سلام
من کتاب مدرسان شریف را برای کنکور کاردانی به کارشناسی گرفتم به نظر شما میتونم موفق بشم.
آخه میگن کتابهای مقسمی بهتره؟
کتاب مدرسان شریف
مدیر انجمن: rosa_127
Re: کتاب مدرسان شریف
به نظر من هر کتابی می تونه به شما کمک کنه...
مخصوصا کتب عمومی مدرسان خیلی خوبه...
مخصوصا کتب عمومی مدرسان خیلی خوبه...
دوست من اگه بگیم مدرسان بده یا فلانه اشتباه کردیم مدرسان کتابهاش خوبه ولی نه همش مثلا زبان فنی
مدرسان از زبان فنی پارسه و گسترش علوم هم بهتره خیلی بهتره ولی برعکس ذخیره این موسسه افتضاحه
کتابهای گسترش علوم پایه ازمایش خودش رو داده همه کتابهاش قابل استفاده هستند ولی مدرسان شریف
چند تا کتاب خوبه داره که از کتابهای سایر موسسات حتی پارسه هم بهتره. ای کاش قبل از خریدن از دوستان
یه مشاوره می گرفتی ولی خوب امیدوارم موفق بشی.
مدرسان از زبان فنی پارسه و گسترش علوم هم بهتره خیلی بهتره ولی برعکس ذخیره این موسسه افتضاحه
کتابهای گسترش علوم پایه ازمایش خودش رو داده همه کتابهاش قابل استفاده هستند ولی مدرسان شریف
چند تا کتاب خوبه داره که از کتابهای سایر موسسات حتی پارسه هم بهتره. ای کاش قبل از خریدن از دوستان
یه مشاوره می گرفتی ولی خوب امیدوارم موفق بشی.
برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (ع) یک صلوات بفرستید.
کتابهای عمومی مدرسان شریف خوب اند.
کتاب ریاضی و آمار مدرسان شریف هم خوبند.
کتاب برنامه نویسی و زبان تخصصی و مدار منطقی مدرسان شریف هم کتابهای خوبی هستند ولی برای بفیه درسها که اسمی از اونها نبردم سعی کن حتی الامکان استفاده نکنی و کتاب دیگری جایگزین کنی البته این فقط نظر من هستش
کتاب ریاضی و آمار مدرسان شریف هم خوبند.
کتاب برنامه نویسی و زبان تخصصی و مدار منطقی مدرسان شریف هم کتابهای خوبی هستند ولی برای بفیه درسها که اسمی از اونها نبردم سعی کن حتی الامکان استفاده نکنی و کتاب دیگری جایگزین کنی البته این فقط نظر من هستش
- قائم
- کاربر متوسط

- محل اقامت: عشق من،عمر من،شهر من،لنگرود
سلام. منم با نظرات فوق موافقم. البته من اصلا عمومیا رو نخوندم. ولی تخصصیا رو با مدرسان شروع کردم. بعدش رفتم سراغ مقسمی و دیدم که مقسمی دروسی مثل ساختمان داده و سیستم عامل و ذخیره رو خیلی بهتر توضیح داده. بعدش با راهنمایی بچه های همین سایت رفتم کتابای فهیمی و رانکوهی رو مطالعه کردم و واقعا خیلی به من کمک کردن. اشتباه من این بود که از آخر به اول رفتم. یعنی باید اول فهیمی و رانکوهی و لیپ شوتز رو می خوندم. بعدا مقسمی چون خیلی روون و قابل فهم توضیح داده و بعدا مدرسان چونکه تستای طبقه بندی شده ی بهتری داره. در هر صورت اینم نظر منه.
قربونتون بشم.
مدیر مدرسان همون حسین نامی هست که کتب ریاضیات رو هم نوشته در کل من فکر می کنم توی ریاضیات حسین نامی از کتابهای مسعود نیکوکار یه کم بهتر توضیح داده با اینکه رشته خودش الکترونیک بود و نیکوکار رشتش ریاضی 
سلام
بچه ها به نظرتون کتاب مدرسان برنامه نویسی به زبان c و c++ واسه کنکور خوبه؟؟؟ یا کتاب دیگه ای بخونم باهاش
بچه ها به نظرتون کتاب مدرسان برنامه نویسی به زبان c و c++ واسه کنکور خوبه؟؟؟ یا کتاب دیگه ای بخونم باهاش
... به امید موفقیت همه ....