سلام به همه دوستای عزیز
من میخوام از بچه هایی که درس پروژه دوره کاردانی پیوسته رو گذروندن یه سوالی بکنم:
من میخوام بدونم واسه پروژه پایان ترم کاردانی تا چه حد به زمینه علمی فرد بستگی داره؟
من راستش تو این 2 سال هیچوقت بدنبال افزایش توان علمی خودم نبودم حالا هم قراره 89 کنکور سراسری بدم و دو ترم دیگه دارم...من یه کم vb بلدم همین و زبانهای دیگه هم در سطح پایین.
من جمعا 30 واحد دارم که 15 تا واسه ترم 5 و 15 تا واسه ترم 6 میمونه با این حساب با حجم درسا و کنکور 89 و پروژه واسه ترم بهمن من چکارکنم؟
بشینم یه زبان برنامه نویسی(وب یا کاربردی) یاد بگیرم مثلا php
یا پروژه اونقدر سنگین نیست که من تمام وقتمو بزارم واسه یادگیری آخه کنکورم باید بدم !!!و سطح دروس تخصصیم پایینه!
در ضمن با این وضعیت که همه چی قر و قاطی شده و بدلیل مسائل روحی و...واسه کنکور سراسری میتونم بخونم و قبول شم؟؟؟منتظرم حتما جوابمو بدین.
سوال در مورد پروژه و زمینه علمی و کنکور
مدیر انجمن: rosa_127
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
Re: سوال در مورد پروژه و زمینه علمی و کنکور
سلامmatrix نوشته شده:سلام به همه دوستای عزیز
من میخوام از بچه هایی که درس پروژه دوره کاردانی پیوسته رو گذروندن یه سوالی بکنم:
من میخوام بدونم واسه پروژه پایان ترم کاردانی تا چه حد به زمینه علمی فرد بستگی داره؟
من راستش تو این 2 سال هیچوقت بدنبال افزایش توان علمی خودم نبودم حالا هم قراره 89 کنکور سراسری بدم و دو ترم دیگه دارم...من یه کم vb بلدم همین و زبانهای دیگه هم در سطح پایین.
من جمعا 30 واحد دارم که 15 تا واسه ترم 5 و 15 تا واسه ترم 6 میمونه با این حساب با حجم درسا و کنکور 89 و پروژه واسه ترم بهمن من چکارکنم؟
بشینم یه زبان برنامه نویسی(وب یا کاربردی) یاد بگیرم مثلا php
یا پروژه اونقدر سنگین نیست که من تمام وقتمو بزارم واسه یادگیری آخه کنکورم باید بدم !!!و سطح دروس تخصصیم پایینه!
در ضمن با این وضعیت که همه چی قر و قاطی شده و بدلیل مسائل روحی و...واسه کنکور سراسری میتونم بخونم و قبول شم؟؟؟منتظرم حتما جوابمو بدین.
معمولا اساتید از اول ترم تو برد ها اعلام می کنند که چه پروژه هایی رو مد نظر دارن.
باید به پروژه نگاه کنی.
اما معمولا یا سایت می دن یا سی دی آموزشی یا یه موضوع پژوهشی.
واسه سایت php یا asp
واسه سی دی کاتالوگ mmb یا flash
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
ممنون پیر کاردانی عزیز.
من منظورم این بود واسه طراحی سایت من هیچی از php و...نمیدونم پس چجوری پروژه کار کنم؟
لازمه بشینم مثلا php یاد بگیرم درسته؟
حالا با حجم درسا و کنکور سراسری 89 من به کدومش برسم؟
سوالم اینه کلا پروژه پایان ترم چقدر وقتمو میگیره؟؟ارزششو داره وقت بزاری براش و یه زبان برنامه نویسی یاد گرفت؟؟
نمیدونم به کدومش برسم
من منظورم این بود واسه طراحی سایت من هیچی از php و...نمیدونم پس چجوری پروژه کار کنم؟
سوالم اینه کلا پروژه پایان ترم چقدر وقتمو میگیره؟؟ارزششو داره وقت بزاری براش و یه زبان برنامه نویسی یاد گرفت؟؟
نمیدونم به کدومش برسم
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
سلامmatrix نوشته شده:ممنون پیر کاردانی عزیز.
نمیدونم به کدومش برسم
در حدی که بخوای یه سایت بزنی و نمره ات رو بگیری آسونه.
مخصوصا php که تا دلت بخواد قالب آماده و کد و هزار تا چیز دیگه داره.
بهتره از یکی از دوستات که کمک کار کرده یا از بچه های ترم بالایی کمک بگیری.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی