بنده دانشجوی ترم 2 کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد بین الملی کیش هستم.
به دلیل مشکلات کاری مجبور به انتقال به تهران میباشم. از دانشگاه درخواست کردم که به بنده مهمان
یا انتقالی بدهند ولی به دلیل اینکه انتقالی یا مهمان ار واحد بین الملل به سایر واحد های دانشگاهی ممنوع میباشد و موافقت نشد. این توضیح را هم بدهم در سال 85 بنده در دوره کاردانی یک بار انصراف دادم و با وقفه ای کوتاه دوباره ادامه تحصیل دادم.
تصمیم گرفتم که انصراف بدهم کنکور بدهم و دوباره تهران قبول شوم.. به نظام وظیفه مراجعه کردم ولی گفتند شما چون قبلا یک بار انصراف دادید اگر این بار انصراف بدهید دیگه به شما معافیت تحصیلی نخواهند داد.
به پلیس+10 و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه کردم به من پاسخ دادند چون تاریخ انصراف شما در دوره کاردانیتان قیل از قانون یک بار انصراف دیپلم تا دکترا میباشد مشکلی ندارید و اگر انصراف دهید و دوباره قبول شوید میتوانید ادامه تحصیل دهید.
حال سوال بنده این است که چه کاری انحام دهم؟
آیا اگر حرف نطام وطیفه صحیح باشد و بعد از انصراف بنده و قبولی مجددم در دانشگاه به من معافیت تحصیل ندهند میتوانم دفترچه پست کنم و به هنگام قبولی از خدمت ترخیص شوم؟
چون جزو قانون نظام وظیفه است که قبولی در مقاطع کارشناسی به بالا از خدمت ترخیص میکنند.
با تشکر