http://img198.imageshack.us/img198/6889/17658392.jpg

یعنی اینقدر وضعم خرابه که کسی جواب نمیده؟rwww نوشته شده:دوستان من با رتبه 7200 این شهر ها رو انتخاب کردم! نظرتون چیه؟
1- روزبه زنجان
2-صائب ابهر
3-سبلان اردبیل (سال اول پذیرش)
4-نهاوند همدان ( پارسال تا حدود 7000 گرفته)
5-عین الفضات میانه (سال اول پذیرش)
6-لامعی گرگانی گرگان (سال اول پذیرش)
7-بصیر ابیک (سال اول پذیرش)
8-اسرار مشهد
9-فردوس مشهد
10-آق قلا گلستان
دوستان فکر میکنید تو 5 انتخاب اول کدوم یک از شانس بالاتری دارم؟؟ و 5 انتخاب دوم؟
مسافت برای من مهم نیست تو استانهای بالای تهران تا شمال کدوم گزینه از نظر شما بهترینه برای من؟
خواهشا جواب منو بدین...matin724 نوشته شده:من سخت افزار هستم .رتبم 1650 شده. دوتا انتخاب اولم سپاهان و صفاهان(اصفهانی هستم) اتنخابهای بعدی ساوه و بعدش هم علوم فنون مازندران را می زنم. اما اطلاعاتی در مورد بقیه اش ندارم. نمیدونم کدوماش خوبه. لطفا راهنمایی کنید....را نمیدونم کجا بزنم. میخام خوب باشه . اینم دانشگاههای سخت افزار:
صفاهان
سپاهان
فخر رازی ساوه
علوم و فنون مازندران.
ایوانکی
بهار مشهد
پارسا بابلسر
خاوران مشهد
جهاد دانشگاهی کرمانشاه
خراسان مشهد
خیام مشهد
شمال امل
صنعتی قائم
علامه دهخدا قزوین
علامه نوری
فخر رازی ساوه
کاسپین قزوین
میرداماد گرگان

سلامSAEEDmogadamy نوشته شده:سلام دوستان من در رشته کامپیوتر گرایش1 مجاز شدم به نظر تون امیدی هست ؟ چی کار کنم تا حتما بعد انتخاب رشته هم قبول شم؟
نمره کل:550
رتبه داوطلب در سهميه :29744
رتبه داوطلب بدون سهميه :29853
آخرين رتبه مجاز در سهميه :42969
نتيجه در سهميه : مجاز
نظرتون چیه؟

maedehj نوشته شده:سلام یه سوال. اگه بعدا بخوایم برای تحصیل خارج از کشور اقدام کنیم آیا این دانشکده های فنی که تربیت دبیر هستند نسبت به دانشگاه های عادی تفاوتی براشون قائل میشن یعنی امکان داره چون اینا تربیت دبیرن مدرکشو قبول نکنن؟برای این موضوع دانشگاه های غیرانتفاهی بهتر نیست یا اصلا تفاوتی نمی کنه؟

سلامantoniuce نوشته شده:سلام دوستان گرامی.
من شهرکردم میخواستم بینیم با رتبه 252 شیرار شبانه را بزنم یا کرمان؟ لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟ از نظر سطح علمی و مکان و امکانات؟ با تشکر

سلامDIGITAL نوشته شده:دوستان من رتبم 1400 شده میشه بگین امکانش هست که من شبانه قبول شم؟ (با توجه به اینکه 80% ظرفیتها برای بومی هاست امیدی نیست نه؟)

سلامnatasha نوشته شده:با سلام
به نظر شما با رتبه 7500 می شه سمنان قبول شد ؟ و اینکه دانشگاه گرمسار حدودا تا چه رتبه ای قبول می کنه؟

بله می تونید به قبولی در تعداد محدودی از غیر انتفاعی ها امیدوار باشیدfarshidb_s نوشته شده:سلام دوستان
از اینکه بین شما درسخون ها هستم احساس خجالت میکنم.![]()
من فقط برای طنز رفتم سر جلسه حتی دفترچه هم خودم پست نکردم![]()
ولی حالا پشیمونم و میخواستم ببینم امیدی به قبولی هست برام یا نه..![]()
مکانش اصلا مهم نیست.. ساکن تهران هستم ، رتبه : 10670...
شما هم می تونید به قبولی در تعداد محدودی از غیر انتفاعی ها امیدوار باشیدfarrokhisoft نوشته شده:با سلام
میگن که امسال ظرفیت ها رفته بالا و تا رتبه 14000 امید داشته باشن من با رتبه 12646 امی داشته باشم؟؟
میشه بگین با این رتبه میشه از کدوم غیر انتفاعی قبول بشم؟؟
فرقی نداره فقط قبول بشم میرم میخونم ؟؟
با تشکر از تمامی بچه های کارشناسی

دانشگاههایی که 100 درصد احتمال قبولی دارید(غیر از غیر انتفاعی هایی که امسال اضافه شده)alireza_0027 نوشته شده:سلام
من رتبم 7300 ایا امکان قبولی دارم
من قزوینم کجا ها نزدیک به شهرم امکان قبولی داره ؟؟
میخوام 100 قبولشم کجا رو بزنم
ممنون میشم کمکم کنید مرسی