سوالات شما در مورد پیام نور

در این قسمت میتونید به بحث در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی بپردازید

مدیران انجمن: Parsian، rosa_127، Moh3n II، مدیران

قفل شده
آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: فعلا ایران

پست توسط reza-1365 » یک‌شنبه 1 اردیبهشت 1387, 2:52 pm

دوست عزیز زمانیکه شما پیام نور درس میخوندید مستقیما مانند رشته های ریاضی و سایر رشته های دوره دبیرستان وارد دانشگاه پیام نور شدیدن ولی ما در مورد ایجاد دوره جدید یعنی کاردانی به کارشناسی که از امسال شروع میشه حرف می زنیم و اون حرفی که زدین یه خانم تو دانشگاه پیام نور تو همه درسهاش 17میگیره اگه اونجوری باشه امکان نداره بیکار بمونه می دونید که تو پیام نور باید کل کتاب رو خند اگر ایشون دو زبان برنامه نویسی رو خونده باشه و با اون وضعی که شما گفتین امکان نداره بیکاره بمونه و ثانیا دانشگاه ازاد چند واحدش بین المللی ولی دانشگاه پیام نور همه واحدهاش رو تمام دنیا قبول داره و از هر واحدی بیگری می تونی با یکم دویدن مدرک بین هم بگیری و دوستمون راست گفت ما عادت کردیم به 20صفحه جزوه خوندن واگه رومغزمون فشار بیاد سکته می کنیم به نظر من دانشگاه پیام نور تمام واحدهاش از بیشتر دانشگاههای دولتی مدرکشون با ارزشتره

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط reza-1365 » یک‌شنبه 1 اردیبهشت 1387, 3:00 pm

برای مثال من و داداشم بنده دوره کاردانی رو تو یکی از بهترین واحدها تمام کردم و داداشم تو پیام نور ترم اخره . می خوام این رو بگم ما درس گرافیکی رو که خوندم با گرافیکی که اونا خوندن مقایسه کنم ما گرافیک رو دوستان با استادی که مدرکش رو از علم و صنعت گرفته بود این جوری خوندیم ما اول یه دو صفحه در مورد رنگها خوندیم یه دو صفحه هم در باره سایه زنی در فتوشاپ یه چند تا شکل هم از کاربرد رنگها کشیدیم خدا شاهده خودمون با دست خودمون تو تخته سیاه کشیدیم و چند جلسه عملی هم فتوشاپ کارکردیم به جون خودم کل جزوه ما از 8صفحه بیشتر نشد ولی تو پیام نور چطور داداش من یه کتاب 200صفحه ای الان هم تو سایت پیام نورهست خوندن در مورد گرافیک درسی پلاس پلاس و این هنوز تیوریش بود تو استادشون گفته بود برای یک واحد عملیتون هم باید به نرم افزارهایCORELوفتوشاپ کامل تسلط داشته باشین حالا ما دانشجو هستیم یا اونا واقعا خداییش درست قضاوت کنید

behrouz.eng

پست توسط behrouz.eng » یک‌شنبه 1 اردیبهشت 1387, 7:06 pm

آقا كي گفته مدرك پيام نور رو همه كشورها قبول ميكنند. دوست من سال قبل براي فوق ليسانس كامپيوتر از سوئد پذيرش گرفت و الان اونجا تحصيل ميكنه وسط هاي سال اينجا كه اومده بود من كاملا در اين مورد ازش سوال كردم . گفت كه اونايي كه براي پذيرش ماها به اينجا اومده بودند علاوه بر اينكه ما بايستي مدرك تافل رو ارائه مي داديم كه كتابي داشتند كه كل دانشگاههاي ايران از ريز تا درشت ليستش اونجا بود و دانشگاههاي رو كه مدركش رو قبول ميكردند رو از اونجا انتخاب ميكردند كه علاوه بر دانشگاههاي معتبر ايراني مانند تهران و شريف در بين دانشگاههاي آزاد واحدهاي بزرگ ( نه تمامي واحدها) رو قبول ميكنند. از دوستم پرسيدم در مورد پيام نور چطور بود به من گفت كه اونها به هيچ عنوان مدرك هيچ دانشگاه پيام نوري رو قبول نميكردند تازه يه سايت هم هستش كه اررزشيابي مدارك كل دانشگاههاي ايران هست كه برام ارسال ميكنه و من در اينجا براتون ميزارم كه ديگه كاملا مطمئن باشيد. دوستان خوبم من اصلا قصد تعريف دانشگاه ازاد رو ندارم اما شايد سنم از همه شماها بيشتر باشه و اين توصيه رو از لحاظ تجربه به شما ميگم . خواهشن دوستان در مورد صحبتاشون يك كم مورد احترام رو رعايت كنند. جانب سخن من فقط در موزد تعدادي از دوستان بود نه همه آنها. در مورد انتخاب دانشگاه هم هر كسي باز خودش مختاره و بهتره بيش از اين در اين مورد بحث نكنيم.

آواتار کاربر
NEGAHEFARDA
کاربر ساده
کاربر ساده
محل اقامت: توبرگه های روزگار

پست توسط NEGAHEFARDA » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 8:38 am

بچه ها از حاشيه ها بگذريم : شايد همه رشته ها رو همه جا قبول نكنن و..... مهم نيست

اول فكرهاتون رو بكنيد و بعد تصميم ....... يكي آزاد يكي فراگير يكي هم هيچي ...

بهم كمك كنيم تا فشاري كه براي مشكلات داريم كمتر بشه ......

ديگر بحث ها اين چنيني نكنيد .......

از همتون ممنونم.

يا علي .

godfather
کاربر معمولي
کاربر معمولي

پست توسط godfather » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 1:34 pm

reza-1365 نوشته شده:دوست من نمیدونم کی ازمونش ولی مثل فراگیره فرقش اینه که دیگه مثل قبل 5سال تو پیام نور درس نمیخونی بلکه حدود 2سال طول می کشه انگار دانشگاه ازاد قبول شدی و درس برداشتی ترم اول دانشپذیری و بعد از قبولی میشی دانشجو و فکر کنم بیشتر درسهاش همون درس هایی باش که ترم اول تو دانشگاه سراسری ازاد وعلمی کاربردی میدن و مدرکش هم از ازاد وعلمی کاربردی صدبرابر بهتره و اردیبهشت یا خرداد میاد امتحاناتش هم احتمالا اواخر مرداد اوایل شهریور باشه
رضا جان دفترچش کی میاد؟میتونی اطلاعی از دانشگاه پیام نور بگیری؟خبری شد حتما بگو!

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط reza-1365 » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 2:28 pm

سلام به تمام دوستان
دوستان اول امیدتون به خدا باشه و از او یاری بخواهید
همانطور که تو صفحه قبل لینکش رو داده بودم گفته بودم گفتن نیمه اول سال87مسلمه فوق فوقش یک ماه یا 20 روز طول میکشه چون ترم اول که ما دانشپذیر هستیم مدت زمانیش یک ترمه نگران نباشید مسلمه که پیام نور کاردانی به کارشناسی داره این حرف من رو اقا پیمان صاحب ومدیر سایت نیز تایید کردن پس جای نگرانی نیست اگه واسه سراسری و پیام نور میخونین راحت بخونین پیام نور هم میاد من تلاش می کنم چه با ایمیل و چه با تماس تلفنی با رییس اموزش تماس برقرار کنم نگران نباشید.

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
محل اقامت: My Heart
تماس:

پست توسط farshidshd » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 3:29 pm

reza-1365 نوشته شده:سلام به تمام دوستان
دوستان اول امیدتون به خدا باشه و از او یاری بخواهید
همانطور که تو صفحه قبل لینکش رو داده بودم گفته بودم گفتن نیمه اول سال87مسلمه فوق فوقش یک ماه یا 20 روز طول میکشه چون ترم اول که ما دانشپذیر هستیم مدت زمانیش یک ترمه نگران نباشید مسلمه که پیام نور کاردانی به کارشناسی داره این حرف من رو اقا پیمان صاحب ومدیر سایت نیز تایید کردن پس جای نگرانی نیست اگه واسه سراسری و پیام نور میخونین راحت بخونین پیام نور هم میاد من تلاش می کنم چه با ایمیل و چه با تماس تلفنی با رییس اموزش تماس برقرار کنم نگران نباشید.
سلام
امیدمون که همیشه به خداست...
از تلاشهات ممنونم

به هر حال من یکی که دیگه واسم مهم نیست باشه یا نباشه

سلام بر خدمت مقدس سربازی...
سلام بر دنیا...
سلام بر بد بختی...

کد: انتخاب همه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط reza-1365 » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 4:52 pm

اقا فرشید خدا نکنه این چه حرفیه داداش بدبختیه چیه
اولا انشالله بیاد و امتحان بدی فوق فوقش سه ماه اونجایی و میتونی اموزشت رو تمام کنی دوما
ما اصلا جای نگرانی نیست بی سواد نیستی که برس سربازی و بترسی اگه رفتی هم مطمین باش راحتی و تو پادگان چون رشتت هم خوبه می تونی جای خوب کارکنی
پس نگران نباش خدا با ماست.

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 7:37 pm

reza-1365 نوشته شده:اقا فرشید خدا نکنه این چه حرفیه داداش بدبختیه چیه
اولا انشالله بیاد و امتحان بدی فوق فوقش سه ماه اونجایی و میتونی اموزشت رو تمام کنی دوما
ما اصلا جای نگرانی نیست بی سواد نیستی که برس سربازی و بترسی اگه رفتی هم مطمین باش راحتی و تو پادگان چون رشتت هم خوبه می تونی جای خوب کارکنی
شنیدم جدیدا هم میشه تو پیام نور درس خوند هم همزمان خدمتشونو کنن
رفتم دانشگاه پیام نور شهر خودمون پرسیدم یارو گفت بله میشه
چند ماه پیش تصویب کردن
تازه اگه مثلا تو یه شهر دیگه دانشگاه باشی خدمتتو منتقل میکنن به همون شهر

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
kanan
كاربر عالي
كاربر عالي
محل اقامت: تبريز شهر اولين ها

پست توسط kanan » سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1387, 8:06 pm

farshidshd نوشته شده:
reza-1365 نوشته شده:اقا فرشید خدا نکنه این چه حرفیه داداش بدبختیه چیه
شنیدم جدیدا هم میشه تو پیام نور درس خوند هم همزمان خدمتشونو کنن
رفتم دانشگاه پیام نور شهر خودمون پرسیدم یارو گفت بله میشه
چند ماه پیش تصویب کردن
تازه اگه مثلا تو یه شهر دیگه دانشگاه باشی خدمتتو منتقل میکنن به همون شهر
آره دقيقا درسته منم هم يه فكرهايي تو سرمه اگه اين دفترچه كارداني به كارشناسي بياد
يعني هم 2 سوال خدمتو خودتو ميكني هم وقتي خدمت تمام شد شما مهندس ميشيد
نه سيخ ميسوزه نه كباب :wink:
اين حرف من هم كاملا صحت داره هركي دوست داره بره دفترچه پيام نور دانلود كنه نگاه كنه اونجا نوشته
زندگي را مثل پيازي ديدم كه هر ورقشو باز كردم
اشك منو درآورد!!

خدا بگم چيكارت نكنه اون كسي كه منو معتاد سريال فرار از زندان كردي

گفتگو آنلاين اعضا انجمن
http://www.tinychat.com/6kclp

آواتار کاربر
reza-1365
كاربر عالي
كاربر عالي

پست توسط reza-1365 » چهارشنبه 4 اردیبهشت 1387, 12:41 am

اره دوستان اینجوریه تو پیام نور میشه هم درس خوند وهم خدمت کرد اینجوری به قول اقا کنعان نه سیخ میسوزه نه کباب دوستان گفتم که خدا باماست ما نه از بقیه عقب می افتیم بلکه در عرض دو سال با یه تیر صد نشان می زنیم . پس دل نگران نباشید.خدا هیچ وقت بندگانش رو تنها نمی زاره ای خدای مهربان خیلی زیبا ومهربانی واقعا دوست دارم خدا نکرتم خدا دوست دارم .

persiangolf.ir
محل اقامت: وقتي قبول بشم مي Ú¯Ù…

پست توسط persiangolf.ir » یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1387, 8:53 pm

اقا يكي بگه اخرش اين دفترچه هاي كارداني به كارشناسي مياد يا نه ؟

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » یک‌شنبه 8 اردیبهشت 1387, 11:20 pm

persiangolf.ir نوشته شده:اقا يكي بگه اخرش اين دفترچه هاي كارداني به كارشناسي مياد يا نه ؟
اومدنش کخ میاد ولی کی میاد خدا میدونه

دانشجوی ارشد نرم افزار

آواتار کاربر
farshidshd
مشاور وِیژه
مشاور وِیژه
تماس:

پست توسط farshidshd » چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 1:43 pm

بد چوری مار گذاشتن سر کار
خدا لعنتشون کنه...