آقا من تازه كارداني رو تموم كردم و مي خوام برم خدمت ولي تصميم گرفتم تو طول خدمت برا كارشناسي بخونم گرايش it
كسي ميدونه چه دروسي رو بخونم تا تو دانشگاه آزاد تو يكي از واحد هاي تهران يا ساوه قبول بشم
كلا يه راهنمايي بكنيد كه بايد چي كار كنم ممنون ميشم
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
سلام دوست عزیز.yakoza نوشته شده:سلام خدمت دوستان گلم
آقا من تازه كارداني رو تموم كردم و مي خوام برم خدمت ولي تصميم گرفتم تو طول خدمت برا كارشناسي بخونم گرايش it
كسي ميدونه چه دروسي رو بخونم تا تو دانشگاه آزاد تو يكي از واحد هاي تهران يا ساوه قبول بشم
كلا يه راهنمايي بكنيد كه بايد چي كار كنم ممنون ميشم

عزیز یک مقدار تویه سایت جستجو می کردی و پیگیر می شدی حتما جواب هات رو پیدا می کردی !!!yakoza نوشته شده:اي بابا
ممنون از پاسخگوييت
دقيقا تو چه ماهي دفترچه ها توزيع ميشه ؟
و من چه درسهايي رو بايد بخونم هم تخصصي هم عمومي ؟
و بين اين سه كدوم معتبرتره و امكانات بهتري داره پيام نور ، آزاد ، علمي كاربردي
خودم كه آزاد رو دوست دارم چون تو دانشگاهيي كه درس خوندم امكاناتي خوبي برا كارگاهها داشتن ولي بعضي استاداش افتضاح بودن
ممنون ميشم اينم جواب بدي ؟
این ماله نفراتی است که پیش دانشگاهی بودن و می خوان برن تازه دانشگاه نه آنهایی که کاردانی خواندن می خوان برن کارشناسیyakoza نوشته شده:آقا شرمنده من اطلاع دقيقي ندارم
الان رفتم تو سايت مركز آزمون تو اين قسمت # ثبت نام آزمون سراسری - رشته های غیر پزشکی
درسته ديگه؟
زده بود مهلت ثبت نام تا 15 اسفند
يعني من ميتونم ثبت نام كنم؟
ممنون ميشم زود جواب بدي
yakoza نوشته شده:سلام من رشتم كامپيوتره ( كارداني) و مي خوام تو آزمون دانشگاه آزاد شركت كنم برا كارشناسي
ممنون
برو به این آدرس جواب سوالاتو می گیری http://azmoon.net/sn/snsabtenam.shtmlyakoza نوشته شده:اي بابا
ممنون از پاسخگوييت
دقيقا تو چه ماهي دفترچه ها توزيع ميشه ؟
و من چه درسهايي رو بايد بخونم هم تخصصي هم عمومي ؟
و بين اين سه كدوم معتبرتره و امكانات بهتري داره پيام نور ، آزاد ، علمي كاربردي
خودم كه آزاد رو دوست دارم چون تو دانشگاهيي كه درس خوندم امكاناتي خوبي برا كارگاهها داشتن ولي بعضي استاداش افتضاح بودن
ممنون ميشم اينم جواب بدي ؟