من قبول نشدم کارم شده
چون خواهرم گفت فقط تهران بزن
منم قبول نشدم
اگه مثل بعضیها شهرستان میزدم 100% قبول بودم
حالا منتظر آزادم که 100%تهران غرب قبولم
مدیر انجمن: fatemi

دوست عزیز کسایی هم که نوشته مردود می تونند یه بار دیگه انتخاب رشته کنند خواهشن زود جواب بدیدMARSHAL021 نوشته شده:دوستان ما تکمیل ظرفیت هم داریم ؟
دوستان متولد نیمه اول 68 میتونه یک ساله دیگه کنکور بده؟

واقعا جاي خوبيه نميدونم خوابگاه داره يا نه ولي جاي خوبيه اگه كمك خواستي در مورد استادا بهت ميگم از استادا چطوري نمره بگيري چون بيشتر استادا من ميشناسم چون همشون به شماره 2 هم مي اومدنmehdiabdollahy نوشته شده:تبریک به همه قبول شدگان
![]()
من هم شبانه دانشگده شماره یک تبریز قبول شده ام
در ضمن می خواستم بدونم آیا این دانشگاه خوابگاه در اختیار بچه های شبانه قرار می دهد
باز هم تبریک به همه قبولی ها
![]()
و آمیدوارم کسانی هم که قبول نشده اند در تکمیل ظرفیت قبول بشوند
شما مطمئن هستين از قضا چنين آدمهايي فيلم بازي ميكنن خيلي عذر ميخوام ولي مثل خر تو خونه درس مي خونن شما مگه تو خونه با اون بودين كه ببينين درس ميخونه يا نه شانس ممكنه باشه اما فوقش 20% ديگه بيشتر از اين نميشه ممكنه هر كاري بكنه ولي شما ببينيد ممكنه اون شخص اصلا تو شمسي پور شاگرد اول بشهkaiser نوشته شده:یه خبر جالب...
تو علوی که بودیم یه رفیق داشتیم که اجازه نداد اسمشو بگم اما اینو بگم که این ادم سرنوشت خوبی نداشت به دلیل جرمهایی ه داشت اعم از مشروب خوردنو اینه به 70 ضربه شلاق محکوم شد اومدنشم به علوی قط واسه این بود ه به بابا ننش بگه مثلا من دارم درس میخونم.
اما این شانس با ادم چه ها که نمیکنه
زد و اقایی که لای کتابم باز نکرده بود روز کنکور افتاد پشت امید اول علوی واسه قبولی شمسی پور. با اون حوزه مسخره ایم که ما افتادیم همه تستارو زد
امروزم هردوشون شمسی پور قبول شدن تا نقش شانس در این کنکور پر رنگ بشه.....

من متوجه نشدمدر مورد تكميل ظرفيت هم بايد بگم كه يا اگر قبول شدي بايد بري ثبت نام كني و اگر قبول شدي و ثبت نام نكني مثلما تو تكميل ظرفيت كارداني نميتوني شركت كني