بعد از کنکور
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
بعد از کنکور
خوب کنکور هر چی بود گذشت. با لطف سازمان سنجش تمام حساب و کتاب اونایی که مثل من فقط رو روزانه حساب می کردن بهم ریخت.
با رتبه 400 خوش بینانه ترین شانسم برای غیر انتفاعی تهرانه. حالا با این وضعیت بیکاری میتونم تو تهران یه کاری پیدا کنم تا بتونم خرج تحصیلم رو دربیارم یا بمونم واسه سال بعد؟
با رتبه 400 خوش بینانه ترین شانسم برای غیر انتفاعی تهرانه. حالا با این وضعیت بیکاری میتونم تو تهران یه کاری پیدا کنم تا بتونم خرج تحصیلم رو دربیارم یا بمونم واسه سال بعد؟
مونا جان متاسفانه الان كار خوبي به ما نمي دن واقعا خودمم فكر مي كنم كه تخصص كافي توي هيچ زمينه اي ندارم الان چند تا از دوستان من در نيروي انتظامي كار مي كنند يكي ديگه از دوستام هم در آموزشگاه word درس مي دن.
اگر آگهي ها رو ديده باشين در قسمت اپراتور يا تكنسين كامپيوتر مي نويسن فوق ديپلم كامپيوتر تسلط كامل به شبكه !!
براي شروع شايد منشي گري خوب باشه البته اونا هم كلي كلاس مي ذارن و كساني رو كه سابقه كاري ندارن استخدام نمي كنن. تازه اگر هم استخدام كنن از صبح تا شب كه كار كنيم 100 مي دن.
اگر آگهي ها رو ديده باشين در قسمت اپراتور يا تكنسين كامپيوتر مي نويسن فوق ديپلم كامپيوتر تسلط كامل به شبكه !!
براي شروع شايد منشي گري خوب باشه البته اونا هم كلي كلاس مي ذارن و كساني رو كه سابقه كاري ندارن استخدام نمي كنن. تازه اگر هم استخدام كنن از صبح تا شب كه كار كنيم 100 مي دن.
آخرین ویرایش توسط rosa_127 در شنبه 3 شهریور 1386, 10:19 pm، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
بابا من آزاد خوندم كاردانيمو اونم خوراسگان با اون كم واحد دادنش بايد التماسش كني واحد بهت
بده
. اون همه هزينه داره آزاد بعد واسه غير انتفايي كه يك سوم هزينه آزادم نمي شه
اينجوري مي كني پس مايي كه آزاد خونديم چي بگيم؟فقط هم كاردانيشو تازه گرفتيم!!!! از كجا
مي دوني من هزينه آزادم رو با چه دردسري جور كردم تو چله زمستون يخ حوض شكوندم همه
انگشتام از بس كهنه بچه شستم رفته قوزك پام از 2 ناحيه شكست
( ببين خدا يه درو كه باز مي كنه واست ازت انتظار داره كه با تمام تلاشت وارد اونجا بشي و كمكت هم ميكنه خدا بزرگه )
بده
اينجوري مي كني پس مايي كه آزاد خونديم چي بگيم؟فقط هم كاردانيشو تازه گرفتيم!!!! از كجا
مي دوني من هزينه آزادم رو با چه دردسري جور كردم تو چله زمستون يخ حوض شكوندم همه
( ببين خدا يه درو كه باز مي كنه واست ازت انتظار داره كه با تمام تلاشت وارد اونجا بشي و كمكت هم ميكنه خدا بزرگه )
- ce.mohsen
- همکار قدیمی

- محل اقامت: پشت دریاها
- تماس:
در مورد کار باید بگم که ما آلان تازه اول راه هستیم
چند تا دانشجویه 0 کیلومتر که هیچ تجربه کاری ندارن
کار خوب و پر درآمد برنامه نویسی تو تهران خیلی زیاده ، ولی به شرطی که یه سابقه کار و رزومه درست و حسابی از خودت داشته باشی
در غیر این صورت شده از کاره تایپ شروع کنیم ، باید تجربه کسب کنیم و پله پله یه رزومه واسه خودمون جور کنیم تا اگه یه جایی یه آگهی داد و ما رزومه خودمون رو براشون فرستادیم ، برا ما سر و دست بشکنن
اما تا اون روز که خیلی هم دور نیست باید توقع خودمون (البته ما توقع زیادی نداریم) رو پایین بیاریم و با کارای ساده شروع کنیم .
مشکل اینجاست که این کارای ساده هم واسه ما گیر نمی یاد (حداقل واسه من که گیر نیومده)
ناهار و شامت فقط یه پیاله ماست و نون خشک بود
بس که رخت شرکای مردم رو شستی ، دستات پینه بسته
شبی 3 ساعت فقط خواب داشتی (چون تازه بعد از این کارا باید زیره نور شمع درس هم می خوندی )
خدا همیشه بزرگ بوده ، هست و خواهد بود ، پس ما ناامید نمی شیم
چند تا دانشجویه 0 کیلومتر که هیچ تجربه کاری ندارن
کار خوب و پر درآمد برنامه نویسی تو تهران خیلی زیاده ، ولی به شرطی که یه سابقه کار و رزومه درست و حسابی از خودت داشته باشی
در غیر این صورت شده از کاره تایپ شروع کنیم ، باید تجربه کسب کنیم و پله پله یه رزومه واسه خودمون جور کنیم تا اگه یه جایی یه آگهی داد و ما رزومه خودمون رو براشون فرستادیم ، برا ما سر و دست بشکنن
اما تا اون روز که خیلی هم دور نیست باید توقع خودمون (البته ما توقع زیادی نداریم) رو پایین بیاریم و با کارای ساده شروع کنیم .
مشکل اینجاست که این کارای ساده هم واسه ما گیر نمی یاد (حداقل واسه من که گیر نیومده)
خوب حالا شما دختر هستین و می تونین منشی بشین ، ما پسرا چی بگیمبراي شروع شايد منشي گري خوب باشه
فروغ خانوم اینا رو یادت رفت ، من بجات می گمتو چله زمستون يخ حوض شكوندم همه
ناهار و شامت فقط یه پیاله ماست و نون خشک بود
بس که رخت شرکای مردم رو شستی ، دستات پینه بسته
شبی 3 ساعت فقط خواب داشتی (چون تازه بعد از این کارا باید زیره نور شمع درس هم می خوندی )
خدا همیشه بزرگ بوده ، هست و خواهد بود ، پس ما ناامید نمی شیم
به جای لعنت فرستادن بر تاریکی ، یک شمع روشن کن
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی
کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است
خدایا به من قدرت و جراتی ده تا آنی شوم که به خاطرش مرا خلق کردی
- سعید شیطونه
- سرباز پرافتخار سایت
- محل اقامت: تهران-صادقیه
- تماس:
یه جیز دیکه منم میگم :
تازه دوسالم سربازی رفته سرهنگ که نشده هیچ کلیم وزن کم کرده.......
بچه ها همیشه به خدا توکل کنین و یه نکته همیشه از خدا بالاترین چیزو بخواین چون برای خدا فرقی نمیکنه (منشی یا ریاست شرکت یا .....) که اگر نگاهی بهمون کرد کمکمون کرد به جایگاه دلخواهمون برسیم
هیچ وقت خودتونو دست کم نگیرید اگه اینطور بو واقعا به همین جا هم که الان رسیدید نمیرسیدید (یه کم به دور واطراف خودمون نگاه کنید) پس همیشه اعتماد به نفس داشته باشید خدا خودش به اینجا رسوندتمون بقیش میرسونه با نا امید نشدن
.....................................
چه سخنرانی یی کردم اولین بارم بود ........

تازه دوسالم سربازی رفته سرهنگ که نشده هیچ کلیم وزن کم کرده.......
بچه ها همیشه به خدا توکل کنین و یه نکته همیشه از خدا بالاترین چیزو بخواین چون برای خدا فرقی نمیکنه (منشی یا ریاست شرکت یا .....) که اگر نگاهی بهمون کرد کمکمون کرد به جایگاه دلخواهمون برسیم
هیچ وقت خودتونو دست کم نگیرید اگه اینطور بو واقعا به همین جا هم که الان رسیدید نمیرسیدید (یه کم به دور واطراف خودمون نگاه کنید) پس همیشه اعتماد به نفس داشته باشید خدا خودش به اینجا رسوندتمون بقیش میرسونه با نا امید نشدن
.....................................
چه سخنرانی یی کردم اولین بارم بود ........
-
masoud khafan
- کاربر متوسط

-
masoud khafan
- کاربر متوسط