با سلام به همه ی دوستان
من ساکن زنجان هستم، انتخاب هشتم ام ( کیش) قبول شدم ( عجب جایی !!!!!) به نظرتون بعد از یکی دو ترم بهم انتقالی می دن؟؟؟؟؟
انتخاب هام اینان:
1- زنجان 2- اراک 3- ارومیه 4- بندر انزلی 5- چالوس 6- سمنان 7- شیراز 8- کیش
9- مشهد(1) 10- مشهد (2) 11-همدان 12-تهران(1) 13- تهران(2)
14- همدان 15- ملایر
16-کرمان 17-بابل 18-قزوین 19-تبریز 20-اهواز
هر کسی می دونه لظفا راهنمایی کنه
ممنون
سوال در مورد انتقالی در علمی کاربردی
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران
Re: سوال در مورد انتقالی در علمی کاربردی
با سلام
دوست عزيز بهت يه توصيه بكنم برو همون كيش بخون و حال كن ول كن انتقالي رو
اگه من تو علمي كاربردي شده بودم حاضر بودم يه پولي هم بهت بدم جاتو با من عوض كني
حالا از شوخي گذشت شما ترم اول هم ميتونين انتقالي بگيرين فقط يه نفر تو زنجان پيدا كنين كه اون بره كيش و شما بيايين زنجان
ولي تو ترم دوم و سوم هم ميتونين انتقالي بگيرين هيچ مشكلي نيست
دوست عزيز بهت يه توصيه بكنم برو همون كيش بخون و حال كن ول كن انتقالي رو
اگه من تو علمي كاربردي شده بودم حاضر بودم يه پولي هم بهت بدم جاتو با من عوض كني
حالا از شوخي گذشت شما ترم اول هم ميتونين انتقالي بگيرين فقط يه نفر تو زنجان پيدا كنين كه اون بره كيش و شما بيايين زنجان
ولي تو ترم دوم و سوم هم ميتونين انتقالي بگيرين هيچ مشكلي نيست
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
واسه انتقالی چه شرایطی باید داشت؟ به چه کسانی انتقالی می دن؟
سلام بر همگی
لطفا مرا راهنمایی کنید
من بعد از 7 سال ترک تحصیل هوس درس خواندن به سرم زد وامسال با داشتن یک دختر کوچولو شروع به درس خواندن کردم ولی اون انتخابی که فکرشم نمی کردم(اذربایجان شرقی) قبول شدم.
ایا باشرایطی که من دارم(ازدواج کردم ونی نی دارم) میتوانم به دانشگاه تهران منتقل بشم.
لطفا مرا راهنمایی کنید
من بعد از 7 سال ترک تحصیل هوس درس خواندن به سرم زد وامسال با داشتن یک دختر کوچولو شروع به درس خواندن کردم ولی اون انتخابی که فکرشم نمی کردم(اذربایجان شرقی) قبول شدم.
ایا باشرایطی که من دارم(ازدواج کردم ونی نی دارم) میتوانم به دانشگاه تهران منتقل بشم.
من مشهد صنایع و معادن قبول شدم میخوام با صنایع و معادن تهران جا به جا یا انتقالی بگیرم...
میشه؟
شرایطش مثل آزاده؟؟؟
میشه؟
شرایطش مثل آزاده؟؟؟
سلام
من تماسي با واحد كارآموزان چالوس گرفتم آنان گفتند كه به هيچ عنوان جا به جايي و انتقالي ندارند و ترم اول را حتماً بايد بگذرانيد و براي ترمهاي بعدي درخواست مهمان كنيد كه يا قبول مي كنند يا نه. معلوم نيست
من متوجه نشدم مهمان يعني چه؟!
يعني من سه ترم بعدي را مي توانم در واحدهاي ديگر بگذرانم؟!
ضمنا مي گفت از آنجايي كه معمولا همه راهشان دور است كلاسها را پنجشنبه و جمعه مي گذارند.
من تماسي با واحد كارآموزان چالوس گرفتم آنان گفتند كه به هيچ عنوان جا به جايي و انتقالي ندارند و ترم اول را حتماً بايد بگذرانيد و براي ترمهاي بعدي درخواست مهمان كنيد كه يا قبول مي كنند يا نه. معلوم نيست
ضمنا مي گفت از آنجايي كه معمولا همه راهشان دور است كلاسها را پنجشنبه و جمعه مي گذارند.
-
saman soltani
مهمان یعنی اینکه چند ترم رو توی دانشگاه دیگه بگذرونید ، در نهایت برای فارغ التحصیلی باید برید دانشگاه مبدا..دانه نوشته شده:سلام
تا جایی که بنده اطلاع دارم ، سقف مهمان برای این مقطع دو (2) ترم هستش. که خودمم اگه انتقالی ندادن ترم 2 به بعد باید به فکرش باشم.
موفق باشید...