سلام دوستان عزیز
من 5، 6 سال پیش کاردانی گرفتم و رفتم سراغ کار آزاد که مرتبط به رشته ام نبود حالا تو این وقت کم که تقریبا 3 ما ه مونده می خوام و اسه کنکو ر بخونم یعنی مجبورم باید ادامه تحصیل بدم
شما با توجه به اینکه من از درس خوندن دور بودم و وقت کمی دارم کتاب یا جزوه خلاصه شده که تو این مدت کم بدردم بخوره سراغ دارید؟ بعد من فقط می خوام که سی ، ساختمان داده ، سیستم عامل ، ذخیره بازیابی و دروس عمومی رو بخونم چون وقت ندارم که همه کتاب ها رو بخونم واسم فقط مجاز شدن شرط هستش چون فقط می خوام برم غیر انتفاعی شهر خودمون به نظر شما با این برنامه ریزی موفق می شم ؟ اگه لطف کنین کتاب خلاصه شده بدرد بخور معرفی کنین ممنون می شم.(پس از 5 سال فقط 3 ماه می خوام درس بخونم!)
با تشکر از راهنماییتون
راهنمایی در رابطه نحوه خوندن و کتاب
مدیر انجمن: rosa_127
Re: راهنمایی در رابطه نحوه خوندن و کتاب
شما می توانید جزوات پارسه و دیگر کتب را از بخش جزوات همین سایت دریافت کرده و یا به وبلاگ های مذکور مراجه نموده و اقدام به دریافت کتب نمایید...
ضمن اینکه می توانید در طرح های مکاتبه ای موسسات کنکوری مثل پارسه ثبت نام نمایید...
ضمن اینکه با جستجوی کمی در سایت می توانید به جواب های مختلفی برسید...
موفق باشید...
ضمن اینکه می توانید در طرح های مکاتبه ای موسسات کنکوری مثل پارسه ثبت نام نمایید...
ضمن اینکه با جستجوی کمی در سایت می توانید به جواب های مختلفی برسید...
موفق باشید...
با تشكر از عضو فعال فروم sina-graph :
اگر به جزوات پارسه دسترسي نداريد:
فاز اول:
ذخيره و بازيابي : كتاب استاد مقسمي
فصول : رسانه هاي ذخيره سازي - سيستم فايل - ارزيابي پارامتريك رسانه ها - شاخص
ساختمان داده : كتاب استاد مقسمي
فصول: آرايه و ماتريس - پشته و صف - درخت - گراف
سيستم عامل : كتاب دكتر فهيمي
فصول : 6-7-8-11
فاز دوم:
ذخيره و بازيابي : فصول فايل پايل - فايل ترتيبي
ساختمان داده : ليست پيوندي - مرتب سازي - زيربرنامه هاي بازگشتي - محاسبه مرتبه هاي اجرايي روتين مانند حلقه هاي تودرتو
سيستم عامل : فصول 3-4-9-10
با توجه به اينكه 19 تست از 20 تست سراسري 87 درس معارف از كتاب انديشه اسلامي 1 بوده؛ فقط اين كتاب را مطالعه كنيد.
براي درس ادبيات مباحث آرايه هاي دستوري را حذف كنيد.
براي مطالعه زبان عمومي از گرامر به مباحث روتين تري كه طبق بودجه بندي سالهاي اخير بيشتر مدنظر طراحان كنكور سراسري بوده، مسلط شويد و واژگان كنكورهاي سالهاي گذشته را 3 روز در هفته به مدت نيم ساعت مرور كنيد.
با توجه به اينكه تمامي سوالات زبان تخصصي 86 و 87 كنكور سراسري از درك مطلب بوده براي پاسخ دادن به تستهاي اين درس، با توجه به مدت زمان باقيمانده نيازي به دانش قبلي نيست.
با توجه به ضريب 3 درس رياضي و آمار و با توجه به كارنامه هاي پذيرفته شدگان كنكور سراسري سالهاي گذشته اكثر داوطلبان قادر به پاسخگويي به سوالات اين درس نيستند بنابراين با جل حتي 2-3 تست به ميزان قابل توجهي از ساير داوطلبان جلو مي افتيد و خبر خوب اينكه بيشترين تعداد تستهاي درس آمار در كنكور سراسري از ساده ترين و روتين ترين مبحث يعني آمار توصيفي طرح شده است كه با مطالعه صحيح و مرور منظم حتما قادر به پاسخگويي تستها خواهيد بود.
در مورد مدار منطقي هم توصيه مي كنم فقط 2 فصل مهم را مطالعه كنيد.
در نظر داشته باشيد كه پايه رتبه شما را دروس تخصصي و برنامه نويسي مشخص مي كند.
در پايان براي پرسيدن اشكالات و سوالات درسي خود مي توانيد به تالار مربوطه مراجعه كنيد.
دوست عزيز با توجه به شرايطي كه داريد پيشنهاد مي كنم با مطالعه فصول مهمتر هر فصل از زمانتون استفاده بهينه كنيد؛ برنامه ريزيتون در دو فاز يا بيشتر باشه؛ بدين صورت كه بعد از يادگيري مباحث فاز اول، مباحث فاز دوم را مطالعه كنيد؛ مباحث ذكر شده برطبق بودجه بندي سالهاي اخير كنكورهاي سراسري(87، 86 و ...) پيشنهاد شده است كه تعدادي از آنها در صفحه اصلي سايت http://www.karshensi.com قابل مشاهده هستند.من از درس خوندن دور بودم و وقت کمی دارم کتاب یا جزوه خلاصه شده که تو این مدت کم بدردم بخوره سراغ دارید؟
اگر به جزوات پارسه دسترسي نداريد:
فاز اول:
ذخيره و بازيابي : كتاب استاد مقسمي
فصول : رسانه هاي ذخيره سازي - سيستم فايل - ارزيابي پارامتريك رسانه ها - شاخص
ساختمان داده : كتاب استاد مقسمي
فصول: آرايه و ماتريس - پشته و صف - درخت - گراف
سيستم عامل : كتاب دكتر فهيمي
فصول : 6-7-8-11
فاز دوم:
ذخيره و بازيابي : فصول فايل پايل - فايل ترتيبي
ساختمان داده : ليست پيوندي - مرتب سازي - زيربرنامه هاي بازگشتي - محاسبه مرتبه هاي اجرايي روتين مانند حلقه هاي تودرتو
سيستم عامل : فصول 3-4-9-10
با توجه به اينكه 19 تست از 20 تست سراسري 87 درس معارف از كتاب انديشه اسلامي 1 بوده؛ فقط اين كتاب را مطالعه كنيد.
براي درس ادبيات مباحث آرايه هاي دستوري را حذف كنيد.
براي مطالعه زبان عمومي از گرامر به مباحث روتين تري كه طبق بودجه بندي سالهاي اخير بيشتر مدنظر طراحان كنكور سراسري بوده، مسلط شويد و واژگان كنكورهاي سالهاي گذشته را 3 روز در هفته به مدت نيم ساعت مرور كنيد.
با توجه به اينكه تمامي سوالات زبان تخصصي 86 و 87 كنكور سراسري از درك مطلب بوده براي پاسخ دادن به تستهاي اين درس، با توجه به مدت زمان باقيمانده نيازي به دانش قبلي نيست.
با توجه به ضريب 3 درس رياضي و آمار و با توجه به كارنامه هاي پذيرفته شدگان كنكور سراسري سالهاي گذشته اكثر داوطلبان قادر به پاسخگويي به سوالات اين درس نيستند بنابراين با جل حتي 2-3 تست به ميزان قابل توجهي از ساير داوطلبان جلو مي افتيد و خبر خوب اينكه بيشترين تعداد تستهاي درس آمار در كنكور سراسري از ساده ترين و روتين ترين مبحث يعني آمار توصيفي طرح شده است كه با مطالعه صحيح و مرور منظم حتما قادر به پاسخگويي تستها خواهيد بود.
در پايان براي پرسيدن اشكالات و سوالات درسي خود مي توانيد به تالار مربوطه مراجعه كنيد.
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
- mahboob
- کاربر ساده

- محل اقامت: همین جا کره ی خاکی
روزا جان سلام
2فصل مهم مدار کدوما هستند ممنون از پاسخت .
روزا جان سلام
2فصل مهم مدار کدوما هستند ممنون از پاسخت .
اگر تنهاترین تنها شوم بازهم خدا هست.او جانشین تمام نداشته های من است.
دوست عزيز در كنكور سراسري طبق بودجه بندي سالهاي گذشته مهمترين فصول مدارات ترتيبي و مدارات تركيبي هستند به طوريكه 60 درصد سوالات سراسري 87 از اين دو مبحث بوده؛ با توجه به اينكه اين دو فصل پيش نيازهايي براي مطالعه دارند، به دوستمون vasily پيشنهاد مي كنم فصول گيتهاي منطقي و جدول كارنو را مطالعه كنند.2 فصل مهم مدار کدوما هستند
مشاوره خصوصی کنکور 92 برای متقاضیان قبولی در سراسری تهران
رزا خانم از راهنمایی کاملتون ممنون...
- mahboob
- کاربر ساده

- محل اقامت: همین جا کره ی خاکی
روزا جان ممنونم
من با دوستام دور دوم مدار رو شروع کردیم با تست .
جا داره واسه پیگیری سهمیه هم از تشکر کنم.
پیروز باشی
من با دوستام دور دوم مدار رو شروع کردیم با تست .
جا داره واسه پیگیری سهمیه هم از تشکر کنم.
پیروز باشی
اگر تنهاترین تنها شوم بازهم خدا هست.او جانشین تمام نداشته های من است.