iran4946 نوشته شده:من مهندسی سپیدان قبول شدم ویه سوال دارم من در دوره کاردانی ناپیوسته 82 واحدپاس
کردم البته فارسی پیش نخورده بودم ولی بعضی ها 84 واحد و بعضی دیگر86
واحدپاس کردند من باید چه کار کنم ایا مشکلی دارم یعنی درسی بوده که پاس نکرده
باشم؟
با سلام.
دوست من اگر شما گواهی ارغ التحصیلی دریافت کرده اید نگران چی هستید ؟ خیر واحدی نیست که پاس نکرده باشید .
بنا به ضرورت(که معلوم نیست کجاش ضرورت هست) عزیزان هر سال چند واحد به چارت درسی کاردانی های بنده خدا می افزایند و این هم چیز عجیبی نیست . من ترم 3که بودم گفتند ورودی های 85 باید علاوه بر چارتی که بهشون دادیم 3واحد هم کارآفرینی بگذرانند . اینگونه است که واحد ها هر سال تغییر می کند . جای نگرانی نیست
یا حق
ab.sirabi11 نوشته شده:با سلام من قبول نشدم این کارنامه منه میخواستم ببینم توی تکمیل ظرفیت دیگه شرکت داده نمیشم
1.JPG
دوست من کارنامه خودتان رو باید در تاپیک مربوطه قرار می دادید اما عرض کنم که دوستان فرمودند اشخاصی که در واحدی قبول شده اند در تکمیل ضرفیت شرکت داده نمی شوند .
miladnasa2004 نوشته شده:آقا این خیلی مهمه کسی در این باره اطلاعی داره ؟
من شنیدم اگر دو تن از فرزندان یک خانواده هر دو در دانشگاه آزاد تحصیل کنند یکی می توند انتقالی بگیرد و هر دو می توانند از تخفیف شهریه استفاده کنند
1- آیا این قانون وجود دارد ؟
2- هر دو نفر می توانند اغنتقالی بگیرند یا فقط یک نفر ؟
3- خوده تهران می دهند یا اطاف آن ؟
4- مبلغ تخفیف شهریه چند درصد است ؟ در شهریه ثابت منظور می شود یا متغییر ؟
کسی نیست واقعا درباره تینا چیزی بدونه ؟
من در مورد انتقالی چیزی نشنیدم و فکر می کنم(تاکید دارم روی اینکه فکر میکنم و مطمئن نیستم) که انتقالی نداریم .
اما تخفیف هم 10 تا 15درصد است کهm2002kگفتند و من فکر می کنم این تخفیف از کل شهریه باشد (ویا از شهریه متغییر)
aminbrlee نوشته شده:با سلام
کسی نمی خواد به سوال من جواب بده
تو رو خدا بهم بگین ثبت نام کنم یا نه
این کارنامه منه فکر میکردم بهتر از این بشه
اگه کسی راجع به دانشگاه دزفول اطلاعی داره بگه
سوال دیگه اینه که من از دانشگاههای عالی کشور با این رتبه ها کدومشونو میتونستم قبول شم
با تشکر

دوست من منظورتون رو یک مقدار شفاف تر از دانشگاه های عالی بیان کنید (سوال کمی گنگ هست)
در مورد دانشگاه دزفول این لینک کمک حال شما خواهد بود:
http://www.iaud.ac.ir
شما اگر ثبت نام نکنید چه کاری می تونید انجام بدید؟ خوب در تکمیل ظرفیت که شرکت داده نمی شید . مگر هدفتان سراسری یا علمی کاربردی باشه.
یا حق