توی مشهد کدوم کلاس کنکور بهتره

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
msn
کاربر معمولي
کاربر معمولي
تماس:

پست توسط msn » دوشنبه 21 آبان 1386, 11:43 pm

حق با شما بود آقا جواد
جمله اصلاح شد و منظورم همون آزمونای آزمایش بود
راستی الان تعداد شرکت کننده واسه دوره آزاد چند نفره واسه تخصصی و عمومی توی دی سیستم ؟
به انتخاب خودتون موزیک گلچین کنید و درب منزل تحویل بگیرید
http://WwW.Fardashop.CoM

smd

Re: توی مشهد کدوم کلاس کنکور بهتره

پست توسط smd » چهارشنبه 27 شهریور 1387, 6:50 pm

خدا خیرتان دهد که یه همچین چیزی رو تو اینترنت گذاشتین
من امسال ریاضی ، زبان و مدار منطقی رو تو پویش عالی رفتم خداییش استادا زحمت کشیدن
تقریبا همه شو بالای 40% زدم.
راستی امروز نتایج هم اومد و من قبول شدم.
به دوستام هم توصیه کردم امسال برن به پویش . ضمنا موقعیت پویش عالی اومده خیابان راهنمایی.

mobina55

پست توسط mobina55 » پنج‌شنبه 28 شهریور 1387, 3:45 pm

من دی سیستم میرفتم و باید بگم افتضاح ترین کلاس کنکوری هست که توی عمر م رفتم.
خیلی خیلی بده.

آواتار کاربر
مهيار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
محل اقامت: هورا
تماس:

پست توسط مهيار » شنبه 30 شهریور 1387, 3:11 am

[quote="mobina55"]من دی سیستم میرفتم و باید بگم افتضاح ترین کلاس کنکوری هست که توی عمر م رفتم.
خیلی خیلی بده.[/quote]

دوست عزيز شما دقت نكرديد كلاس كنكور حتي اگه اساتيدش طراحان كنكور هم باشند معجزه نميكنه . مگر اينكه نكته هايه تستي كه تدريس ميشه سر كلاس ها و در آزمونهايه آزمايشي تكرار ميشه رو تو تستهايه كنكور پياده سازي كني و حسابي ياد بگيري . به نظر من تو مشهد دي سيستم بهترينه واقعا استاد دروس تخصصيش (يعني جناب آقاي مهندس يوسفي ) از بهترينها هستند و شيوايي كلام ايشون به قدري بود كه همه از كلاسهايه ايشون راضي بودند ضمن اينكه ايشون تخصص خاصي در تدريس درس مدار داشت و وقتي تستهايه كنكور امسال ديدم حتي اين گمانم خورد كه ايشون طراح درس مدار بوده باشه جالبه بدونيد كه ايشون از اعضا گروه تابا و از مدرسين موسسه كاوشگران(مقسمي) تهران هم هستند. ببينيد كنكور با كلاس دانشگاه خيلي فرق ميكنه شما اگه يه تست اشتباه كني و جوابو غلط بزني خيلي ميتونه تاثير گذار باشه بنابراين بايد سر كلاسهايه كنكور حسابي به نكاتي كه گفته ميشه دقت كنيد و تو ذهنتون ثبت كنيد. قصد تبليغ موسسه خاصيو ندارم اما همين امسال موسسه دي سيستم واقعا دانش پذير هاش رتبه هايه تاپي آوردن هر چند كه اين دليل نميشه كه يه موسسه بهترين باشه اما دقيقا افرادي رتبه آوردن كه تو اكثر آزمونهايه آزمايشي جزء نفرات اول بودند . ضمن اينكه مشاورين خوبي هم داره حالا شايد از نظر اطلاعات در سطح مناسبي نبودند اما من خودم شخصه وقتي با مشاورم صحبت ميكردم از نظر روحي و انگيزه ريكاوري ميشدم . از اين مسئله كه بگذريم موسسه پارسه هم آزمونهايه عالي داره درسته تو مشهد كلاس نداره اما جزواتش واقعا كامله و ميتونه به عنوان مكمل جزوات مناسبي باشه و آزمونهاش هم تقريبا از دي سيستم قويتره ( البته بعضي پارتهاش )

javad_mjt
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: مشهد
تماس:

پست توسط javad_mjt » دوشنبه 1 مهر 1387, 10:55 pm

توی این یکی دو سال به این نتیجه رسیدم که دی سیستم توی مشهد بهترینه شاید سنجش یا پویش یا ... خوب باشن.ولی حرف اول و تو ارشد و کارشناسی ناپیوسته تو مشهد دی سیستم میزنه.

واسه کلاسای ارشد سنجش و پویش و دی سیستم و یه سر رفتم تا یه سر و گوشی اب بدم.از نظر استاد دی سیستم بهترین وضعیت رو داشت.بعضی استاداش از تهران میان و استادایی هم که مشهدی هستن جزو بهترین مدرسای کنکور مشهد هستند.بیشتر درس ها رو برا ارشد اقای یوسفی و اقای پورمحقق تدریس میکنن.

قصد تبلیغ ندارم اما در کل فقط دی سیستم رو پیشنهاد می کنم.به ریسکش نمی ارزه که جای دیگه ای بخواین برین.
در ضمن با گفته مهیار هم کاملا موافقم کلاس کنکور معجزه نمیکنه.اولین و مهمترین چیز خودتون هستین خیلی ها بدون کلاس کنکور رتبه های خوبی اوردن و همین طور بر عکس با وجود بهترین کلاسای کنکور نتیجه خوبی نگرفتن.

niknaz_220
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط niknaz_220 » سه‌شنبه 2 مهر 1387, 12:51 pm

سلام دوستان.
لطفا من و راهنمایی کنین.
من میخوام واسه آزاد بخونم و تمام کتابهای مقسمی رو هم دارم.
ولی از طرفی میخوام برم کلاس کنکور ریاضی و آزمون شرکت کنم.
به نظر شما پویش عالی برم یا سنجش و دانش واسه ریاضی؟؟؟کسی استاد جعفری رو میشناسه؟؟؟
و آزمون های پارسه شرکت کنم یا سنجش و دانش؟؟؟
من رفتم جزوات پارسه رو بگیرم ولی گفتن 2 هفته بعد میاد...2 هفته ای میاد یا باید 2 ماه صبر کنم.
من که تمام کتابهای مقسمی رو دارم..به نظرتون لازمه پارسه بگیرم؟؟؟
خواهش میکنم ..من و راهنمایی کنین...

niknaz_220
کاربر ساده
کاربر ساده

پست توسط niknaz_220 » سه‌شنبه 2 مهر 1387, 2:48 pm

توروخدا یکی منو راهنمایی کنه..
مورد فوری هستش.
خواهشششششششششششش

قفل شده