نه عزيزم نگران نباشسکوت سحر نوشته شده:
دوستان من خیلی دلم شور می زنه اگه بفهم قبول نشم داغون میشم
ايشالا كه قبول ميشي
......... بابا انقد منفي فكر نكن ديگهههههههه........ همش فعل منفي به كار ميبره نه عزيزم نگران نباشسکوت سحر نوشته شده:
دوستان من خیلی دلم شور می زنه اگه بفهم قبول نشم داغون میشم
ايشالا كه قبول ميشي
......... بابا انقد منفي فكر نكن ديگهههههههه........ همش فعل منفي به كار ميبره 

reza699 نوشته شده:اون همه امید و امیدواری همه پر پر شد. متاسفانه من امید داشتم کنکور ازاد قبول شم ( ترم آخرم هستم ) همه درس های این ترم هم پاس شد جز یکی که امشب تو سایت دانشکدمون دیدم. به خاطر لجبازی های یک استاد ..... نمیتونم کارشناسی برم.(فقط همین درس مونده)واقعا واسم جالبه چرا بعضی اساتید سنگ جلو پای دانشجو میندازن ؟؟؟ ها واقعا چرا ؟ من ترم قبلش ریاضی عمومی رو ۱۴.۵ گرفتم ( البته با یک استاد دیگه ) . حالا جالب اینجاست که این ترم درس ریاضی کاربردی که به مراتب حجم مطالبش از عمومی کمتر هست و میشه گفت اسون تر هست روافتادم. اون هم چی با نمره خیلی پایین.
در هر صورت من اساتید زیادی داشتم که خیلی هم سخت گیر بودن ولی همیشه دعاشون کردم چون سختگیرشون به یه دردم خورده ولی این استاد رو نه. نه این که صرفا نمره به من نداده صرفا به خاطر اینکه صرفا سر کلاس هدفش تدریس بود و بس. اصلا به فکر این نبود که بابا این دانشجوی بدبخت فهمید که حالا انتظار بالا هم ازش داشت
برای تمامی دوستانی که آزاد قبول میشم آرزوی موفقیت میکنم. مثل اینکه سختی های یه کنکور دیگه رو باید متحمل بشم. خوب چاره ای هم نیست.
سلام دوست عزیز . شما و بقیه دوستان میتونید اطلاعات بیشتری در این باره بهم بدید و این که واسه این مشکل چه راه حل هایی داریدصلا نگران نباش شما میتونی درسی رو که افتادی را بصورت "تک درس" یا همون معرفی به استاد پاس کنی یا اگر این مورد هم نشود انشالله بعد از قبولی از او دانشگاهی که توش قبول شدی میتونی یک ترم مرخصی بگیری تا درسی رو که افتادی پاس کنی
kanan نوشته شده:با سلام
پستهاي اضافي و نامربوط حذف شد
تاپيك از حالت قفل خارج شد
از اينجا هم از همه اعضا غذر ميخوام كه تاپيك قفل شد ولي فكر كنم تنها چاره بود هم دوستيهامون كم رنگ ميشد و هم حرمتها شكسته ميشد و فكر كنم اگه اين تاپيك اينطوري پيش ميرفت ديگه نميشد جمعش كرد
با آرزوي موفقيت دوستان در تمام مراحل زندگي
بگذریم .... از موضوع پرت شدیم ....به هر حال فردا جواب ها می آد و یک سری از دوستان مثل پرنده های مهاجر از این وب سایت کوچ می کنند ....kanan نوشته شده:با سلام
پستهاي اضافي و نامربوط حذف شد
تاپيك از حالت قفل خارج شد
از اينجا هم از همه اعضا غذر ميخوام كه تاپيك قفل شد ولي فكر كنم تنها چاره بود هم دوستيهامون كم رنگ ميشد و هم حرمتها شكسته ميشد و فكر كنم اگه اين تاپيك اينطوري پيش ميرفت ديگه نميشد جمعش كرد
با آرزوي موفقيت دوستان در تمام مراحل زندگي