کتاب مدرسان شریف

این بخش مختص کسانی است که خود را برای کنکور آماده میکنند ( مشاوران این بخش از رتبه هایی برتر کنکور در سالهای گذشته هستند )

مدیر انجمن: rosa_127

قفل شده
amir66

کتاب مدرسان شریف

پست توسط amir66 » چهارشنبه 30 بهمن 1387, 10:42 am

سلام
من کتاب مدرسان شریف را برای کنکور کاردانی به کارشناسی گرفتم به نظر شما میتونم موفق بشم.
آخه میگن کتابهای مقسمی بهتره؟

Sina-S
كاربر عالي
كاربر عالي

Re: کتاب مدرسان شریف

پست توسط Sina-S » چهارشنبه 30 بهمن 1387, 7:28 pm

به نظر من هر کتابی می تونه به شما کمک کنه...

مخصوصا کتب عمومی مدرسان خیلی خوبه...

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: فعلا ایران

پست توسط reza-1365 » چهارشنبه 30 بهمن 1387, 11:45 pm

دوست من اگه بگیم مدرسان بده یا فلانه اشتباه کردیم مدرسان کتابهاش خوبه ولی نه همش مثلا زبان فنی

مدرسان از زبان فنی پارسه و گسترش علوم هم بهتره خیلی بهتره ولی برعکس ذخیره این موسسه افتضاحه

کتابهای گسترش علوم پایه ازمایش خودش رو داده همه کتابهاش قابل استفاده هستند ولی مدرسان شریف

چند تا کتاب خوبه داره که از کتابهای سایر موسسات حتی پارسه هم بهتره. ای کاش قبل از خریدن از دوستان

یه مشاوره می گرفتی ولی خوب امیدوارم موفق بشی.
برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (ع) یک صلوات بفرستید.

mojtabapc
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پست توسط mojtabapc » پنج‌شنبه 1 اسفند 1387, 7:26 pm

کتابهای عمومی مدرسان شریف خوب اند.
کتاب ریاضی و آمار مدرسان شریف هم خوبند.
کتاب برنامه نویسی و زبان تخصصی و مدار منطقی مدرسان شریف هم کتابهای خوبی هستند ولی برای بفیه درسها که اسمی از اونها نبردم سعی کن حتی الامکان استفاده نکنی و کتاب دیگری جایگزین کنی البته این فقط نظر من هستش bil:

آواتار کاربر
قائم
کاربر متوسط
کاربر متوسط
محل اقامت: عشق من،عمر من،شهر من،لنگرود

پست توسط قائم » جمعه 2 اسفند 1387, 2:29 am

سلام. منم با نظرات فوق موافقم. البته من اصلا عمومیا رو نخوندم. ولی تخصصیا رو با مدرسان شروع کردم. بعدش رفتم سراغ مقسمی و دیدم که مقسمی دروسی مثل ساختمان داده و سیستم عامل و ذخیره رو خیلی بهتر توضیح داده. بعدش با راهنمایی بچه های همین سایت رفتم کتابای فهیمی و رانکوهی رو مطالعه کردم و واقعا خیلی به من کمک کردن. اشتباه من این بود که از آخر به اول رفتم. یعنی باید اول فهیمی و رانکوهی و لیپ شوتز رو می خوندم. بعدا مقسمی چون خیلی روون و قابل فهم توضیح داده و بعدا مدرسان چونکه تستای طبقه بندی شده ی بهتری داره. در هر صورت اینم نظر منه.
قربونتون بشم.

coolphp
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط coolphp » چهارشنبه 19 فروردین 1388, 12:56 am

مدیر مدرسان همون حسین نامی هست که کتب ریاضیات رو هم نوشته در کل من فکر می کنم توی ریاضیات حسین نامی از کتابهای مسعود نیکوکار یه کم بهتر توضیح داده با اینکه رشته خودش الکترونیک بود و نیکوکار رشتش ریاضی ger:

elahe_555
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: اهواز
تماس:

پست توسط elahe_555 » چهارشنبه 19 فروردین 1388, 12:41 pm

سلام
بچه ها به نظرتون کتاب مدرسان برنامه نویسی به زبان c و c++ واسه کنکور خوبه؟؟؟ یا کتاب دیگه ای بخونم باهاش ger:
... به امید موفقیت همه ....

قفل شده