سوالات و ابهامات خودتون را در رابطه با خدمت سربازی در این بخش مطرح کنید
مدیر انجمن: مشاور سایت کارشناسی
-
dddd
- کاربر ساده

-
farshidshd
- مشاور وِیژه

- محل اقامت: My Heart
-
تماس:
توسط farshidshd » سهشنبه 12 دی 1391, 10:58 am
سلام بله می تونید آزاد ثبت نام کنید و مرخصی بگیرید
هزینه ی یک ترم مرخصی رو باید پرداخت کنید
-
dddd
- کاربر ساده

توسط dddd » چهارشنبه 13 دی 1391, 12:55 pm
با تشكر از باسخ شما
اكر من دفترجه رو خرداد بفرستم به نظر شما احتمال اينكه تاريخ اعزام مهر بيفته جقدر هست؟يكي از دوستام كه دفترجه فرستاده افتاده ١٥ مرداد تعيين تاريخ اعزام ظرفيتي هست يعني اكه ظرفيت مرداد تكميل بشه ممكنه بيفتم برا مهر؟
-
farshidshd
- مشاور وِیژه

-
تماس:
توسط farshidshd » چهارشنبه 13 دی 1391, 12:59 pm
dddd نوشته شده:با تشكر از باسخ شما
اكر من دفترجه رو خرداد بفرستم به نظر شما احتمال اينكه تاريخ اعزام مهر بيفته جقدر هست؟يكي از دوستام كه دفترجه فرستاده افتاده ١٥ مرداد تعيين تاريخ اعزام ظرفيتي هست يعني اكه ظرفيت مرداد تكميل بشه ممكنه بيفتم برا مهر؟
بله
اگه ظرفیت تکمیل بشه ممکنه بره برای دور بعد
-
dddd
- کاربر ساده

ببخشید چند سوال دیگه داشتم
1-تو سایت police.ir نوشته که دانشجویان مشغول به تحصیل مجاز به شرکت در کنکور 92 نیستن و دانشجویان انصرافی می تونن شرکت کنن این یعنی باید قبل از کنکور 92 برم آزاد انصراف بدم؟
2-کد نظام وظیفه رو برا ثبت نام کنکور 5 زدم اگه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟
3-تو سایت police.ir نوشته که فقط یک بار میشه از انصراف استفاده کرد حالا سوال من اینکه بعدا برا کنکور ارشد اگه بخوام یه سال پشت کنکور بمونم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی توی مهلت یکساله فارغ التحصیلی تا کنکور ارشد نیازی به این جور پیچوندنا نیست!!!
4- میشه به جای آزاد پیام نور ثبت نام کرد چون شهریش کمتره؟مرخصی به پیام نور در ترم اول میدن؟نظام وظیفه باش مشکلی نداره؟
با تشکر بسیار از آقا فرشید گل
-
farshidshd
- مشاور وِیژه

-
تماس:
توسط farshidshd » پنجشنبه 14 دی 1391, 2:16 pm
dddd نوشته شده:ببخشید چند سوال دیگه داشتم
1-تو سایت police.ir نوشته که دانشجویان مشغول به تحصیل مجاز به شرکت در کنکور 92 نیستن و دانشجویان انصرافی می تونن شرکت کنن این یعنی باید قبل از کنکور 92 برم آزاد انصراف بدم؟
2-کد نظام وظیفه رو برا ثبت نام کنکور 5 زدم اگه دانشگاه آزاد ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟
3-تو سایت police.ir نوشته که فقط یک بار میشه از انصراف استفاده کرد حالا سوال من اینکه بعدا برا کنکور ارشد اگه بخوام یه سال پشت کنکور بمونم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی توی مهلت یکساله فارغ التحصیلی تا کنکور ارشد نیازی به این جور پیچوندنا نیست!!!
4- میشه به جای آزاد پیام نور ثبت نام کرد چون شهریش کمتره؟مرخصی به پیام نور در ترم اول میدن؟نظام وظیفه باش مشکلی نداره؟
با تشکر بسیار از آقا فرشید گل
1- اگه نوشته بله دیگه
2-خیر
3- خیر
4-بله،مرخصی هم فکر نکنم واسه ترم یک بدن بستگی به خوده دانشگاه داره،نظام وظیفه هم باهاش مشکلی نداره
.