معافیت کفالت (معلولیت پدر)
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی
معافیت کفالت (معلولیت پدر)
سلام، پدر من کم شنوایی داره و در حد مورد نظر قانون کفالت معلولیت هست. به بهزیستی رفتم و 90% کمیسیون بهزیستی مشکل را تایید میکنه. یک برادر بزرگتر دارم که خدمت کرده . می خواهم بدونم که می تونم از کمیسیون دوم( خود نظام وظیفه) معافیت بگیرم؟!
چه چیزهایی تو این جور موارد برای کمیسیون نظام وظیفه مهمه؟ راستی من خودم تهران هستم ولی برادرم ساکن و شاغل در محمد اباد قزوینه!
چه چیزهایی تو این جور موارد برای کمیسیون نظام وظیفه مهمه؟ راستی من خودم تهران هستم ولی برادرم ساکن و شاغل در محمد اباد قزوینه!
Re: معافیت کفالت (معلولیت پدر)
دوست عزیز نمیخوام نا امیدت بکنم ولی قبل از حرف من برو خودت یه نظام وظیفه اونا بهتر از ما جواب میدنmonatech نوشته شده:سلام، پدر من کم شنوایی داره و در حد مورد نظر قانون کفالت معلولیت هست. به بهزیستی رفتم و 90% کمیسیون بهزیستی مشکل را تایید میکنه. یک برادر بزرگتر دارم که خدمت کرده . می خواهم بدونم که می تونم از کمیسیون دوم( خود نظام وظیفه) معافیت بگیرم؟!
حالا برای پاسخ به سوالات من هم برادرم به سربازی رفته ولی از من بزرگتره خودش هم بیش از 8 ساله که از ایران رفته و در خارج از ایران زندگی میکنه پدرم هم کمی مریض هستش
من که رفتم پرسیدم که معاف میشم یه سوال پرسید گفت برادر داری گفتم بله گفت از تو بزرگتره گفتم بله گفت پس خداحافظ گفتم یعنی چی گفت حتی برادر بزرگتر از شما هم حتی مفقود شده باشه هم نمیتونی معافیت بگیری
من هم تقریبا شرایطم مثل شماست خودشم برادر من تو خارج زندگی میکنه
حالا شما بپرسید اگه به شما جواب مثبت دادن حتما به من بگو چون ممکنه قانون جدید بییاد اون موقع من هم معاف میشم
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!
خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
با سلام خدمت دوستان
گفتم تاپیک جدید باز نکنم همین جا اعلام کنم بنده تک پسر خانواده و 3 تا خواهر بزرگتر از خودم دارم و بابام هم 54 سالشه و مریضی قلبی داره آیا احتمال معافیت دارم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ من رفتم نظام وظیفه اونجا هیچ جوابی به من ندادن و فقط گفتن اقدام کن ما بررسی میکنیم.
گفتم تاپیک جدید باز نکنم همین جا اعلام کنم بنده تک پسر خانواده و 3 تا خواهر بزرگتر از خودم دارم و بابام هم 54 سالشه و مریضی قلبی داره آیا احتمال معافیت دارم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ من رفتم نظام وظیفه اونجا هیچ جوابی به من ندادن و فقط گفتن اقدام کن ما بررسی میکنیم.
پاییز همان بهاری است که عاشق شده است
با سلامزندگی نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
آره چنین قانونی هست زود اقدام کن
دوست من یه برادر کوچکتر از خودشم داره برادر کوچکتر سنش 18 بود
اقدام کرد بعد 8 ماه جواب رد دادن با تلاش زیاد
بعد به تهران رفت و اعتراض کرد حتی بدون تشکیل کمیسیون کارت پایان خدمت براش فرستادن
نمیدونم من از بیماری قلبی زیاد خبر نداره اما فکر کنم پدرش عمل قلب باز انجام داده بود
در آخر اگه بتونی یا بشه برو از تهران اقدام کن که اونجا زود جوابتو میدن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
آقا کنعان خیلی خیلی ممنون از جوابتون . فقط یه سوال دیگه :kanan نوشته شده:با سلامزندگی نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
آره چنین قانونی هست زود اقدام کن
دوست من یه برادر کوچکتر از خودشم داره برادر کوچکتر سنش 18 بود
اقدام کرد بعد 8 ماه جواب رد دادن با تلاش زیاد
بعد به تهران رفت و اعتراض کرد حتی بدون تشکیل کمیسیون کارت پایان خدمت براش فرستادن
نمیدونم من از بیماری قلبی زیاد خبر نداره اما فکر کنم پدرش عمل قلب باز انجام داده بود
در آخر اگه بتونی یا بشه برو از تهران اقدام کن که اونجا زود جوابتو میدن
فقط پدر من عمل باز قلب انجام نداده یه بار سکته خفیف زده و دو رگش گرفته بیماریش اسمش اگه اشتباه ننوشته بشم اسم علمیش رو آنژین صدری یعنی بیماریش اینه که زبون لال خدایی نکرده امیدوارم من چیزیم بشه ولی بابام هیچ چیزش نشه هر آن احتمال داره سکته بزنه.آیا این بیماری احتمال اینکه معاف بشم هست .
امیدوارم بابای هیچ کی مریض نشه و خدای متعال بابا هامون برامون نگه داره
پاییز همان بهاری است که عاشق شده است
با سلام
من که گفتم از بیماری قلبی خبر ندارم ولی دوست من هم مثل اینکه پدرش چنین مشکلی داشت خیلی خوب نمیدونم باید خودت اینو بپرسی یه دفعه دیدی جواب رد دادن حالا بیا و درستش کن اونوقت باید اعزام بشی خوب بپرس
بهترین راه یه بار رفتن به تهران یا یه بار بیا تبریز
من که گفتم از بیماری قلبی خبر ندارم ولی دوست من هم مثل اینکه پدرش چنین مشکلی داشت خیلی خوب نمیدونم باید خودت اینو بپرسی یه دفعه دیدی جواب رد دادن حالا بیا و درستش کن اونوقت باید اعزام بشی خوب بپرس
بهترین راه یه بار رفتن به تهران یا یه بار بیا تبریز
انشااللهامیدوارم بابای هیچ کی مریض نشه و خدای متعال بابا هامون برامون نگه داره
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
اشك منو درآورد!!
گفتگو آنلاين اعضا انجمن
معافیت کفالت و پزشكي
سلام . من الان 25 سالمه و به تازگي از دانشگاه فارغ التحصيل شدم و داداشم 28 سالشه و سربازيشو رفته و ازدواج كرده و داداش كوچكترم 19 سالشه و دانشگاه ميره و پدرم 58 سالشونه . آيا راهي براي معافيت من هست ؟
يك سوال ديگه هم داشتم .آيا قانون قد و وزن هنوز اجرا ميشه ؟ اگه هست فرمولشو بنويسيد تا بررسي كنم . مرسي .
يك سوال ديگه هم داشتم .آيا قانون قد و وزن هنوز اجرا ميشه ؟ اگه هست فرمولشو بنويسيد تا بررسي كنم . مرسي .
Re: معافیت کفالت و پزشكي
متاسفانه هیچ راهی برای معافیت شما نیستmortezahn نوشته شده:سلام . من الان 25 سالمه و به تازگي از دانشگاه فارغ التحصيل شدم و داداشم 28 سالشه و سربازيشو رفته و ازدواج كرده و داداش كوچكترم 19 سالشه و دانشگاه ميره و پدرم 58 سالشونه . آيا راهي براي معافيت من هست ؟
شما شرایط معافیت رو ندارید و اگرم داشتید نظام وظیفه ملاک رو معاف نکردن قرار داده یعنی با وجود داشتن شرایط انقدر اذیتت میکنند تا دو سال خدمت نکردن از دماغت بیرون بیرون کشیده بشه.
برای همین بعضی از کاندیدا های ریاست جمهوری گفتن که اگه رئیس جمهور بشن مدت سربازی رو به یک سال کاهش میدن !
اینم یه جور تبلیغه دیگه ...
...