و با تشکر از m2002k
اولین کارنامه برای خودمه
بقیش هم برای دوستام
*********دومی سهمیه بسیج داره
1-

2-

3-

4-

عنوان مدرک مهندسی است ولی دروس علمی کاربردی سالهای قبل تدریس می شود. من سرفصل ها را نگاه کردم زیاد با سالهای قبل تفاوتی ندارد فقط تعداد واحد برخی دروس تغییر کرده است.سکوت سحر نوشته شده:سلام به هر حال مهندسی هست دیگه ؟//////////درسته؟/////////
لیستی که شما نگاه کردید تمام دروس اختیاری در آن نوشته شده است. که از بین آنها باید 12 واحد را پاس کنیم.el_barca نوشته شده:من واحد های مهندسی تکنولوژی نرم افزار رو تو سایت معاونت دانشگاه آزاد دیدم .
تو عنوان فکر نمی کنم عوض شده باشه بلکه فقط توی تعداد واحد شاید چند تا درس با هم فرق داشته باشه .
در ضمن من تعداد واحد های مهندسی تکنولوژی نرم افزار رو دیدم . بدون اون 20 واحد پیش نیاز بالای 80 تا واحد بود . !!
نه 70 تا .
با این قسمت کاملا موافقم.el_barca نوشته شده:کسی تو این رشته برنده است که اولاً زبان انگلیسی خوبی داشته باشه . دوماً بتونه از منابع فوق العاده زیاد و مجانی که در اینترنت هست بتونه استفاده کنه .
درسته 70 تا واحد ظاهراً بنده همه واحد های اختیاری رو در نظر گرفتم .sp1 نوشته شده:عنوان مدرک مهندسی است ولی دروس علمی کاربردی سالهای قبل تدریس می شود. من سرفصل ها را نگاه کردم زیاد با سالهای قبل تفاوتی ندارد فقط تعداد واحد برخی دروس تغییر کرده است.سکوت سحر نوشته شده:سلام به هر حال مهندسی هست دیگه ؟//////////درسته؟/////////
لیستی که شما نگاه کردید تمام دروس اختیاری در آن نوشته شده است. که از بین آنها باید 12 واحد را پاس کنیم.el_barca نوشته شده:من واحد های مهندسی تکنولوژی نرم افزار رو تو سایت معاونت دانشگاه آزاد دیدم .
تو عنوان فکر نمی کنم عوض شده باشه بلکه فقط توی تعداد واحد شاید چند تا درس با هم فرق داشته باشه .
در ضمن من تعداد واحد های مهندسی تکنولوژی نرم افزار رو دیدم . بدون اون 20 واحد پیش نیاز بالای 80 تا واحد بود . !!
نه 70 تا .
دروس عمومی................9 واحد
دروس پایه.....................8 واحد
دروس اصلی.................20 واحد
دروس تخصصی اجباری.....15 واحد
دروس تخصصی اختیاری....12 واحد
پروژه و کارآموزی..............6 واحد
جمع واحدها..................70 واحد
تعداد کل واحدها بدون جبرانی 70 واحد است و نه بالای 80 واحد.
با این قسمت کاملا موافقم.el_barca نوشته شده:کسی تو این رشته برنده است که اولاً زبان انگلیسی خوبی داشته باشه . دوماً بتونه از منابع فوق العاده زیاد و مجانی که در اینترنت هست بتونه استفاده کنه .

با سلامnazismilling نوشته شده:اي ايها الناس
كسي نيس جواب منو بده؟ مردم بس كه سوالمو پرسيدم. اما يه با ديگه ميگم
انتخاب خود دانشگاه بر چه اساسي انتخاب شده؟ چطور براي كسي كه ترازش از من كمتره و انتخاباش مثه منه انتخاب 4 توسط دانشگاه انجان شده ام براي من نه؟
خواهشا يكي يه جواب درست بده