انتخاب شهر !! شمسی پور بهتره یا منتظری مشهد ؟؟

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
amirmozafar

انتخاب شهر !! شمسی پور بهتره یا منتظری مشهد ؟؟

پست توسط amirmozafar » شنبه 12 اردیبهشت 1388, 10:15 pm

سلام بچه ها .

آقا من مشهد زندگی می کنم .
الویتام ایناس :
1 - انقلاب روزانه
2- شمسی پور روزانه
3- منتظری مشهد روزانه
4- انقلاب شبانه
5 - منتظری مشهد شبانه
6- شمسی پور شبانه

دو تا سوال دارم !! من حاضرم به خاطر اینکه دانشگاه خوب قبول بشم از مشهد پاشم بیام تهران ! واسه همین اولین انتخابم دانشگاه انقلابه ! ssb:

حالا می خواستم بدونم کسی که اطلاع داره ، شمسی پور در مقایسه با منتظری مشهد در چه سطحیه ؟ یعنی بهتره یا فرقی ندارن !! اگه فرقی ندارن من کلا حذف کنم شمسی پور رو .

سوال دوم : راست میگن اولیت اول اگر شهر بومیت نباشه ، خود به خود حذف میشه ؟؟؟ در اینصورت اگر حذف بشه ، سهمیه بومیم که از بین نمیره ؟؟؟ یعنی مثلا من که انتخاب سومم دانشگاه مشهده ، یک وقت سهمیه بومیم از بین نره ؟؟
اگر هم اینطور باشه ، می تونم مثلا هر دو تا انتخاب اولمو انقلاب بزنم که اولی اگه حذف شد دومی همون باشه ؟؟؟

خیلی خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدین shd:

آواتار کاربر
پیر کاردانی
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: قطعه ای از بهشت

Re: انتخاب شهر !! شمسی پور بهتره یا منتظری مشهد ؟؟

پست توسط پیر کاردانی » یک‌شنبه 13 اردیبهشت 1388, 8:54 pm

amirmozafar نوشته شده:سلام بچه ها .

الویتام ایناس :
1 - انقلاب روزانه
2- شمسی پور روزانه
3- منتظری مشهد روزانه
4- انقلاب شبانه
5 - منتظری مشهد شبانه
6- شمسی پور شبانه

دو تا سوال دارم !! من حاضرم به خاطر اینکه دانشگاه خوب قبول بشم از مشهد پاشم بیام تهران ! واسه همین اولین انتخابم دانشگاه انقلابه ! ssb:

حالا می خواستم بدونم کسی که اطلاع داره ، شمسی پور در مقایسه با منتظری مشهد در چه سطحیه ؟ یعنی بهتره یا فرقی ندارن !! اگه فرقی ندارن من کلا حذف کنم شمسی پور رو .

سوال دوم : راست میگن اولیت اول اگر شهر بومیت نباشه ، خود به خود حذف میشه ؟؟؟ در اینصورت اگر حذف بشه ، سهمیه بومیم که از بین نمیره ؟؟؟ یعنی مثلا من که انتخاب سومم دانشگاه مشهده ، یک وقت سهمیه بومیم از بین نره ؟؟
اگر هم اینطور باشه ، می تونم مثلا هر دو تا انتخاب اولمو انقلاب بزنم که اولی اگه حذف شد دومی همون باشه ؟؟؟

سلام
دوست عزیز
فکر می کنم هم من و هم خیلی از دوستان دیگه جواب شما رو جاهایه دیگه دادیم.
اما فقط یک نکته.
انتخاب اول شهر خودت رو هیچوقت از دست نده.
یا علی
تلاش نکن تا شکست نخوری

تا تلاشی دیگر
یا علی

آواتار کاربر
peyman
مدیر کل
مدیر کل
محل اقامت: MACS0647- JD
تماس:

Re: انتخاب شهر !! شمسی پور بهتره یا منتظری مشهد ؟؟

پست توسط peyman » سه‌شنبه 15 اردیبهشت 1388, 7:13 pm

amirmozafar نوشته شده:سلام بچه ها .

الویتام ایناس :
1 - انقلاب روزانه
2- شمسی پور روزانه
3- منتظری مشهد روزانه
4- انقلاب شبانه
5 - منتظری مشهد شبانه
6- شمسی پور شبانه

بهترین اولویت بندی برای شما
1 - روزانه منتظری مشهد
2 - روزانه شمسی پور
3 - روزانه انقلاب تهران
4 - روزانه های خوب دیگه مثل مهاجر اصفهان با باهنر شیراز
5 - روزانه های دیگه استان خودتون
6 - شبانه منتظری مشهد
7 - سایر شبانه های استان خراسان و اطراف به ترتیب نزدیکی

اینو در نظر داشته باشید که شرایط درس خواندن دور از خانه سخت است و مشکلات خاص خودش رو داره. دانشکده منتظری هم از دانشکده های بسیار خوب بوده و قبولی در ان زیاد هم ساده نیست ( حتی شبانه )
...

قفل شده