعی زده![]()
پس شانس بسیار بالایی برای شما و کلیه داوطلبان در موسسات مشهد و استان خراسان وجود داره![]()
نگران نباش
خیلی ممنونDrXoX نوشته شده:بله می تونید به بعضی از غیر انتفاعی های مشهد امیدوار باشید
تکمیل ظرفیت همیشگی نیستNamiha-84 نوشته شده:بچه ها كسي ميتونه كمك كنه...
اگر امسال تكميل ظرفيت داشته باشيم حدودا كي هستش؟؟