خبر خوب برای زیر 10000
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- سعید شیطونه
- سرباز پرافتخار سایت
- محل اقامت: تهران-صادقیه
- تماس:
-
Ramin
بچه ها به یک چیزی توجه کردین ؟ ::
بر اساس این گزارش در مرحله اوليه حدود 250 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شده و پس از آن حدود 32 هزار نفر پذيرفته ميشوند.
یعنی اینکه حدود 218 هزار نفر بفرمایند واسه ساله بعد تا دوباره یک بلایی به سرشون بیاریم که دیگه واسه ما اعتراض و تحصن نکنند !!!!!!
دوستان من نمیخوام نا امیدتون کنم ولی مطمئنن رتبه های بالای 5000 دیگه باید برن واسه سال بعد ! تازه پر پرش گفتم 5000 . امسال یجوریه که همه تمام انتخاباشون رو زدن حتی اونی که 33000 شده !! ببین چی کار کردن که همه امید به قبولی دارن . به خدا شاید باورتون نشه یکی از دوستان من 30 هزار شده رفته کلی پول مشاوره داده و انتخاب رشته کرده و یجوری میگه من 100 درصد قبولم که ....
میترسم بشینم دوباره 3 ماه واسه آزاد بخونم و دوباره همین بلا رو سرم بیارن . یک دفعه میبینی سر امتحان نشستی و به جای ++C و ویژوال بیسیک باید جاوا و PHP بزنی !!! به جای ساختمان داده ها باید طراحی الگوریتم بزتی ! بجای ذخیره و بازیابی سوالها رو از مدارک +A طرح کنند .... و دوباره 3 ماه دیگه به جون کندن هات اضافه بشه ! دوباره آزاد 83 تکرار شه !
این روزها زندگی واسم جهنم شده ببخشید که این حرفها رو زدم . انشاالله همتون قبول شید . من که 19 شهریور باید برم خدمت
بر اساس این گزارش در مرحله اوليه حدود 250 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شده و پس از آن حدود 32 هزار نفر پذيرفته ميشوند.
یعنی اینکه حدود 218 هزار نفر بفرمایند واسه ساله بعد تا دوباره یک بلایی به سرشون بیاریم که دیگه واسه ما اعتراض و تحصن نکنند !!!!!!
دوستان من نمیخوام نا امیدتون کنم ولی مطمئنن رتبه های بالای 5000 دیگه باید برن واسه سال بعد ! تازه پر پرش گفتم 5000 . امسال یجوریه که همه تمام انتخاباشون رو زدن حتی اونی که 33000 شده !! ببین چی کار کردن که همه امید به قبولی دارن . به خدا شاید باورتون نشه یکی از دوستان من 30 هزار شده رفته کلی پول مشاوره داده و انتخاب رشته کرده و یجوری میگه من 100 درصد قبولم که ....
میترسم بشینم دوباره 3 ماه واسه آزاد بخونم و دوباره همین بلا رو سرم بیارن . یک دفعه میبینی سر امتحان نشستی و به جای ++C و ویژوال بیسیک باید جاوا و PHP بزنی !!! به جای ساختمان داده ها باید طراحی الگوریتم بزتی ! بجای ذخیره و بازیابی سوالها رو از مدارک +A طرح کنند .... و دوباره 3 ماه دیگه به جون کندن هات اضافه بشه ! دوباره آزاد 83 تکرار شه !
این روزها زندگی واسم جهنم شده ببخشید که این حرفها رو زدم . انشاالله همتون قبول شید . من که 19 شهریور باید برم خدمت
ببين rtech ( آقا/خانم) از حدود 32000 كه شما فرموديد 7000 تاشون ميره واسه تربيت معلم و
تنها سهميه بچه هاي اصليه كامپيوتر 24000 ميشه و در ضمن امسال كنكور آزاد سخته مثله
كنكور 83 كه بچه هاي قديم مي گفتن خيلي سخت بوده . حالا خدا هم اون بالاست قسمت هر
كسي يه چيزيه ديگه يكي در بياد يكي بخونه واسه سال بعد ............ شكرت خدا بازم شكرت
نگذان نباش فكر زيادي مغزتو پير ميكنه بعد وقتي ان شاءالله در اومدي مي خواي با مغر پير
مهندسي بگيري؟؟؟
تنها سهميه بچه هاي اصليه كامپيوتر 24000 ميشه و در ضمن امسال كنكور آزاد سخته مثله
كنكور 83 كه بچه هاي قديم مي گفتن خيلي سخت بوده . حالا خدا هم اون بالاست قسمت هر
كسي يه چيزيه ديگه يكي در بياد يكي بخونه واسه سال بعد ............ شكرت خدا بازم شكرت
نگذان نباش فكر زيادي مغزتو پير ميكنه بعد وقتي ان شاءالله در اومدي مي خواي با مغر پير
مهندسي بگيري؟؟؟
-
Ramin
چه جمله ی قشنگی نوشتین آقا رامین، حس زیباتون تحسین برانگیزه،rtech نوشته شده: خدایا داده و نداده ات را شکر ! که داده ات نعمت است ، نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان .
ان شاءالله که امسال قبول شید ، اگرم خدای نکرده قسمت نشد امیدتون به تلاش و توکلتون به خدا باشه، رتبه ی اول کنکور سراسری امسال در رشته ی زبان ، سرباز بودند.
منم پایه ام چطوره یه گروه تروریستی راه بندازیم! مگه ما از طالبان چی کم داریم؟!amin نوشته شده:یچه ها منم بازی؟
من که می رم دانشگاه کرکوک عراق برای درس خوندن ، از اونجا اسلحه قاچاق میارم
می دم به سعید یا فروغ خانم ، میاره تو بازار کلی پول به جیب می زنیم
50-50
پیمان هم مارو مدیریت میکنه
اصلا چطوره یه تالار دیگه با موضوع "قاچاق و دانشگاه" راه اندازی کنی؟
اسم گروهم میزاریم طالبان - ورژن کارشناسی!
برای شروع با گروگانگیری چطورید ؟ گروگانا ژاپنی باشن خوبه ؟
-
masoud khafan
- کاربر متوسط

سلام به همه دوستان عزيزم عيد همتون مبارك باشه
اميدوارم كه امين جان يه تجديد نظري در مورد عكسشون بكنن من كه وقتي اين عكسو ديدم ياد قصاباي تو كارتونا افتادم !! (البته امين جان بايد ببخشين
)
شيرين جان منم باهات موافقم!شیرین نوشته شده:آقا امین شما اینقدر ترسناک بودین من نمی دونستم؟ من یکی که می ترسم بعد ازین جواب شما رو بدم
اميدوارم كه امين جان يه تجديد نظري در مورد عكسشون بكنن من كه وقتي اين عكسو ديدم ياد قصاباي تو كارتونا افتادم !! (البته امين جان بايد ببخشين
آقا امین شما اینقدر ترسناک بودین من نمی دونستم؟ من یکی که می ترسم بعد ازین جواب شما رو بدم
ای بابا ، ما اینجا فقط یدونه هنرمند نداریم که لااقل که ارزش کار داوینچی رو درک کنهشيرين جان منم باهات موافقم!
اميدوارم كه امين جان يه تجديد نظري در مورد عكسشون بكنن من كه وقتي اين عكسو ديدم ياد قصاباي تو كارتونا افتادم !! (البته امين جان بايد ببخشين )
بابا داوینچی کلی رواین تصویر کار کرده، بنده خدا موهاش سفید شد تا اینو از من بکشه(چه روزایی بود یادش بخیر)
اسم این کار رو هم خدابیامرز گذاشته بود مونالیزا ، اما بعدها به مونارضا تغییر پیدا کرد
البته این شاهکار نقاشی اولش اینجوری بوده ، بعدها به علت تغییرات آب و هوایی و رطوبت و ... اینجوری شده :
http://www.cartage.org.lb/en/themes/art ... naliza.jpg
http://www.cartage.org.lb/en/themes/art ... naliza.jpg