سلام.من کتاب های مدرسان شریفو کامل خوندم با اینکه کتابای مقسمی رو داشتم ولی چون کلاسای مدرسان شریفو می رفتم و آزموناشو میدادم وبه علت حجم زیاد کتابای مقسمی اونارو نخوندم مگر جاهایی که از این یکی کتابا متوجه نمی شدم.تو این فرصت باقی مونده ایا باید اونارم یه مرور سر سری کنم یا بی خیالش شم؟؟در ضمن می خوام یه نگاهی هم به کتابای فهیمی و رانکوهی(سیستم و ذخیره)
کنم .نظر شما چیه ؟لطفا سریع راهنماییم کنید تا برنامه ریزی کنم.ممنون.
کتاب های مدرسان شریف یا مقسمی؟؟؟
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
- پیر کاردانی
- كاربر عالي

- محل اقامت: قطعه ای از بهشت
Re: کتاب های مدرسان شریف یا مقسمی؟؟؟
سلامNeda_KK نوشته شده:سلام.من کتاب های مدرسان شریفو کامل خوندم با اینکه کتابای مقسمی رو داشتم ولی چون کلاسای مدرسان شریفو می رفتم و آزموناشو میدادم وبه علت حجم زیاد کتابای مقسمی اونارو نخوندم مگر جاهایی که از این یکی کتابا متوجه نمی شدم.تو این فرصت باقی مونده ایا باید اونارم یه مرور سر سری کنم یا بی خیالش شم؟؟در ضمن می خوام یه نگاهی هم به کتابای فهیمی و رانکوهی(سیستم و ذخیره)
کنم .نظر شما چیه ؟لطفا سریع راهنماییم کنید تا برنامه ریزی کنم.ممنون.
اگر مباحث رو واقعا خوندی از روی کتاب های مدرسان و فهمیدی اصلا احتیاج به مرور نیست.
نه کتاب های مقسمی نه کتاب های فهیمی و رانکوهی اصلا حرفش و نزن.
شما چون مباحث رو بلدی بشین تست زدن.
تست های مختلف حل کن.
جایی به مشکل خوردی به کتاب های مقسمی مراجعه کن.کتاب مدرسان کتاب فهیمی.
اینجوری مرور هم کردی. نه اینکه بشینی از اول کتاب ها رو بخونی.
مطلبی که بلد هستی دلیلی نداره دوباره بخونی.
هر جا مشکلی خوردی برو کتاب های مقسمی همون مبحث نهایتش 4 تا تست همون مبحث رو هم بزن.
بتونی تست های کتاب های مقسمی رو هم بزنی که دیگه آخرشه.
زیاد خوندن زیاد فهمیدن نمیاره.
چون نوع ادبیات این کتاب ها با هم فرق می کنه. واسه همین بهتره با یکی که خوندی به اون یکی فقط مواقعی که یاد نمی گیری مراجعه کنی.
کاری که قبلا می کردید و بهترین کار بوده.
پس مطمئن باشید.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری
تا تلاشی دیگر
یا علی
تا تلاشی دیگر
یا علی
Re: کتاب های مدرسان شریف یا مقسمی؟؟؟
اگر درست فهمیده باشم شما کتابهای مقسمی رو کامل نخوندید و فقط بعضی جاها یه نگاهی بهشون انداختید
منم برعکس کار شما رو کردم و کتابهای مقسمی رو فول خوندم .
در هر دو انتشارات مباحث برنامه نویسی + ساختمان داده + مدار منطقی + ذخیره تا 99 درصد شبیه هم تدریس شده ولی درس سیستم عامل کلا فرق میکنه . من خودم سیستم رو از روی کتاب مقسمی و فهیمی خوندم و به نظر من با اینکه کتاب فهیمی حجمش زیاده ولی یه جورایی آسون هست. البته اگر فصل 7 و 14 رو نخونید کتاب فهیمی خیلی ساده تر از کتابهای دیگه میشه
البته اخر کتاب سیستم عامل مدرسان خلاصه ای از کتاب فهیمی گفته شده .
شما تو این چند روز هر چیزی رو که یاد گرفتی مرور کن . یادگیری مطالب جدید صد درصد اشتباهه
شاید از مطالبی که تا حالا نخوندی سوال بیاد ولی شما با درست جواب دادن به تستهایی که بلدی و کاملا بهشون تسلط پیدا کردی میتونی جبران کنی
روزهای آخر یعنی روزهای مرور و تسلط
منم برعکس کار شما رو کردم و کتابهای مقسمی رو فول خوندم .
در هر دو انتشارات مباحث برنامه نویسی + ساختمان داده + مدار منطقی + ذخیره تا 99 درصد شبیه هم تدریس شده ولی درس سیستم عامل کلا فرق میکنه . من خودم سیستم رو از روی کتاب مقسمی و فهیمی خوندم و به نظر من با اینکه کتاب فهیمی حجمش زیاده ولی یه جورایی آسون هست. البته اگر فصل 7 و 14 رو نخونید کتاب فهیمی خیلی ساده تر از کتابهای دیگه میشه
البته اخر کتاب سیستم عامل مدرسان خلاصه ای از کتاب فهیمی گفته شده .
شما تو این چند روز هر چیزی رو که یاد گرفتی مرور کن . یادگیری مطالب جدید صد درصد اشتباهه
شاید از مطالبی که تا حالا نخوندی سوال بیاد ولی شما با درست جواب دادن به تستهایی که بلدی و کاملا بهشون تسلط پیدا کردی میتونی جبران کنی
روزهای آخر یعنی روزهای مرور و تسلط