اگه پاسخنامه ی اندیشه و زبان رو بزنن و اندیشه رو +50 و زبان رو حداقل 40 زده باشم ، میتونم امیدی داشته باشم به شیراز ؟؟؟؟؟؟
انگار کنکور امسال هم سخت بوده ، خیلی از دستش شاکین
مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

گزینه 1 این بود : آن ذره از زمان است که به هر کار داده میشود ! گزینه دو هم این بود : آن ذره از زمان cpu ست که به هر کار داده میشود تا پردازش شود ! حالا به نظر شما گزینه یک کامله یا دو ؟؟ کلید هم زده گزینه 2matarata1994 نوشته شده:اشتباه می کنید. یک یک گزینه ی دیگه بود که کاملتر از این بود. یادم نیست دقیق گزینش چی بود اما سرش شرط میبندمmissleili نوشته شده: برش زمانی هم میشد گزینه دوم .. مقدار زمانی که cpu در اختیار هر برنامه قرار می دهد تا پردازش شود .. نه پردازش آن کامل شود !

من فکر میکردم گزینه ی 4 میشه. توی پاسخنامه زده گزینه 2 اما معلوم نیست درست باشه. چون چندتا از جوابای پاسخنامه رو با کتابا چک کردم اشتباه بود. شما نمیخواید درصداتونو بزنید؟missleili نوشته شده:گزینه 1 این بود : آن ذره از زمان است که به هر کار داده میشود ! گزینه دو هم این بود : آن ذره از زمان cpu ست که به هر کار داده میشود تا پردازش شود ! حالا به نظر شما گزینه یک کامله یا دو ؟؟ کلید هم زده گزینه 2matarata1994 نوشته شده:اشتباه می کنید. یک یک گزینه ی دیگه بود که کاملتر از این بود. یادم نیست دقیق گزینش چی بود اما سرش شرط میبندمmissleili نوشته شده: برش زمانی هم میشد گزینه دوم .. مقدار زمانی که cpu در اختیار هر برنامه قرار می دهد تا پردازش شود .. نه پردازش آن کامل شود !

دمت گرم بابا عالی زدی. شریعتی فک کنم قبول بشی. معلومه خرخون هستیmissleili نوشته شده:با این برنامه ای که دوست مون اینجا گذاشتن حساب کردم درصدامو .. نمی دونم می شه اطمینان داشت یا نه ، ولی به طور تقریبی اینا درصدام شده :
اندیشه : 73 درصد .. ادبیات 38 درصد .. زبان عمومی: 31 درصد ..زبان تخصصی 40 درصد ..برنامه نویسی 42 درصد ..دروس تخصصی 35 درصد
ملیسا جان با این درصدا (البته تقریبی !) امیدی به قبولی شریعتی (روزانه یا شبانه ) میشه داشت یا نه ؟
matarata1994 نوشته شده:دمت گرم بابا عالی زدی. شریعتی فک کنم قبول بشی. معلومه خرخون هستیmissleili نوشته شده:با این برنامه ای که دوست مون اینجا گذاشتن حساب کردم درصدامو .. نمی دونم می شه اطمینان داشت یا نه ، ولی به طور تقریبی اینا درصدام شده :
اندیشه : 73 درصد .. ادبیات 38 درصد .. زبان عمومی: 31 درصد ..زبان تخصصی 40 درصد ..برنامه نویسی 42 درصد ..دروس تخصصی 35 درصد
ملیسا جان با این درصدا (البته تقریبی !) امیدی به قبولی شریعتی (روزانه یا شبانه ) میشه داشت یا نه ؟![]()
راستی کلید سوالات زبان عمومی نبود که چجوری حساب کردی؟!!!

من زبان عمومی رو با این کلید حساب نمیکنم. کلی اشتباه داره. کلا توی کلیداش خیلی اشتباه داره. من خیلیاشو با متن کتاب چک کردم اشتباه بود توی کلید.rafael957490 نوشته شده:matarata1994
زبان عمومی رو چند درصد زدی؟؟؟
من 23 % زدمش
این اندیشه رو پس کی میزنن!!!!!
![]()
![]()
![]()
اوهوم .. منم موافقم !زبانش چرا این شکلیه ؟؟ اگر اینطوری باشه که زبانم منفی در میاد !matarata1994 نوشته شده:من زبان عمومی رو با این کلید حساب نمیکنم. کلی اشتباه داره. کلا توی کلیداش خیلی اشتباه داره. من خیلیاشو با متن کتاب چک کردم اشتباه بود توی کلید.rafael957490 نوشته شده:matarata1994
زبان عمومی رو چند درصد زدی؟؟؟
من 23 % زدمش
این اندیشه رو پس کی میزنن!!!!!
![]()
![]()
![]()